Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 15
kllemi spune:
buna fetele aseara ne-am culcat pe la 01.40 asa deci 300propun sa le trimitem la disco pe amandoua, sa ne mai lase domne si pe noi....![]()
.....evidenat ca prima trezire a fost la 3 dim., DOAR ptr. suzeta care cazuse prin pat...
...si evideant ca au urmat si altele
lumi imi pare rau ca sunte-ti tot muciosi
-icesc sa treaca domne odata....
ca ma enerveaza rau..
feli super tare cum ai plecat tu cu labutele pe tine, ca o doamna....nuuu???
iar in legatura cu olitza a fost doar asa o nebunie de a mea iti dai seama ca va mai trebui sa treaca mult timp pina o sa ceara ea sau sa se obisnuiasca, eu nu stresez foarte tare acum doar vreau sa stie ce trebuie facut pe viitor...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
iepurila ATAT DE INVIDIOASA ESTI!??!?!?! 3 X ........ HMMMM ![]()

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Feli multumim de cafea e nevoieee, Anda se toot culca tarziu, aseara la 12-1. Ce facea don'soara? A smuls termometrul de camera, l-a rezemat de mine si apoi punea mana pe capatul termometrului apoi se freca pe piept si pe burtica... FATA MEA FACEA BAITA! Termometrul acela era sticla su sampon in joaca ei. Joy ce mai faceti? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
Multumesc de intrebare.
Tocmai ne-am intors din parc, Sofia a adormit pe drum si am transferat-o in pat
. I-au spart gingia 2 maselute si zilele astea nu a dormit prea bine (noaptea agitat iar ieri in timpul zilei doar 15'). In rest spune si face o gramada de lucruri, ma uimeste pe zi ce trece cu comportamntul ei de copil. Cam cum face si Anda ta Iar noi, astia mari, lucram la bb2 si recunosc ca sunt putin-putin geloasa pe CD27 dar mai tare ma bucur pentru ea. Intre timp mai scriu la aspirante ca sa treaca asteptarea mai repede.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
Aaa.... si ca tot sunt prin zona si mi-am adus aminte, vreau sa va fac o destainuire despre ardeiul iute si dezvatatul de degetel la gura
Sfatuita, probabil, de "binevoitori", cand eram mica, mama a incercat metoda pe mine. Nu stiu sigur cati ani aveam, in jur de 4, cert este ca imi amintesc exact momentul si sentimentul profund de tradare din parta mamei, de suparare, revolta. Nu mai spun ca am plans amarnic si m-am frecat la ochi si ma ustura ca naiba...
Concluziile despte metoda le trageti singure.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
bitza2008 spune:
Luminita
pe tine si hunii mucosi...of,sper sa scapati mai repede!
300
votat mobilele!A terminat Anda mancarea???![]()
Joy bafta cu bb2...sa vina repejor!
AlexaM unde esti???
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy.p spune:
Ne-am intors de la plimbarici...Alea rupta ,da tot nu a dormit pana nu si-a primit portia de lapte.
Am fost si intr-o vizita,aveau cantar si am cantarit-o pe gaza,are 13kg![]()
Lumi off si noi ne chinuim cu mucii,aspiram si punem picaturi,bem Nurofen...sper sa scapati cat mai repede si sa va reveniti la program normal
Ramo esti totala cu mancarea
Joy hai sa-ti facem galerie,poate vine bb2 mai repede...vrei??
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
Lumi, sper ca hunii sunt mai bine. Doamne ajuta sa se refaca repede-repede!
Si eu subscriu la opinia generala, te votez mamica anilor 2008, 2009, si daca mai faci unul (doi) se instituie titlul onorific pe viata.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri