Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

II

Mami de Mikul Robert Constantin

esti graviduta? felicitari!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Felicitari CD27!!! Dupa ce iti trece socul sper sa va bucurati impreuna de veste.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli multumim de cafea e nevoieee, Anda se toot culca tarziu, aseara la 12-1. Ce facea don'soara? A smuls termometrul de camera, l-a rezemat de mine si apoi punea mana pe capatul termometrului apoi se freca pe piept si pe burtica... FATA MEA FACEA BAITA! Termometrul acela era sticla su sampon in joaca ei.

Joy ce mai faceti?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

WOW

ROXANA felicitari mami!!!!
Cred ca asa rezolvi intrebarea daca sa te intorci sau nu la munca
Ma bucur mult, cateodata as vrea si eu sa se intample a doua sarcina mai repede, dar sotul meu zice sa mai asteptam putin!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
CD felicitari, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa fie asa cum vreti voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Aaaaa, mi-am adus aminte!!

CD nu este greseala!!! Si noi am luat ventolin cand Daria avea 8 kg, si a luat 0,12 ml. Exsta seringi speciale de 0,5ml, care sunt gradate 0,1....0,5. sunt mici si verzi. Nu stiu daca gasesti la farmacie, noua ne-a dat dr una, ca zicea ca nu se gasesc....

Va doresc multa sanatate si sa scapati repede de aerosolii cu cortizon!!!

300 fff tare Andutza!! Ce le da prin cap!!

Feli, Falcone isi merita numele pe deplin!!! Mananca suuuuper bine!!! De tine nu mai zic, esti mortala cu intamplarile tale dar daca nu aveai si stilul asta de povestit, nu cred ca ni se parea mare lucru! Sunteti o echipa SUPER!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

wow!!!! CD, te imbratisez cu mult drag! Felicitari! Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie o sarcina usoara, un bebe sanatos si un motiv in plus de bucurie pentru toti trei.
Ce fain!!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Wow, ce vesti bune . Felicitari Roxana

Andy, super scump Andrei, the next Hercules

Felicic, esti mortala, las ca si eu am facut una lata ieri, vineri 13. Am cazut ca o capra pe scarile de la bloc, erau ude si m-am ales cu o entorsa de toata frumusetea. Eram si cu Carla in brate, ea a aterizat in fund saracuta, nu s-a lovit dar s-a speriat. Ieri seara umblam pe la urgenta sa-mi faca radiografie, desteapta de mine dupa ce am cazut, m-am ridicat si am plecat mai departe. Dupa vreo 3 ore aveam piciorul uflat cat o paine si nu puteam calca neam pe el . Acum sunt mai bine, a revenit la dimensiuni normale dupa o cura de Voltaren.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
La mine n-a fost,pana am aflat vestile bune...CD FELICITARI!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS...SI MULTA SANATATE MIKULUI!
La 5 suna vecinul de dedesubt ca l-am inundat a scos sotul apa;parchetul s-a umflat
La 9 se duce sotul sa ia masina de la vopsit si a iesit ca naiba,deci luni o duce din nou la vopsit
Daaar,ce mai conteaza...Roxana e si Lucas are o maseluta!

Dati-mi si mie PM cu dnul Ilici,sa vad daca am avut dreptate!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Am dormit bine,cateva foieli si la 7 laptic..ma simt ca noua

Bitza noah aveti o zi super...las'voi si noi sa fim sanatosi

Anca imi pare rau de picior,bine ca nu l-ai rupt

tuturor...noi inca avem muci asa ca mai aspiram

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput