Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
kllemi spune:
FELICITARI UUUUAAAAAUUUUUU SA FIE INTR-UN CEAS BUN

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
CosmyB. spune:
Cum ati aflat cine e Vasili?
Cine l-a depistat? Cucuvele nu-s sa-mi dea si mie Pemeu
asa ca ma duc la nani.
Al meu nu e sigur, cred ca l-am torturat degeaba ![]()
![]()
Noi suntem bine, multumesc fetelor care au intrebat 
Maya a facut febra si azi noapte, 39.. a scazut apoi si acum la culcare avea 37.7, sper ca la noapte sa nu mai creasca.
Aaa si pe Lumi clar o votam mamica anilor ![]()

habar n-ai de cate ori te pomenesc
si soacra te stie, ma intreba de voi 
Feli nu te superi ca si eu vreau ultimul loc pt soacra mea, sau dupa a ta
Eu chiar n-am ce-i reprosa, am dat peste cea mai buna soacra
ma ajuta de cate ori ii cer, nu se baga in viata noastra, imi respecta toate deciziile cu privire la Maya, duminica suntem intotdeauna invitati la ei la masa... si multe... nu vreau sa va oftic ![]()
Edit: si am ras pe aici de una singura cand am citit de soacra ta
esti super tare la povestit 
felicic76 spune:
nerantula: nici eu nu mananc atat, de mine este mai mult pofta, plus ca daca eu gatesc parca atunci cand ma asez la masa sunt deja sartula de la miros. Am noroc cu metabolismul lui Vlad, nu pune, bine ca nici eu nu-i dau dulciuri etc, dar la cat mananca te-ai astepta sa vezi un urias 
klemi:da mai se vedeau toate patru labe pe mine, eram in vernil imbracata. Auzi, dar cu olita cum vei proceda? Te vei scula si noaptea sa o pui? Plus ca daca esti afara la plimbare nu ai cum sa o pui la pipi sau kk, ca-i frig si imbracata gros. Adica eu ma gandesc sa fiu perseverenta, daca incep rcu olita cu ea continui, nu acum olita ca am chef, peste doua ore nu mai am chef, ma gandesc ca o sa zapacesc copilul. Eu mi-am propus sa incerc la vara, o sa cumpar atunci si olita si reductor, daca o sa vrea bine, daca nu iarasi bine, stam cu pampers pana va vrea el, adica vreau sa ceara el olita, nu sa faca kk cand vede olita. Nush daca m-am exprimat cum trebuie, mai necesit niste 
Mi se pare devreme acum, io nu stiu cum ne puneau mamele noastre de pe la 8 luni
alina: ne bucuram ca v-a trecut buba la putza
piolica:
nu l-am tuns inca, ne gandeam sa-l tundem astazi, apoi tati vine cu ideea sa-l tundem de Sf. Vasile, de ziua lui
Chiar nu stiu cum vom face
ange: unde sunteti, mey? 
cosmy:
iti doresc ca timpul sa nu-mi dea nici dreptate si nici ultimul loc![]()
edit : am mai beut niste cafea si conchid referitor la olita: vreau sa fie ceva voluntar, nu reflex![]()
babytza spune:
Neata 
Maaai Roxule ce veste minunata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Feli unde intra maica atata in el ??????
Foarte bine ca papa , de mic s-a stiut ca e un fomist , nu degeaba i-au zis Ventuza ![]()
![]()
Cosmy sper ca nu a mai facut Maya febra 
Sa ne spui cum sunteti 

Angelynaaaaaaaa offff, sper ca totu e bine. Am vrut sa sun dar am remarcat ca nu am salvat numarul de telefon 
Despre noi...cred ca pe la 3 ani mai scapam de biberonul de la 1.30 noaptea.....
Are deja ora fixa si papa 210, adica nu chiar de sete il bea
Mai pot doar sa sper ca dupa ce termin cu vitaminele nu se va mai trezi pentru un bibe....poate se trezeste pentru doua....
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Neata!!!!!
Ooooooooo, ce vesteeeee miiiiinunaaaaaaaaaataaaaaaa!!!!! CD
FELICITARI!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA USOARA SI UN BEBE2 SANATOS!!!!!!
SOTUL CE ZICE? ITI MAI DA LIBER L ALTI BARBATI ACUM?????
AOLEO!!!!CE-O SA ZICA CUMNATA CA I-AI LUAT-O INAINTE!?!??!!?!?
MOAMA, CATE INTREBARI?!?! ![]()
TE PUP SI ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 luati-ma usor, acum 20 de minute am aflat am un test pozitiv am emotii, mi-e frica Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
Felicitari, Roxana!! Super! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si .. bineinteles ca multe emotii frumoase!

Gruia, farama de steluta
Nausica spune:
Roxana, felicitari! Wow, ce dragutz. Sa fie intr-un ceas bun!
Am tot vrut sa scriu, dar n-am reusit sa ma adun, sint cam intoarsa pt ca ieri a plecat frate-miu in Anglia, el spera ca definitiv. Imi spusese ceva acum vreo 2 saptamini, mie mi s-a parut o timpenie, nu l-am incurajat dar nici descurajat, l-am lasat sa hotarasca singur si alaltaieri m-a sunat sa-mi spuna "Miine plec." He's my baby brother, mi-e greu, va fi primul Craciun pe care n-o sa-l petrecem impreuna. Off.
Alaltaieri i-am avut musafiri pe Noah si pe parintii lui. Sint indragostita de el, e un baietel pe cinste! Ania s-a bucurat cind l-a vazut, apoi si-au cam vazut fiecare de treaba lui.
Asa, si ieri m-am vazut cu Kid care e bine, sanatoasa si muuult mai slaba. Sint bine, si ea si fetele.
Despre Dl. Ilici, ce sa spun, m-a amuzat ancheta voastra. Totusi, daca e cine credeti voi ca e, eu zic ca mai e speranta, nu? Poate n-o fi totul pierdut.
Va pup si va doresc un weekend frumos si insorit.