Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

FELICITARI!!!!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Va multumesc din suflet, acum o sa ma duc la culcare pentru ca nu ma simt prea bine (ma doare rau capul si mi-e greata), nu stiu cat o sa pot dormi

Noapte buna

Mami de Mikul Robert Constantin

FELICITARI UUUUAAAAAUUUUUU SA FIE INTR-UN CEAS BUN

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

WOW CE MA BUCUR! FELICITARI CD!!! va fi fetita de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cum ati aflat cine e Vasili? Cine l-a depistat? Cucuvele nu-s sa-mi dea si mie Pemeu asa ca ma duc la nani.

Al meu nu e sigur, cred ca l-am torturat degeaba

Noi suntem bine, multumesc fetelor care au intrebat Maya a facut febra si azi noapte, 39.. a scazut apoi si acum la culcare avea 37.7, sper ca la noapte sa nu mai creasca.

Aaa si pe Lumi clar o votam mamica anilor habar n-ai de cate ori te pomenesc si soacra te stie, ma intreba de voi

Feli nu te superi ca si eu vreau ultimul loc pt soacra mea, sau dupa a ta Eu chiar n-am ce-i reprosa, am dat peste cea mai buna soacra ma ajuta de cate ori ii cer, nu se baga in viata noastra, imi respecta toate deciziile cu privire la Maya, duminica suntem intotdeauna invitati la ei la masa... si multe... nu vreau sa va oftic
Edit: si am ras pe aici de una singura cand am citit de soacra ta esti super tare la povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
Dau si

cd: Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: nici eu nu mananc atat, de mine este mai mult pofta, plus ca daca eu gatesc parca atunci cand ma asez la masa sunt deja sartula de la miros. Am noroc cu metabolismul lui Vlad, nu pune, bine ca nici eu nu-i dau dulciuri etc, dar la cat mananca te-ai astepta sa vezi un urias

klemi:da mai se vedeau toate patru labe pe mine, eram in vernil imbracata. Auzi, dar cu olita cum vei proceda? Te vei scula si noaptea sa o pui? Plus ca daca esti afara la plimbare nu ai cum sa o pui la pipi sau kk, ca-i frig si imbracata gros. Adica eu ma gandesc sa fiu perseverenta, daca incep rcu olita cu ea continui, nu acum olita ca am chef, peste doua ore nu mai am chef, ma gandesc ca o sa zapacesc copilul. Eu mi-am propus sa incerc la vara, o sa cumpar atunci si olita si reductor, daca o sa vrea bine, daca nu iarasi bine, stam cu pampers pana va vrea el, adica vreau sa ceara el olita, nu sa faca kk cand vede olita. Nush daca m-am exprimat cum trebuie, mai necesit niste
Mi se pare devreme acum, io nu stiu cum ne puneau mamele noastre de pe la 8 luni

alina: ne bucuram ca v-a trecut buba la putza
piolica: nu l-am tuns inca, ne gandeam sa-l tundem astazi, apoi tati vine cu ideea sa-l tundem de Sf. Vasile, de ziua lui Chiar nu stiu cum vom face

ange: unde sunteti, mey?

cosmy: iti doresc ca timpul sa nu-mi dea nici dreptate si nici ultimul loc
edit : am mai beut niste cafea si conchid referitor la olita: vreau sa fie ceva voluntar, nu reflex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Maaai Roxule ce veste minunata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feli unde intra maica atata in el ?????? Foarte bine ca papa , de mic s-a stiut ca e un fomist , nu degeaba i-au zis Ventuza

Cosmy sper ca nu a mai facut Maya febra
Sa ne spui cum sunteti

Angelynaaaaaaaa offff, sper ca totu e bine. Am vrut sa sun dar am remarcat ca nu am salvat numarul de telefon

Despre noi...cred ca pe la 3 ani mai scapam de biberonul de la 1.30 noaptea..... Are deja ora fixa si papa 210, adica nu chiar de sete il bea Mai pot doar sa sper ca dupa ce termin cu vitaminele nu se va mai trezi pentru un bibe....poate se trezeste pentru doua....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!!!

Ooooooooo, ce vesteeeee miiiiinunaaaaaaaaaataaaaaaa!!!!! CD

FELICITARI!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA USOARA SI UN BEBE2 SANATOS!!!!!!

SOTUL CE ZICE? ITI MAI DA LIBER L ALTI BARBATI ACUM?????

AOLEO!!!!CE-O SA ZICA CUMNATA CA I-AI LUAT-O INAINTE!?!??!!?!?

MOAMA, CATE INTREBARI?!?!

TE PUP SI ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

luati-ma usor, acum 20 de minute am aflat
am un test pozitiv am emotii, mi-e frica

Mami de Mikul Robert Constantin

Felicitari, Roxana!! Super! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si .. bineinteles ca multe emotii frumoase!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Roxana, felicitari! Wow, ce dragutz. Sa fie intr-un ceas bun!

Am tot vrut sa scriu, dar n-am reusit sa ma adun, sint cam intoarsa pt ca ieri a plecat frate-miu in Anglia, el spera ca definitiv. Imi spusese ceva acum vreo 2 saptamini, mie mi s-a parut o timpenie, nu l-am incurajat dar nici descurajat, l-am lasat sa hotarasca singur si alaltaieri m-a sunat sa-mi spuna "Miine plec." He's my baby brother, mi-e greu, va fi primul Craciun pe care n-o sa-l petrecem impreuna. Off.

Alaltaieri i-am avut musafiri pe Noah si pe parintii lui. Sint indragostita de el, e un baietel pe cinste! Ania s-a bucurat cind l-a vazut, apoi si-au cam vazut fiecare de treaba lui.

Asa, si ieri m-am vazut cu Kid care e bine, sanatoasa si muuult mai slaba. Sint bine, si ea si fetele.

Despre Dl. Ilici, ce sa spun, m-a amuzat ancheta voastra. Totusi, daca e cine credeti voi ca e, eu zic ca mai e speranta, nu? Poate n-o fi totul pierdut.

Va pup si va doresc un weekend frumos si insorit.

Mergi la inceput