Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

decizia cu socrii este excelenta, cam ca in bancul cu evreul(acum dorm eu si nu mai doarme el) dar cu sotul eu zic sa faci un efort. cu cat o sa stati mai mult departe cu atat mai greu o sa va fie sa reincalziti relatia. eu asa sunt cel putin. niciodata in 11 ani nu am putut sa ma culc suparata pe el. stiu din experienta altora ca raceala e cel mai mare dushman al unei relatii si cu cat stai mai mult departe cu atat o sa te obishnuiesti asa si incet incet o sa iti devii suficienta(tu si copilul tau).
parerea mea

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

aaaa, si da, mai voiam sa zic ceva: Dyana, ai zis tu ca vrei sa te linistesti un pic, dar noi am crezut ca doar enervarea sa o reduci, nu si povestirile cu noi... vino aici pe interval. Si te-am tot intrebat, de minim 3 ori, nasica din Brasov ce mai face? Nu ne-a mai scris... :(

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

gata, gata, am venit; am crezut ca pot sa ma "dau la fund" vreo 2 zile.... da daca m-ai chemat, acu ce sa mai fac; m-am mai linistit.. mergem inainte si vedem ce se intampla; am luat o hotarare clara, adica o sa-i trosnesc eu personal pe socrii la tot ce nu-mi convine; mai bine nervii lor decat ai mei; pe cat posibil rabd, pastrez aparentele... da' sa nu-mi traga "ironii subtile", ca le-o trag eu pe loc , si nu chiar subtil; cu cristi.. deocamdata sunt foarte rece cu el, asa simt acum, imi pare rau.... il iubesc enorm de mult, nici nu va imaginati cat, dar nu simt nevoia sa-i si arat acum; dorm cu bebe o perioada- sigur, a contribuit sperietura cu inecatul ca inca sunt "pupu" si mai bine stau la el in camera pana-mi trece sperietura si supararea
nasica e bine, doar ca e super ocupata; am tot vorbit cu ea, se duce si la servici, mai baga nasucul si prin "afacerile familiei" de care se ocupa nashu singurel in ultima vreme..... si chiar au mult de lucru; Rareselu mic e un scumpic si jumatate, in rest, in grafic, la fel ca ai nostrii... ba nu papa, ba papa, ba se constipa, .... tzitzi sa traiasca; o sa ii pun eu cateva poze la mine, sigur cu acordul ei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - si la mine a picat mamografia. fac o eco luni. se pare ca la mamografie razele folosite sunt muuult mai puternice decat la orice radiografie normala. in plus procedura este absolut horror. eu habar nu avem. auzi iti prinde sanul intr-o menghina(vorba vine menghina...dar oricum)
no f...ing way

25 martie 2009

chiar ma intrebam daca ai idee ce inseamna..... mie mi se pare o procedura horror; adica iti pui sanul pe o placa, iti trage de el sa ti-l "lateasca" cat mai mult, dupa care coboara o alta placa peste el si-l strange ca naiba acolo; e super naspa, matusa mea cand a facut a zis ca mai bine-si baga un bat undeva.. ea cica a facut asa, de preventie cum se recomanda la peste 50 de ani

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Seara buna fetele!
Cu mancatul stam bine, mai prost cu tzitzi, a vazut ca e mai comod cu lingurita si e lenes la tzitzi asa ca am inventat mancarea pe sani, sa ma vedeti cu tot meniul pe mine iar Visinatu` tragand din tzitzi pacalit ... sper sa-si revina ca arat ridicol, sotul mi-a zis ca am innebunit de cand a plecat el
Cam atat despre noi, sper sa ma tin de voi, aveti un ritm infernal...
Noapte buna cu somn lin !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

asta da inventie !! cred ca le-ar placea si adultilor nu numai copiilor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pai io creca de-asta tati nu e de acord

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Mamografia daaaa, e nasol, nu dureaza mult, cateva secunde, dar iti STRIVESTE sanul si doare muuult mai rau ca la primele supturi din furia laptelui... Eu cand am facut aveam 25 de ani, inca nu aveam copii si ma dusesem floricica, asa, ca pt o poza gen radiografie... si cand m-am trezit la menghina am crezut ca imi smulge sanul cu totul..., naspa :(. Cred ca de asta pt formele ff incipiente se recomanda eco, pt ca mamografia e mai exacta insa nu se merita decat dc sunt banuieli de ceva mai grav...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

ayla - hahahhaeu ma refeream la fazele alea cu varsta calculata si recalculata.
si chiar asa daca tot a luat-o fata in picioare eu zic sa fugi la subiecte despre universitati
hai mah ca eu tot pandesc mesajele tale ca sa stiu ce ma ashteapta peshte vreo luna sau o luna jumate maxim.
grasutza?! lasa ca-i f bine pt o printzesa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Pai nu e de 8 luni, ca avem 9 jumate, dar de mica e inca mica la imaltime, si grasunica nu a fost niciodata. Poate asta o ajuta sa fie si asa activa.
Intarzieri motorii si cognitive nu a avut deloc.
Dar nu ma fugariti de aici, da?

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

:)) si tu esti uricioasa :) pai cum imaginezi tu ca fetele or sa te fugareasca la cit de bine alergati? Luana e fetita mare si frumoasa... abia ce le va indruma si pe ale noastre sa ia exemplu

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

pai bine mai fetelor si de ce nu ati urlat la mine de acum doua zile sa ma potolesc cu mamografiile horror. m-ati lasat asa sa ma trezesc la menghina???? pai cred ca fugeam cu menghina cu tot

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ma duc la nani! vb miine, va pupic!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Chato si eu si eu ma bag la intalnire. Noi o sa fim ori la Buc ori pe la Sb deci oriunde ai merge noi suntem in drumul tau, sa nu vrei si tot o sa te impiedici de noi.
Aris ms

si insfarsit cateva
www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">Poze cu Gazii

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

of, eu fug la culcare.
vedeti de ce nu mai vreau eu sa intru??? pt ca nu ma pot controla. nu stiu ce inseamna masura pe forumul asta si numai voi sunteti de vina
iar de 12
gata, fug indiferent de ce mesaje haioase sau interesante mai postati. va fac eu capul calendar maine dim

25 martie 2009

Mergi la inceput