Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aris, eu ti-am zis ca in prezent nu mai e recomandata pt primele investigatii, si m-am gandit ca o sa ma crezi pe cuvant si ca nu o sa ma intrebi si de ce... .

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
:)) si tu esti uricioasa :) pai cum imaginezi tu ca fetele or sa te fugareasca la cit de bine alergati?

Super tare!
Stai ca inca nu alergam, nici macar nu merge singurica...asta peste cateva luni probabil. Pana acum statea in picioruse sprijinita cu fundul de perete, acum si-a dat drumul la maini si a stat asa cateva secunde pana a intins manutele sa o prind (cred ca nu se vede, dar pe cuvant, nu se sprijinea de mine, am incercat sa-i mai fac alta poza mai clara, dar nici o sansa sa biseze figura). Nici vorba sa aiba curaj sa faca pasi. Oricum eu am aceeasi reactie ca ea, nu stiu daca sa o incurajez sau nu, pt ca fiind prematur, mi-e teama sa nu ma trezesc peste ceva timp ca a afactat-o. Ca bebelusi care sunt pusi prea curand in fundulet si li se deformeaza spatele.
Clau de ex, statea in picioruse pe la 9 luni, mergea de-a busilea de la 6 jumate, dar singurel, pe picioruse, nesustinut, a plecat abia la 13 luni. Atunci s-a simtit el pregatit.
Deci pana sa alergam...ne prindeti voi din urma.

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Aris, oare chiar dormi? Tortul de la ziua Gazulicii l-ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Anca optiunea ta pt schit sa aiba cumva legatura cu Noica?

Novus eu stiu ca nu-ti impun nici un fel de reguli doar un pic de respect. Cu mancarea insa nu stiu ce sa zic noi mergeam acolo pe weekend si eram tineri, nebuni, mancam pe unde apucam. Dar in cazul in care pot sa ne ofere masa atunci sigur va fi de post ca e inainte de Craciu, dar noi putem manca si in alta parte.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

si insfarsit cateva
www.dropshots.com/Gaza22#date" target="_blank">Poze cu Gazii

SUPERBA GAZA !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Gaza,

zi-mi ca pozele nu-s la voi acasa, in acel "micut apartament"... Pai vad si arcade, si sabii de lupta, de asta ai propus tu vizite in grupuri mici? ca ai numai 3 sabii?
Cred ca numele Ana e "motivul cauzei": si gazulicea, si Ana de Pisik06 seamana parca DOAR cu tatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Gata plec la somn, iar am pierdut vremea pe forum si mai aveam atata treaba. PUP noapte buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Anca optiunea ta pt schit sa aiba cumva legatura cu Noica?

Novus eu stiu ca nu-ti impun nici un fel de reguli doar un pic de respect. Cu mancarea insa nu stiu ce sa zic noi mergeam acolo pe weekend si eram tineri, nebuni, mancam pe unde apucam. Dar in cazul in care pot sa ne ofere masa atunci sigur va fi de post ca e inainte de Craciu, dar noi putem manca si in alta parte.

ok, deci sunt si eu pro schit !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Gaza,

zi-mi ca pozele nu-s la voi acasa, in acel "micut apartament"... Pai vad si arcade, si sabii de lupta, de asta ai propus tu vizite in grupuri mici? ca ai numai 3 sabii?
Cred ca numele Ana e "motivul cauzei": si gazulicea, si Ana de Pisik06 seamana parca DOAR cu tatii...

si Alexandra incepe tot cu A
de aceea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
hai mah ca eu tot pandesc mesajele tale ca sa stiu ce ma ashteapta peshte vreo luna sau o luna jumate maxim.

Dadada, Alexandros urmeaza, dar el sigur o ia la fuga din prima, la cum l-ai invatat cu viteza din rotobil.

Citat:
citat din mesajul lui aris26
grasutza?! lasa ca-i f bine pt o printzesa

Pai 7 kg avea David al Olgai la 2 luni cred.
Cu toata agitatia din ultima luna, desi papa foarte bine, chiar nu ma pot plange de ea, doar ca papa putin cantitativ, dar nu mofturi, nu cantece, sau maimutareli, a luat in greutate doar vreo 100-200 de grame maxim. Acuma difera si cantarele sigur, si masuratorile, ca si eu ziceam ca are 69-70 cm si asa i-am laut si hainutele dar dr a zis ca e doar 68. Dar avand in vedere de la cat am plecat...
Aaaaa, si s-au cam dus ochisorii albastrii.

Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput