Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Buna seara si de la noi.

printesei mergatoare Luana.

Sanatate multa la toti bebei si copilasii bolnavi si muuulta putere si rabdare la mamici sa ii faca sanatosi.

Noi acum suntem bine (au fost si fetele racite, dar nu grav: mucisori si tuse), dar nu am dus-o pe Gabi la gradi de teama gripei si a epidemiei de varsat de vant si scarlatina care era la ea in gradi acum vreo 2-3 saptamani. Dar o duc de luni, si de maine o duc la Karate, ca a inceput sa imi demoleze casa (in special dulapurile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Gata, am reusit sa o culc pe Matzi si sa recuperez. Am vazut ca e vorba de intalneala, daca vom putea venim si noi. Eu as vota pt weekend-ul 11-12-13 Dec. Am sa vorbesc cu cativa prieteni de la Sb sa vedem daca ne gasesc ceva. La paltinis nu recomand pt ca daca va ninge mult va fi mai greu cu drumul de acces, iar cei cu ezapezirea se misca mai incet in zona aia asa ca nu cred ca e recomandat sa riscam mai ales ca avem bebei. Dar ma mai interesez si va spun. Cam de cate camere ar fi vorba? asa aprox.

Oli,Anca,Pisik, cum a fost intalnirea?. Imi pare rau ca n-am venit dar daca mai stabiliti o intallnire alta data sa imi dati si mie de veste.

Aris chiar ma gandeam ca va trebui sa schimbam scaunul de masina si ma apuca groaza ca nu am chef sa studiez piata. TU la ce te-ai hotarat? sau cam care au fost marcile care ti-au placut? Am sa mai apelez la tine cand ne hotaram definitiv ca poate ne dai o parere.

Florinela imi pare nespus de rau ca treceti iar prin probleme. Sa va faceti repede bine.

Novus ma bucur ca esti ok. Si felicitari ca te incumeti sa organiezi dinnou excursie.

Anca, la noi sa treci pe lista 2 voturi Daaa? Gazu + Gaza.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Iar sunt singura pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetele excursionistele, din ce am studiat pana acum, cred ca ar fi o idee buna sa alegam Paltinis ! daca si ninge pana mergem ar fi excelent, ii punem pe pici pe sanii !!

am gasit ceva pensiuni dar din nou o sa mai astept pana vedem cam cate suntem si in ce week-end mergem, deci astept propuneri !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Seara buna. Intru repede ca stau cu raru peste mine si e tentat sa va "comunice" si el ceva ins cris.

Miki, ce sa zic...cred ca e de la mama natura, cumintenia asta si dormitul singur, dar si cand il apucaaaaaaa nu doarme decat in brate (sa nu credeti ca ma plang) Si ca sa nu mai ma laud de 2 seri dupa ce suge mai stam la discutii pana il apuca nervii de oboseala si atunci sunt nevoita sa il bag din nou la tzatzi.

Of, asa ma doare sufletul cand aud de copii bolnaviori. Sa le dea Dumnezeu sanatate.

Anca, vazui ca e treaba de urecheala votez ADRIAN...si ca sa fie perechea sfanta ii sorocesc o soatza NATALIA.

Din capitolul vaicareli... De 2 zile Raru nu mai vrea sa manance. Acu te inteleg Mihaela ce inseamna sa ia 2 varfuri de lingurita. Dar de fapt nu ca nu mananca...ii e foamne, e tentat de mancare dar sa mai lalaim asa in jurul linguritei. Si uite asa am stat o ora la masa./ Daca mai continuam asa o sa demontez centrala din perete. Scaunul de masa e asezxat langa centrala si ca sa il fac sa se uite in sus sa ii var lingura in gura bat in centrala. Va dati seama cat am batut ieri si azi in tabla aia

NOAPTE BUNA!

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

1.Am vorbit cu sotul minunat mergem la intalneala2. Multumesc pt urari si pt gandurile bune3. Ce-mi place sa vad Luana maaare si sa aud de voi toti4. Florinela...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Gata, am reusit sa o culc pe Matzi si sa recuperez. Am vazut ca e vorba de intalneala, daca vom putea venim si noi. Eu as vota pt weekend-ul 11-12-13 Dec. Am sa vorbesc cu cativa prieteni de la Sb sa vedem daca ne gasesc ceva. La paltinis nu recomand pt ca daca va ninge mult va fi mai greu cu drumul de acces, iar cei cu ezapezirea se misca mai incet in zona aia asa ca nu cred ca e recomandat sa riscam mai ales ca avem bebei. Dar ma mai interesez si va spun. Cam de cate camere ar fi vorba? asa aprox.

Week-endul 11-13.12.09 mi-ar conveni si mie !!
Pana acum suntem 7 perechi, dar sigur mai urmeaza !!
Deci daca ninge mai tare e dificil accesul spre Paltinis ?? ca a fi super daca ar fi zapada sa si schiem , nu ?!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara,
rupta de oboseala, copilul nespalat dar am cel mai tare scaun de mashina eversi am fost in doua vizite. eheee...super bine a fost. piticul nu s-a plictisit deloc si nici eu

gaza - am vazut ca fix asta ma intrebai. am luat un kddy confort pro 2009sunt atat de incantata de el. f deshtept scaunul asta. a luat primul loc anul trecut pt protectia laterala a capului, este dovedit mult mai sigur pt gatul micutilor in caz de impact frontal, are o suprafata speciala pe perna protectoare in fata pe care poate sa scrie cu nishte carioci speciale si se sterge, se pot scoate husele si spala in doi timpi si 3 mishcari, merge de la 9kg pana la 35(hohoooo sa am 40 de ani atunci).

i-am luat si girafa sophie pt cine nu stie este vorba de aceasta girafa pt dintzishori http://www.sophielagirafe.co.uk/
habar nu aveam de ea si credeam ca sunt informata.
incerc sa citesc ceva din urma si fug ca nu stiu cat si cum o sa doarma ca a mancat doar la 7 si doar vreo 100ml

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Nu esti Gazi singura, si au am aterizat acum la compu, dupa ce azi am fost prin giulesti, prin bucurestii noi si... prin comuna bragadiru, pe seara. A fost fun la intalneala, pt ca eram asa: o domnisoara lila, un boss convertit spre sultan si un "puradel" miscator. O sa te anuntam la urmatoarea intalnire, pe tine cu 1 zi inainte iar pe Pisik06 cu 1 saptamana inainte, stie ea de ce. Pe Oli o anuntam doar cu juma de ora inainte, ca motorizeaza cel mai rapid carutul , precum masina pe bac.
Am notat: 2xRobert ;)

La Paltinis[, eu am fost in ianuarie anul trecut, gravi in luna 7, cu cei 2 copii la o nunta la paltinis, full de zapada dar s-a mers bine pana sus, deci se poate. In plus, nu imi fac iluzii ca incep zapezile abundente chiar din decembrie, s-au dus de mult anii cu iarna adevarata in ro.... Si drumul nu a fost exagerat de lung, noi am plecat vineri pe la 11 din dr taberii si am ajuns acolo pe al un 3 parca, nu mai stiu exact, si pana duminica a fost timp destul si pt nunta si pt sanius... foarte reconfortant.

Miki,
am sesizat in povestirea ta "un somn de zi, si ala cu forta"... Pai poate aici e problema, ca de mic ai incercat sa-l culci, si el a prins ura impotriva somnului. Eu nu m-am ofilit niciodata sa adorm copiii ziua, doar dc pica ei, mai ciupesc juma de ora, altfel nu. Asta pe de o parte, iar pe de alta parte sa stii ca nu este exclus ca el sa fie genul de copil ce doarme mai linistit singur, si un parinte sa-l agite. Eu stiu caz concret camd o mama superiubitoare tot dormea ci baiatul, mult timp, ca tot asa, plangea mult, apoi un medic i-a zis nu, lasa copilul in camera lui, si dupa prima noapte deja baiatul a inceput sa doarma mai linistit. Mai mult, ii spunea lui maica-sa ca de fapt, cand dormea cu el, avea vise mai grele, urate... Deci, nu mereu AP-ul acela trebuie aplicat adliteram, pt ca succesul dormitului impreuna pentru a se simti copilul continut depinde SI de tipul psihoenergetic al parintilor... Ti-a zis cineva mai sus o idee buna cu ori altcineva in locul tau, ori singur...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mda.lexis ar fi o varianta. dar in greaca asta e cu totul alt nume, sa vedem daca e de acord ta-su sa le jonglam un pic.
si al meu crede ca parul meu e un fel de maner din ala de caucic din tramvaie.
suc bea hipp de orice fel, dar preferat mar+struguri dar si orice suc ii fac eu. orice pot sa storc este demential din puctul lui de vdr si ar renunta urgent la lapte pt el.
deci tot asa cu ridicatul ..berbecul tot berbec

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
sunteti tare norocosi...al meu in brate nu vrea nimic,tine palmele deschise si doar pipaie ce gaseste prin jur pana se enerveaza.. am incercat sa-l obisnuiesc cu ceva al lui ca sa adoarma dar nu vrea...iar cu mangaiatul pe cap..daca indraznesc imi arde niste palme de nu ma vad...

A mea o semana cu ma-sa... Eu nu adorm decat daca am ceva in brate. De obicei un pui de perna.

Aris, noi aveam un coleg Alexandros caruia i se zicea Alexis. Era tare dragutz. ... asa ca imi place mult si numele.
A-haaa!!! Si Adelake incearca sa se ridice in picioare sprijinindu-se... in cap. E mortala.
Mai putin dragutz este cand vrea sa se ridice tinandu-se de parul meu.
La noi cu likidele e jale mare, ca nu vrea decat lapte, nu apa.. nu ceai... Tu ce suc ii dai de zici ca ii place?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

25 martie 2009

Mergi la inceput