Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

da da da! si la noi e noua chestie a lui. tropaie de nu pot sa ma gandesc decat bine ca nu am vecini sub noi ca ar chema politia

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna fetele,

va salut si eu la pranz. am vazut ca ati vorbit despre multe chestii. asa ca nu o sa reiau si eu.
legat de copilul meu, lasand la o parte ca ma alearga cu premergatorul prin casa, mai nou, daca nu il bag in seama incepe si tropaie. pur si simplu bate din picioare si in acelasi timp mai si chiuie, adica ma cearta. prima data am zis ca nu e adevarat si nu l-am bagat in seama.
insa a facut si a doua oara. fix ca un copil rasfatat care bate din picior, ca Dl Goe pe peron. Sper sa nu ajunga asa, sa fi fost doar o toana.

bianca, si al meu la fel..daca vrea ceva..si eu nu-i satisfac dorinta in acel moment..se pune pe urlete si dat din picioare..deja ma vedeam peste cativa ani in locuri publice cu el facand crize ddin astea..oare nu exista un remediu ? eu am incercat sa nu fac ca el..tot timpul, sa invete sa mai cedeze si el..nu stiu daca-i bine dar asa am simtit

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna seara,

i-am luat si girafa sophie pt cine nu stie este vorba de aceasta girafa pt dintzishori http://www.sophielagirafe.co.uk/
habar nu aveam de ea si credeam ca sunt informata.
incerc sa citesc ceva din urma si fug ca nu stiu cat si cum o sa doarma ca a mancat doar la 7 si doar vreo 100ml

25 martie 2009

la ce pret ai gasit-o ? eu am tot citit despre ea, apoi m-am lasat pagubasa dar parca as lua-o si eu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Doamne saracii de voi. saraca de tine si de Victorash ce sa mai zicsa speram ca scapiti repede si cu raspunsurile corectemulta putere va doresc

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta.
S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

felicitari!!! asa sa iasa toti

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut.

Daca am timp recuperez si revin.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

25 martie 2009

Mergi la inceput

wooow. bravoo!!! vai dar ce fatza are nici ea cred ca nu stia daca sa se bucure sau sa se sperie. pai cred ca ati cam terminat cu intarzirerea aia. gata, clar asta nu e copil de 8 lunitineti-o tot asa

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Noi stam deja...in picioruse fara sprijin. Cred ca e exagerat de repede, dar incep sa ma conving ca in curand aveam real 10 luni.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

felicitari !!! ce mari sunteti !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

In Paltinis am gasit aceasta pensiune foarte bine cotata

http://perla-paltinisului.ro/ro/index.php

ce ziceti? pretul sper sa-l mai pot negocia ca si conditii e super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Florinela

sunteti in bucuresti? Ai nevoie de ceva, maine am "liber" de la excursii prin capitala si prin jur, , deci as putea sa trec pe la voi. Dc vrei, tel meu este in lista aia de pe mailul comun [mail pe care eu nu-l mai stiu ]... cine imi da datele pe pm? aaa, stai ca exista pm, iti trimit acu tel meu :).

Chatonel

supermisto ca veniti in ro, vb mai aproape sa vedem care cum suntem

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Seara buna fetele!
Sanatate la bb bolnaviori, imi pare rau sa aud ca sunt si prin spital, noi multumim DD suntem sanatosi pana acum, la sf.lunii o sa fac prevenalul (cand Stefan face 7 luni), a mai facut cineva formula de 3? Nu am avut bani la timp sa-l fac si il incep acum... sper sa fie bine...
Miki, imi pare rau sa aud ca nu doarme bb, e cumplit, eu sunt o norocoasa dar au fost si nopti mai rele, max 3 ore dormite si eram zombi dar tu... cumplit si nu stiu ce sfat sa iti dau, sincer...
Tot incerc sa va scriu dar am recuperat vre-o 5 capitole intr-o saptamana, am zis ca nu mai ajung la capat...
Ehe, plecati la Paltinis ??? Frumos dar greu pentru mine la un drum lung Bacau - Sibiu, sotul plecat din tara ...mi-as dori, poate la vara...
Am citit ca inventati jucarii, am pus si eu boabe de fasole in bodon mic, mesteca pisoiul de usturoi, bate cu el in oale... ca la nebuni...
Cu mancatul stam bine, mai prost cu tzitzi, a vazut ca e mai comod cu lingurita si e lenes la tzitzi asa ca am inventat mancarea pe sani, sa ma vedeti cu tot meniul pe mine iar Visinatu` tragand din tzitzi pacalit ... sper sa-si revina ca arat ridicol, sotul mi-a zis ca am innebunit de cand a plecat el
Cam atat despre noi, sper sa ma tin de voi, aveti un ritm infernal...
Noapte buna cu somn lin !!!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

eu am primit-o cadou de la tipii cu scaunul dar era la ei parca 45 de lei. oricum pana in 50lei. sunt f dragutzi daca vrei sa comanzi ceva de la ei ii recomand cu incredere. patroana are un pushti de 2,2 ani si unul de 6 luni in burtik. cauta tu dino bebe pe google

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna seara,

i-am luat si girafa sophie pt cine nu stie este vorba de aceasta girafa pt dintzishori http://www.sophielagirafe.co.uk/
habar nu aveam de ea si credeam ca sunt informata.
incerc sa citesc ceva din urma si fug ca nu stiu cat si cum o sa doarma ca a mancat doar la 7 si doar vreo 100ml

25 martie 2009

la ce pret ai gasit-o ? eu am tot citit despre ea, apoi m-am lasat pagubasa dar parca as lua-o si eu

25 martie 2009

Mergi la inceput

vai sunt varza. am scris lexis in loc de alexis kddy in loc de kiddy si acum am realizat ca citeam la capitolul trecut si raspundeam de zor cu quote

25 martie 2009

Mergi la inceput