Sora mea mi-a salvat viatza (2)
Raspunsuri - Pagina 3
maria1975 spune:
Daiopri foarte bune vesti.
Si eu m-am intors miercuri seara de la Cluj unde am fost pentru evaluare dupa 4 cicluri de chimo. Mi-au mai dat inca 4 (or sa fie 8 de toate) tot cu antracicline ca urmare a rezultatului clinic si imagistic excelent (asta a fost un citat din insemnarile dr. Eniu pe care l-am xeroxat si eu).
A fost un drum cu peripetii ce a durat 3 zile intrucat la analize luni iar nu aveam neutrofile cum trebuie si s-au gandit sa ma interneze in spital ca sa nu ma trimita acasa, marti incepusera sa creasca, iar miercuri deja eram ft bine. Oricum gandul ca totul merge spre bine m-a facut sa le indur pe toate.
Vali din cate am aflat in Cluj se fac reconstructii de san la Artris undeva mai sus de IOC, iar pretul parca nu era atat de urias.
Multa sanatate tuturor
Lemoni spune:
Daiopri ce mai faci? Ce mai e nou cu tine? Eu am pierdut agenda de telefon asa ca de aia nu te-am mai sunat, daca vrei da si tu un semn sa ne conversam .In rest sunt bine am avut si a 6-a doza de herceptin si parca numai m-am simtit asa de naspa dupa , mai am inca 12.Mult dar asta e, bine ca ma tin in viata .Oricum medici spun ca acest medicament face miracole sa vedem .
La noi a venit zapada astazi e teribil.
va pup si aveti grija de voi.
Daiopri spune:
Lemoni sunt bine mersicO sa incerc sa sun sapt viitoare.
Am fost sa vad cica video cu radiatia, si cand colo vroiau sa imi faca deja semnele. Numai ca eu vb cu dr si mi-a zis ca dupa ce imi fac semnele nu mai pot creste
Si azi merg la crescutAsa ca le-am zis ca eu ma duc azi sa ma mai mareasca nitel si ca ce atat graba daca zice ca fac in ianuarie radiatia. Si tanti aia cica, nu ca vrem sa incepi in decembrie. Asa ca maine ma duc sa ma insemneze si apoi sa vad exact cand incep.
In alta ordine de idei am fost sa imi fac sprancenele (pensat adeca) ca mi-au inflorit nu gluma de am fost depasita de situatie.
Ca eu aveam un pogon la origine
Vai nu va zic ce bine m-am simtit desi eram super rosie ca se pare ca e mai sensibil tenul.
Freza creste si ea in salbaticie, si din cauza ca tin sistemul mai mereu sta ca naiba
Ca sa nu mai zic ca cret ciuciu
Apoi am si inlocuitoarele la marimea C la care ma gandeam eu sa ma opresc din crescut. Mai frumos e ca zice sora si o prietena ca sunt cam mici
Asta e culmea culmilor sa ma trezesc ca o s amerg cu cresterea pana la D ca deh, nu se potriveste cu statura mea
Maria, lasa c atrec toate. Si eu tot 8 am facut si acum ma gandesc cand au trecutfata curajoasa si mai te asteptam pe aici sa ne zici cum te simti.
Vali tu cum esti? Ai gasit ce si cum sa faci?
Lina tu? A crescut perisorul?
Eu sunt multumita ca am mai slabit nitel, sper sa nu mai vaz steroizi din aia. Da tot mai am
Lemoni tu esti creata? Lasa mama ca nu mai ai asa mult. Eu deabia incep alta distractie
fetelor curajoase si celor ce ne sustin
Numai bine tuturor
oanagabriela spune:
Daiopri, uite articolul de care ti-am spus:
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6799756/New-breast-cancer-drug-offers-last-hope-to-women.html
Multe pentru fetele curajoase.
Daiopri spune:
Oanamultumesc. Si eu sunt convinsa ca pe zi ce trece descopera noi tratamente care o sa faca boala asta o bagatela
Acuma link-ul dat ii foloseste lui Lemoni ca eu am tip.
Lemoni scuze ca nu am apucat sa vb. Eu iar alerg ca un calut
Si ridic si car de bondarul asta "mic" de 11 kg si ceva. Uite asa fac exercitii
Fetele cum va mai simtiti?
De luni merg la plaja si deci nu stiu cand mai apuc sa scriu, asa ca va doresc de pe acum Sarbatori fericite si noul an sa va aduc sanatate multa, si tot ceea ce va doriti
Numai bine tuturor
Daiopri spune:
Doamnelor va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun!
Sanatate multa
Numai bine tuturor
maria1975 spune:
La multi ani cu sanatate pentru toata lumea
Au trecut si sarbatorile cu bine, iar saptamana viitoare cand trebuie sa merg la Cluj (mai am doar doua sedinte) trebuie sa imi caut un chirurg. Daca poate sa ma ajute cineva, sa imi dea un sfat in legatura cu chirurgii de la Inst.onc. ii multumesc ft mult. Destul de multe persoane m-au sfatuit sa apelez la dr. Dan Eniu.
Multumesc
linasobolina spune:
Heiiiiii fetelor!!!!!!!!!!!!!
Nu mai stiu nimic de voi
Ce faceti, ce ziceti, pe unde mai sunteti, ca imi lipsiti,
sau lipsa vestilor inseamna ca sunt bune si asta e de bine
Lemoni spune:
Da ai dreptate , eu sunt bine si parca vreau sa-mi scot din memorie aceasta perioada.
Va pup si sanatate maxima.