Sora mea mi-a salvat viatza (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Daiopri spune:
Imi pare tare bine ca sunteti bine fetelor!
Si eu sunt bine, in transformari
Am crescut asa cam de marimea B, dar fiindca sunt asa inalta mi se par tare mici si as vrea sa ajung la un C
Mai frumos e ca doare nitel pana ma obisnuiesc si apoi iar cresc.
Apoi m-am trezit si cu musafirii rosii dupa tz luni de la chimo. Am facut acupunctura pt atenuarea bufeurilor si a functionat tare bine. Mai am nitel de lucru la imagine, parul e destul de lung, arata ok, dar o sa il las iar lung.
Eu nu incerc sa uit perioada, ca nu am avut timp nici in timpul procesului sa ma gandesc prea mult
Tot alergand dupa copii astia:))
Va doresc sanatate multa si un Paste fericit, liniste in suflete.
Numai bine tuturor
Kariris spune:
Paste fericit, fetelor si multa, multa sanatate!!!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
vali02 spune:
Sarbatori fericite!
Si eu sunt bine, bine, pe alocuri foarte bine . Ma simt super, postul imi prieste, nici urma de slabiciune. Primavara asta mi-a trezit 'talentele" artistice si in ultima vreme am facut martisoare, felicitari, pictez, am facut prima icoana pe sticla si primul vitraliu pe oglinda si am un chef nebun de lucru, numai timpul nu-mi ajunge. Am reusit sa invat sa inot si e suuuper, plus ca mana nu mi se mai umfla si s-a imbunatatit mult mobilitatea din articulatia umarului.
Daiopri draga, crestere usoara, cand ajungi la D ne anunti, da? Daca tot te chinui un pic pentru ei, macar fa-i asa cum iti plac tie.
Eu am amanat reconstructia. Motivul principal a fost cel financiar, nu am gasit decat clinici private pentru asta si costa cel putin 2000 euro. Mai caut si alte variante, adica accept sa platesc implantul, dar chiar nu mi se pare ok sa platesc tot, adica si operatiile, medicii, ca doar nu e operatie de infrumusetare ci de reconstructie. Tot la Cluj sper sa gasesc o rezolvare, acolo am auzit (dar nimeni nu vrea sa spuna nimic concret, e mare secret domnule!) ca se fac si in spital astfel de operatii, dar numai din cand in cand.
Lemoni, daca simti nevoia e bine sa iei o pauza, dar sa nu crezi ca vei putea uita. Doar te vei impaca cu aceste amintiri si nu-ti vor mai fi asa de neplacute.
Lachi, multumesc de urari si Paste fericit si tie! (sa stii ca nu te-am uitat, mai trag cu ochiul la poze si iti admir printesele)
Sanatate multa si Paste fericit!
Kariris spune:
Vali, felicitari pentru realizarile artistice si pentru innot, dar mai ales pentru optimism si starea de bine pe care o raspandesti. Nu stiu de ce dar citindu-va realizez ca voi, cele care ati trecut prin asa o cumpana, tocmai voi, care ar trebui sa fiti obosite si poate suparate cumva pe viata, ne aratati cat de frumoasa e viata, ce lucruri frumoase ne inconjoara si cat de putin ne trebuie de fapt ca sa fim fericiti.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
linasobolina spune:
Paste Fericit! Multa multa sanatate
Eu sunt bine, cel putin asa cred si lumea se bucura cand ma vede, nu stiu daca pentru mine, ca "arat bine si am slabit" sau pentru ei , cand vad ca exista speranta
Cineva mi-a spus ca am trecut prin boala cu o inconstienta rara, dar ca asta m-a salvat, in sfarsit, a trecut deocamdata si sper sa fie cat mai lunga aceasta perioada de bine
Sarbatori cu bine si sa pretuim ceea ce avem!
Lemoni spune:
Daipori ce mai faci , care mai sunt vestile tale. Eu numai am scris de mult pt ca am ajuns la sfarsitul puterilor. Mai am 3 tratamente si sper sa fie bine dupa si sa termin odata cu mersul la doctor ca deja numai am rabdarea necesara . In rest sunt bine cu durere de oase dar sper sa treaca si asta dupa ce termin tratamentul , va pup si da si tu un semn de viata .
Daiopri spune:
Salutare!
Lemoni bine ca ai mai scris cate ceva. Am incercat sa mai sun intr-o zi da zice ca nu accepti privat
Eu sunt bine, merg inainte, am terminat de umflat de prin mai si astept schimbul bombelor cu cele pufoase
Din pacate se misca greu pe langa sapt pe care trebuia sa le astept oricum. Intre timp am scos si ov. Ma simt ok si acupunctura ma ajuta sa nu am bufeuri. De fapt cred ca m-a ajutat la multe acele astea. Fac un trat de intarire a oasele care e pe 3 ani, am terminat cele 6 luni din luna in luna, de acum din 3 in 3 luni. In rest nu am nimic, daca nu ar fi bombitele cred ca nici nu as sti ca am avut ceva. Asa ma cam deranjeaza pe laterale ca poate sunt nitel cam mari
dar trec toate.
Eu nu ma gandesc in nici un fel la ce a fost uneori ma intreb daca sunt normala, ca eu tot cu ale mele cu copilasii zi de zi, nu imi bat capul cu ce s=a intamplat prea mult.
As vrea sa am o dieta mai buna si sa exersez mai mult, dar nu prea apuc, ca iar o cusatura, iar o lene
Si as avrea sa imi schimb regimul de viata. Nu pot spune ca e prost acum, caci am trecut pe org, si alimente si produse folosite, dar inca nu e asa cum ne-am dori.
Aveti grija de voi si sa auzim numai vesti bune. Indata ne sarbatorim
Numai bine tuturor