Sora mea mi-a salvat viatza (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Asa, sa va povestesc nitel. Vineri am fost sa imi scoata din fire si a fost ok, caci m-a tinut de vorbaIn schimb am aflat ca tot mai dureaza cate ceva, caci asa cum stiam in timpul radiatiei nu se pot mari. Apoi mai dureaza vreo 3-4 luni sa ajung la marimea dorita, si cand terminam sa vedem cand prindem sala de operatieTrebuie sa vb cu dr, in mare sa incerce sa puna sala ceva ca doara nu stau ince 3 4 luni degeaba sa prind sala.
Dupa asta am fost la chirurga, care a primit rezultatul de la biopsie.
Intru frumos acolo si zice am vesti bune, nu au gasit cancer.La care eu: excuse me? Ca intr-o fractiune de secunda am si vazut vazut stirile de la tv in care persoane ziceau ca au fost diagnosticate gresit si au facut op si nu trebuia
Desteapta de mine am uitat complet de chimo, si de faptul ca asta ne doream cel mai mult, un raspuns complet la tratament.
Deci, de vineri suntem in de bucurie. E cel mai bun rezultat care se putea obtine. Nu au gasit deloc gripa la locul respectiv si nici in nodulii limfatici. Cu ocazia asta am aflat ca mi-au scos 12.
Din partea asa zisa buna la analiza au gasit ceva celule atipice chiar pe langa sfarc (pe care eu cu drag vroiam sa le tin) si deci concluzia e, ca am facut cea mai buna alegere, si cu rezultatul asta, dr zice ca mi-am redus sansele de reaparitie cu cel putin 90%.
Deci pe toata linia
Ce sa mai zic, sunt bucuroasa tare, nu mai zic de sot care a tot sperat (si cred ca si rugat) pt asa raspuns. Mereu imi zicea ca ar fi tare bine sa am complete response.
In rest sunt bine, ma misc aproape natural desi ma daram rpd. Ziua de vineri a fost lunga si am resimtit din greu asta. Dar imi revin eu cu totul.
Miercuri merg sa vb cu radiatia sa vad cand incep si distractia asta.
Eh, mai e ceva drum, da las ca cine o sa fie beach girl?
Vali tinem pumnii si astept rezultate bune
Lina ti-ai mai revenit nitel?
Lemoni, dulcica, ai si tu grija acolo.
Eu nu cred ca apuc sa am prea mult cm ca indata scot si producatoarele alea
Bubu tu cum mai esti?
Concluzia este ca tot trebuie stat cu ochii pe dotari ce mai tura vura.

Aveti grija de voi si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

daiopri, ma bucur ca ai primit vesti bune! Bune rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dana, bravo pentru rezultatele bune!
Ce beutura bei mataluta acolo?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Dana,felicitari...beau si eu ptr tine. Ce ma bucur....da-le incolo de tite...esti frumoasa si fara

Un pupic si ptr tine si ptr toate celelalte fete curajoase. Sa va ajute D-zeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Daiopri draga, m-am bucurat mult aseara cand am citit noutatile tale si astazi ti-am recitit postarea pe indelete, asa cum a-si fi savurat o prajitura ... ce mai, SUPER vesti! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucurii iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Am fost la control, sunt foarte ok , l-am intrebat pe dr. cand pot incepe reconstructia si a spus ca "maine dimineata"! Ramane sa ma hotarasc unde anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ce veste buna Daiopri asa ma bucur pt tine.
Eu am fost azi la testul de inima pe care il am la fiecare 3 luni pt a vedea daca putem continua Heceptinul si totul e ok .In rest toul bine, multumesc lui dumnezeu pleata creste, vremea frumoasa de afara imi da puterea sa merg sa ma plimb si sa fac miscare .
Va pup si aveti un weekend placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bravo Vali. Ma bucur mult de tot. Deci crestem impreuna
Eu o sa incep radiatiile candva in ianuarie, ramane sa ma anunte. Deci intre timp mai pot creste
Tu la ce marime vrei sa ajungi? de fapt tb sa il potrivesti cu celalalt?
Bravo domsoara Lemoni. Asa sa auzim de la tine. La noi vremea e teribila, dar asta e. Si asa nu prea aveam timp de plimbari. Esti cretulie?
Al meu nu pare cret, da nici nu ma mirCum era sa am si eu par cret?
Ma simt din ce in ce mai bine, cusaturile se vad frumusel (ca de acum am curaj si ma uit)
Pana acum toate bune, si speram numai asa sa auzim.
Multumimm de sustinere tuturor fetelor dragi

Aveti grija de voi si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Daiopri, acum am citit. Excelente vesti!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce bine imi pare sa aud vesti bune. feliciatri Dana!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput