Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pe foaia de la TT scrie si '' Eventual repeta LFT'' Ce e LFT??
eu am gasit pe google ''liver fuction test''. Oare asta sa fie ?
Sa repet analizele pt hepatita?

Edit: acum m-am uitat mai bine ce scrie . E : repeta Alfa ( simbolul si mie imi semana cu A) FP. Deci sa repet testul.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu stiu ce e lft, insa stiu ca o valare crescut afp, poate indica o afectiune a ficatului printre altelte dar nu la femei gravide ci la persoane normal, la barbati valorile sunt unele si la femei altele

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si ca sa vezi cat difera, tocmai citesc pe un site spaniol ca valorile in saptamana 16 de sarcina a AFP sunte intre 10-150 ng/ml
si specifica ca variaza de la un laborator la altul

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna seara dragi mamici,

De vre-o 2 saptamani nu am mai intrat si asta din lipsa de acces la net. Am cam mult de recuperat dar ma descurc eu. Luni promit ca va ajung din urma.
Am vazut ca s-a discutat despre semne ale SD. Mie medicul mi-a spus la eco ptr TT ca unul din semne ar fii acela ca degetele mici ale mainilor sunt mult mai mici decat normale.
Noi suntem bine, miscatoare, inclusiv noaptea ca ma trezeste de nu stiu cate ori.
Am uitat sa modific semnaturile asa ca...avem 20 saptamani.

Va pup pe toate si mai vb luni.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

18+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa cred ca scrie sa repeti testul. Banuiesc asta! Cand am avut eu probleme cu una dintre arterele uterine, la sarcina trecuta, mi s-a recomandat sa repet Doppler (totl a fost ok cand l-am repetat)
Am mai gasit aici, pe site, "Rezultatul tripului test nu sta in valorile celor 3 probe ci in felul in care se incadreaza rezultatul sau printre celelalte rezultate obtinute de acelasi laborator cu acelasi tip de Kit de analize. Daca este in limita a x %, unde x se stabileste tot statistic, atunci se considera ca e risc."
Defectul de tub neural se depisteaza ecografic.. asa mi-a zis dr mea la ultimul control cand am stat putin de vb despre sindroame si defecte. Sunt convinsa ca luni, dr Albu te va linisti!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ca tot vad ca ati vorbit de KFC..marturisesc ca azi am bagat la ghiozdan, pe nerasuflate, 3 aripioare si cartofi cu salata. Am avut o intalnire la un client care s-a prelungit f mult (de la 11.30 la 16) si cand am plecat de acolo efectiv eram moarta de foame asa ca drept in Mall-ul de la Belu m-am oprit.
Honey Doamne ajuta sa fie bebe bine. Cum afli ceva sa ne anunti si pe noi. Si eu am auzit ca dr Albu e un f bun profesionist. Ce bine ca dr ta a reusit sa iti faca programare asa repede la dansul.
Vioe clar, ai inceput sa simti zbenguiala din burtica

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

Yaia felicitari pentru . Si mie la prima sarcina mi-a spus la eco 75% fetita si fetita a fost. Acum mi s-a spus 100% baiat am vazut si putza

Mersi mult...inca nu imi vine sa cred, daca nu a fost sigura...desi poate ar trebui sa o cred. Si eu simt ca e o fetita nazdravana, ca se misca asa de muuult!

===============================================

Yaia si fiica-mea era plina de energie, misca foarte mult cand era in burtica Baiatul vad ca e ceva mai lenes

anca19+Deyan si Karla Maria 20.08.2003

http://picasaweb.google.com/teokarla03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- foarte mare intervalul de normalitate. La mine scrie 16-93, iar la mine e 137,18. Destul de mult peste.
Offf si am bagat acid folic, cu o luna inainte de sarcina si in primele luni cate 5 mg pe zi.
Rebiana- stiu ca e statistica dar 10% din aceste statistici se dovedesc a fi adevarate.

Miria,vio, briza- multumesc pt gandurile bune

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

ma scuzati ca dau buzna asa, dar am doua vorbe pentru reallaura: lauritzo, pup fata! sa fie bb sanatos si sa ai o nastere usoara.

si pentru toate viitoarele mamici, numai bine va doresc. parca mai ieri eram si eu la "varsta" voastra. sa va bucurati de fiecare moment, ca trece repede perioada graviditatii.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, bine ca ai fost la dr, si ca ti-a facut ea programare asa repede. cred ca vrea sa fie precauta, nu ca ar fi ceva grav. e ff bine pt un medic sa fie foarte atent. si e bine ca e luni, adica destul de repede. nu te stresa, o sa-ti zica dr Albu ce si cum. si daca e, faci amniocenteza si o sa fie bine. stai linistita. multa bafta luni, si sa ne spui cum a fost.

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput