Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
bordeancavio spune:
denisa, imi pare rau... nu ma pricep, si eu sunt la prima sarcina si n-am experienta. dr tau, ce zice? are vre-o explicatie? si mie mi-e frica de testele astea, ca sunt si orientative, cica. vezi ce zice si dr, sau mai du-te si la altul pt o parere. doamen ajuta. iti tin pumnii sa fie bine. multi 
vio asteptand pe bebe
16+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
dayanara spune:
denisa, nu te panica, valoarea afp creste in functie de varsta gestationala, daca era foarte mica atunci se suspecteaza SD daca e prea mare dar nu cat ai tu ci enorm de mare atunci se suspecteaza defecte de tub neural, dar nu e cazul la tine
eu la prima sarcina cu TT facut la 15-16 saptamani mi,a iesit afp la 120 cam asa si totul a fost normal, chiar si medicii la interpretare au spus ca e normal si asa a fost
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ah si valorea maxima e de 124 eu asa stiu si asa am gasit pe mai multe pagini, plus ca o valoare corecta se calculeaza in functie de greutate, rasa si varsta, te.a cantarit cand ti.a luat sange sau dupa?
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Asa am gasit si eu.. ca si Roxana. Valorile foarte mari conduc la risc de defect de tub neural insa am mai citit si ca daca a fost luat acidul folic inca de la inceputul sarcinii riscul este infim.
Doctorul tau va stii ce sa iti recomande.. el stie si istoricul sarcinii tale asa ca impreuna veti decide daca e cazul sa te panichezi sau nu. Eu zic sa te linistesti!
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Rebiana- stiu ca nu-i face bine lui bebe , dar nu pot sa ma abtin. Mai ales ca puteam sa iau rezultatul de vinerea trecuta, dar eu fiind sigura ca totul e ok ( nici nu vroiam sa fac TT) l-am amanat pe marti sa fac si control. Marti nu m-am putut duce si am ajuns tocmai azi
. Ma simt asa vinovata acum.
Dr mea mi-a facut programre pt luni la morfologica la DR Ablu, parea destul de ingrijorata. Eaa pus mana pe telefon si a sunat pt mine, s-a certatcu asistenta de acolo si mi-a facut programare de urgenta luni. Daca nu era nimic nu cred ca se agita atat.
Asa in stare de soc am fost ca nici nu i-am multumit cum trebuie
.
Roxana- nu m-au cantarit. Mi-a cerut doar varsta, mi-a facut eco si mi-a luat sange, atat.
Oare probleme de tiroida pot duce aici. Dr ma asigurat ca e ok tiroida , dar mai stii....
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Denisa,
19 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
roxana-sigur se refera la greutatea mamei sau a fatului??
Ca poate nu am inteles eu bine. Pe mine sigur nu m-au cantarit.
Denisa,
19 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE
child spune:
honey incearca sa nu te panichezi, si mie mi-a iesit risc de tub neural tot cu AFT mare, cu toate ca eco a fost normal si am facut amnio care a iesit bine. Sfatul meu, mergi la doctorul in care ai incredere sa-ti mai faca o ecografie, ca astea se vad la eco. Eu am vrut oricum sa fac amnio din cauza varstei.
22+ 
dayanara spune:
denisa greutatea mamei sigur, eu am scris pe foaia de la ivan la TT toate astea
si nu,tiroida nu are de.a face
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Vio-scuze, nu ti-am raspuns. Asa cum zic si fetele AFT mare poate sa insemne defect de tub neural.
Denisa,
19 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
POZE
miria_cristina spune:
DENISA - Sper sa fie bine. Du-te la ecografie la dr. Albu si vezi ce zice si ai incredere in el. Iti inteleg spaima si-mi pare tare rau pentru tine.
Cristina +15
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."