Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
am facut poze la casa, am mai si descris si din interior , acestea sunt incepand cu aceasta poza http://picasaweb.google.com/lh/photo/H9jAv5I-OU6PAnsGd-0FOg?feat=directlink
si mai sunt si cateva cu Maya in folder 5-6 luni
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Deea_24 spune:
cris_kim bun venit! Asteptam datele voastre! 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
Deea_24 spune:
Nah ca acum mi-am amintit... Yoanna parca tu spuneai ca Ely nu poate posta... doar la subiectul asta sau nu poate posta de loc pe forum? Poate daca scri unui admin sau moderator ne ajuta ei... ai incercat? 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa am facut poze la casa, am mai si descris si din interior , acestea sunt incepand cu aceasta poza http://picasaweb.google.com/lh/photo/H9jAv5I-OU6PAnsGd-0FOg?feat=directlink si mai sunt si cateva cu Maya in folder 5-6 luni ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
frumos! arata bine

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
strunfita spune:
Hello fetele!
Laurraa, multa sanatate Mayei
Am vazut pozele cu casa, foarte mare, sau mi se pare mie.. Cati mp are?
badriana, sanatate, sa treaca mucutii
Noi am facut o interventie pentru canal lacrimal, dar pe viu, din pacate n-a reusit. Mai trebuie sa vorbesc cu doctorita saptamana viitoare, sa vedem ce face. Nici servetele Iridium n-au dat rezultate la noi.
Yioanna, cum mai e micuta? Tot asa refuza laptele? Cu lingurita mananca ok?
sarmisa, un
de la noi, trebuie cumva sa se rezolve toate.
cris_kim, bine ai venit!
Dici, groaznic cu soacra asta a ta...
Se maraie fata, mai revin 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dicirstea spune:
Buna dimi'
si
La multi anisori sarbatoritilor nostri
Uitati www.bebe-boutique.ro/Incaltaminte%20baieti/toate/toate/toate/" target="_blank">aici cizmulite pentru copii
Dani3la, am uitat sa-ti spun ce mult ma bucur ca pot sa te citesc din nou
; imi pre rau de sperietura. E posibil sa fie o reactie de la laptele praf daca i-ai dat atunci pentru prima data. Dar sa stii ca e posibil si sa-si fi facut singur cu degetelele pe gat, asa am patit si eu cu bb de cateva ori, la o ora dupa ce a dormit i-a venit inapoi pe gat in timpul somnului si s-a inecat. L-am batut pe spate si si-a revenit, sperietura a fost mare, dar sa stii ca au dreptate: exista pericolul sa intre vreun chegulet de lapte branzit pe trahee si sa ajunga la plamani.
Matei se ineca cu saliva si se invinetea atunci cand plangea. Cica avea sistemul nervos nedezvoltat, mi-au dat Tonotil si Ca, a trecut dupa 4-5 luni si dupa diversificare.
Pentru cele care au ratat momentul...soacra e paralizata de partea stanga, pana sa aibe mama accidentul faceam exercitii cu ea de 2-3 ori pe zi, dar era nemultumita ca nu gateam si nu spalam eu. De bine-de rau a inceput sa se taraie prin casa fara baston, dar mana stanga tot nu si-o misca.
Sarmisa, si eu mi-am furat-o pe asta cu supracalificarea. Nu vreau sa par habotnica, dar sa stii ca eu nu am incetat sa sper si sa ma rog. Dumnezeu a avut grija de fiecare data saa-mi intinda o mana de ajutor si sa ma salveze atunci cand credeam ca mi-e mai rau. Redescoperiti-l pe Dumnezeu, da acatiste, fa slujbe pentru iertarea pacatelor si pentru ajutor. Inainte de toate roaga-te la Cuviosul Alexie Omul lui Dumnezeu. este ocrotitorul casatoriei.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dani3lla spune:
yoanna felicitari si de la mine pt nepotel
nemora sa dea DD sa le tina tot asa pe piticute
raluca ioana bine ai revenit pe la noi.
plangacioasa mica.
cosminica eu mi-am facut un calcul dupa adeverinta cu ultimile 12 venituri pe care am primit-o de la HR iar prima indemnizatie am primit-o dupa aproape 2 luni dar doar pe 1 luna jumate.Adica am depus actele pe 24 august si am primit pe 18 octombrie pt luna septembrie si 14 zile din august.Mi s-a parut OK dar mai sigur vad acum pe 18 cand o sa primesc doar pe luna octombrie
carla eu il invatasem pe piti din spital sa-l alaptez culcata pt ca nu prea puteam sa stau in fund si pt ca nu prea aveam laptic suficient si el cerea intr-una.L-am dezobisnuit cand am ajuns acasa pt ca nu dormea decat asa.Sfatul meu este ,ca dupa ce papa si adoarme sa o muti la ea in patut.Fata nasei mele adoarme doar la san si daca o muta in patut se trezeste asa ca o lasa cu ea in pat si cu sanul la dispozitie
yoanna stai linistita in privinta greutatii.Denis a luat intr-o luna jumate 500 de gr si cica e ok.Pediatra mi-a zis "tu vrei sa ia cate un kg pe luna pana face 18 ani?"![]()
sefa multumim de link-uri
ioana in mare parte asa imi doresc si eu numai ca sunt mai blanda cu Mosul si il trimit inapoi in timp doar 1 an jumate
Ioana am o fetita in bloc care are 1 anisor.Eu de la mama ei o sa "capiez" diversificarea.I-a dat branzica de la 6 luni si iaurtel Campina cu biscuiti de la 7 luni jumate.La un moment dat nu i-a mai facut branzica si a fost un pic certata de pediatra asa ca a reluat.....pediatrii astia...sa se hotarasca si eu si sa ajunga toti la un numitor comun ca asa ma enerveazaaaaa
clody mie eu sunt fericita ca nu a mers ca altfel cine stie cat aveam de citit sa ajung la zi![]()

ioana parerea mea de neexperimentata este ca aia e foarte vacuta daca se poate spune si asa.Eu ammancat de toate inclusiv fasole si varza calita si nu a avut probleme fimiu.Eu cred ca un copil care suge ca haplea...sau ca fimiu face colici mai puternici.Intr-adevar poate face si de la alimentatia mamei dar numai daca mama papa ceva ce o baloneaza si pe ea.Cat despre laptele de mama si datu sa manance la program eu nu sunt de acord.Eu am observat la mine o chestie : cand mananc bine copilul cere si la 4-5 ore sa pape iar daca ue mananc numai "bozii" toata ziua sau nu prea mananc de loc cere si la 2 ore.Cat despre golit sanu eu stiu ca nu prea se goleste niciodata complet pt ca ,pe masura ce suge copilul sau...pompa sanul produce continuu.Eu propun sa dai foc cartii aleia din care citesti![]()
annkka felicitari pentru masuratori si performante.Imi pare rau de laptic dar,asa cum ai zis si tu, e bine ca ai ajuns macar pana aici
Foarte tare pitica,cu cine s-o certa ea in somn?
badriana si eu fac tot calendare numai ca nu m-am hotarat si unde
alynta felicitari de copii sanatosi.Ai vazut ca atrecut?
laurraa felicitari pt micul crestin si uite un
pt piticuta sa se faca bine
cris kim bine ai venit.Lasa toate datele despre albinuta (data nasterii,ora,kg,cm,scor APGAR si modul in care ai nascut) si se ocupa clody 
mamaaaa yoanna cata Mosu!Cred ca e suficient de mare sa aduca daruri la tot stupul![]()
cristina stai linistita ca mie nu ai reusit sa-mi faci "capu calendar" si am citit tot,si te inteleg ca este greu si iti dau un
sa treci mai repede de greutati,sa va ajute DD sa-si gaseasca ceva stabil de lucru.Tu gandeste pozitiv si hai ca o sa trecem noi de criza asta cu bine ca doar nu o fi Dracu asa de negru
laurraa mersi de sfat.Stii cumva ce fel de analize i-a facut sa stiu unde ma duc?
dici atunci e naspa.Ar trebui sa merg undeva cu el dar nu stiu unde.Faza e ca nu a mai dat nici un semn de ieri sa tuseasca sau ceva de genul.Eu nu i-am dat lapte praf decat cand am venit cu el acasa.Nu i-am dat decat 2 zile si atunci i-am dat Humana.Acum pt ca nu aveam altceva in casa am luat de la o vecina putin Nan.N-am stiut ca poate fi problematic.Doamne ajuta sa nu se fi intamplat ceva rau

Hai ca de cand am inceput postul asta imi era frica sa nu schimbe clody capitolul

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
dani3lla spune:
Am uitat ce era mai important...La Multe Lunite celor care au mai adaugat inca una in palmares sambata ,duminica si azi

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
alic spune:
LAURRA, sper ca sunteti mai bine...
vit c - 2-3 picaturi de 3 ori pe zi...Natalia nu prea vroia, dar incercam sa-i dau macar o data!
dupa raceala, mie dr (de care-ti spuneam pe pm) mi-a prescris sa-i dau 1/2 lingurita de 3 ori pe zi de septilin de la himalaya pentru imunitate;
in orice caz, daca continua cu febra, e bine s-o vada un dr 
fetelor, vad ca dezbateti problema sot, soacra....
eu cred ca este o regula general valabila sa existe discordante si disensiuni, din pacate...
personal, la sfatul mamei, incerc sa privesc partea buna a lucrurilor...ca soacra-mea imi trimite din cand in cand placinte, ca sotul e cumintel si serios si aduce toti banii acasa (sunt multi care isi retin pt ei in buzunarul secret
), ca se joaca tare mult cu fata, chiar daca pe mine m-a cam uitat...
asta e, mergem mai departe...
deocamdata, is cam necajita...trebuie sa merg la ginecolog ca nu ma simt prea bine....
...dar sper sa nu fie nimic ingrijorator...
va pup pe toate si nu uitati ca pana la urma noi suntem baza si trebuie sa ne pastram sanatoase din toate punctele de vedere! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
laurraa spune:
didi, of of nu se mai termina pblemele astea; intr-adevar biserica este cea care ne ajuta mereu
deaa, multumim
strunfita, nu este fff mare are 230 mp, dar bucataria e mica si are multe terase; toata casa de jur imprejur terase
dani3lla, o sun pe prietena mea si o intreb de analize
cateva poze de la botez cu nashica grasunica![]()
http://picasaweb.google.com/laurraa14/BotezDarius?feat=directlink
apropo, yioanna, am vazut ca ai slabit super, ai tinut cura?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09