Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alic, multumim, suntem mai bine, temperatura nu mai avem; dc zici ca vizitezi ginecologul?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ma bucur ca Maya e bine! sa-ti traiasca si finutul! am vazut poze, nasica "grasuta" e superba! te prinde bine rolul!

ref la ginecolog...ma deranjeaza ceva in partea dreapta, interior...nu stiu cum sa explic; posibil sa fie vb de ceva din timpul nasterii sau de cusatura de la epiziotomie...vreau sa fac controlul sa stiu ce e, nu vreau sa ma gandesc la altceva mai rau...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna fetele!

Sa ma laud si eu cu ceva! Sunt sigura ca nu sunt prima, dar de ieri am trecut si noi la pampers nr 4!! Am crescut!!

Sa ne traiesti bebe Stefan Amir de ganesha La multe lunite!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

cris_kim Bine ai venit la noi!

cris Incerc ca pun o pila acolo sus sa ti se indeplineasca si tie dorinta!

Lauraa Felicitari pentru crestinarea bebelului! sa treaca temperatura!

yioanna Un asemenea Mos ar trebui sa aduca si cadouri pe masura! Doar are si o desaga maaaareeeeee, nu? curajoasa mica!

daniella Nashpa faza cu lapticul, desi imi pare cunoscuta.Cred ca am mai citit chiar aici pe forum ca i s-a mai intamplat cuiva, dar nu mai stiu cui. Oricum, a trecut si speram sa nu se lase cu urmari. BIne ca v-ati distrat la botez. Sa va traiasca finuta si sa fie tot timpul asa de vesela!

badriana Bafta joi la vaccin!

Gata pauza! Va pupik pe toate!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa............ce a "crescut" casuta! Unde a fost botezul-in Tudor?! Frumusica nasica! MI-a placut rochia de seara! A fost tanti dr.?!
Deci.........imi pare rau de soacra si mama ta! Ai zis ff bine cu redescoperirea credintei, a sperantei!
Dani........multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

alic ce dreptate ai.Asa imi spune si mama
laurraa sarut mana mult.
yupi felicitari pt schimbarea nr la pampers,noi am trecut la nr 4 de la 3 luni jumate din cauza de copane gen parizer taranesc http://family.webshots.com/photo/2411647230104369456xDNihC

A venit acum la mine o vecina care de 40 de ani e asistenta la copii la Polizu si i-am povestit de fimiu si grozaviile lui.M-a linistit cica "sa vezi cati bebelusi se ineaca asa zilnic la noi la munca......".Cica ei au cate 6-7 cazuri de gen pe zi.Mi-a aratat cum sa fac daca Doamne fereste se mai intampla si m-a asigurat ca nu i s-a dus nimic la plamani.A zic ca tusea rau daca se ducea ceva la plamani si in unele cazuri bebeii fac si febra din cauza asta.Si pt ca era si mama de fata si daca nu a avut incotro am aflat si eu mai pe larg cam ce s-a intamplat...bine ca nu am fost acasa ca in cel mai "fericit" caz pierdeam doar laptele

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Lauraa............ce a "crescut" casuta! Unde a fost botezul-in Tudor?! Frumusica nasica! MI-a placut rochia de seara! A fost tanti dr.?!
Deci.........imi pare rau de soacra si mama ta! Ai zis ff bine cu redescoperirea credintei, a sperantei!
Dani........multumesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

da in Tudor a fost in seara aceasta asteptam dr! fug la banci ca las fratiorul cu printesa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Am pus pozici de la botez http://family.webshots.com/photo/2449057330104369456SNliUR ca sa nu mai zica laurraa ca e singura nashica grasunica

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

SA TRAIASCA NASHICILE!!
Si sa va bucurati de finuti!

Dani3la, stiam eu ca vroiam sa mai zic ceva...am vazut filmuletul cu diversificarea cu ciorba de stevie, parca. Simpatic rau bulanosul tau. Ce mi-as dori eu sa manance asa si Theo. Cu Matei imi dadeam palme la fiecare masa, si acum e la fel de lingav si inca mai suge din biberon. Daca s-arputea sa-i dau si ciorba asa ar fi perfect.

Si sa va mai spun perlute...

Astazi ne plimbam pe strada si s-a urcat pe motocicleta unui vecin. Avea un far ciobit iar un alt vecin ii spune sa se dea jos, ca vine proprietarul si zice ca el a stricat-o si il pune sa o plateasca. La care Matei: "Are tata bani!"

Ne uitam la frunzele cazute pe jos, o salcie avea frunze galbene, un artar le avea inca pe crengi dar ruginii. Iar Matei: "Sunt stricate"

Avem usa dubla la balcon si cu draperii. Ziua sunt trase in parti. Ieri dintr-o data se duce si le inchide: "Gata, s-a terminat spectacolul"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dani...........faine pozele- finuta, nasa, decorul; am vazut si vedeta!
Lauraa....sa ne spui ce zice dr. de Maya!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput