Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dani..............felicitari pentru nasit! Urata intamplarea cu voma! Daca nu i-ai mai dat lapte praf e normal sa nu-l "suporte" din prima si sa-l d-ea pe afara! Bine ca pana la urma totul a fost bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Sarmisa, eu vreau doar sa-ti spun sa vii si sa ne povestesti de fiecare data cand simti nevoia. Suntem un grup, nu numai de mamici, ci de femei, cu bucuriile noastre, cu necazurile noastre; si stiu ca multe dintre noi se simt mai bine dupa ce povestesc ce le framanta si le chinuie, se simt un pic usurate de povara. Aici gasesti mereu umeri pe care sa plangi, ca e necesar din cand in cand. Si poate e mai bine ca nu ne cunoastem, e mai usor de povestit de sot, de socri, de parinti, de bani, adica de lipsa lor si altele.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Neatza,

Sarmisa de la noi. Din cate spui sotzul se straduie si poate ca e la fel de stresat. O sa rasara soarele si pe strada voastra.

Laurraa sa nu te sperie febra de 38, astia mici cand fac febra asa fac. De fapt 37, 37.5 nici nu e considerata febra la ei (din cate imi aduc eu aminte de la Andrei). Eu ii dadeam antitermice dupa ce facea 38.5. Mai nou si paracetamolul am citit ca e bine sa fie administrat cu mai multa precautie ca poate da reactii alergice, adika ca fie administrat dupa ce copilul face 38, 38.5. Febra este si ea buna si indica un raspuns imunitar bun. (asa zic pediatrii mei)

Noi nu mai mergem la oftalmolog din cauza de printzesa mucoasa. Facem vaccinul joi si amanam interventia dupa sarbatori.

Fug la printzesa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Badriana.........e dureroasa desfundarea de canal larimal? Ca si noua cred ca ne e necesara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici....

Uram si noi La Multe Lunite inainte sarbatoritului zilei
bebe Stefan Amir de ganesha

sa cresti mare si frumos[pup

yioanna....super tare Stefiice bine ca-i place Modul si nu s-a speriat
sarmisa.....cand se inchide usa,se deschide un geam..e greu in perioada asta sa-ti gasesti un job,dar sigur o sa apara norocul si pe strada vostra
relusha....multam de cafeluta
dici.....mama ei de soacrapropus sa-i faci cunostinta cu bucataria
cuscra.....vrei sa-mi stea inima in loc????daca nu e invatat cu laptele pref e posibil sa-l dea afara sau sa il schimbi cu o alta marca,poate nu tolereaza bine Nanul..hihihi,iti dai seama ca o sa fie bogat Mos Nicolae..sa va traiasa finuta razacioasa

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna si de la noi!

Yioana ce frumusica are mama!!!!!!!!!! O scumpete!

Lauraa multa sanatate ii doresc micutei!

Sarmisa un camp de flori pentru tine! Meriti toata admiratia, ma rog la Doamne-Doamne pentru voi sa va regasiti si sa aveti putere sa mergeti mai departe si sa scapati odata de toate problemele!

Dici mare belea e soacra asta a ta... Trebuie sa pui punctul pe i! Acum tu sti care ar fi cea mai buna metoda fara ca acest lucru sa creeze si alte probleme...

Dani3lla Doamne ce sperietura... Bine ca a trecut acum si Denis e bine...
Felicitari pentru finuta, ce tare cum a ras eala "baita"

Nu in ultimul rand: Stefan Amir bebe de ganesha Multa sanatate si dragoste! Ganesha, nu mai intri pe la noi?

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Alynta....din cate m-am informat nu e dureroasa. Se face sub anestezie generala cu inhalant. D-aia cica sa nu fie racit copilul.

La multzi Ani sarbatoritzilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza.

La multe lunite bebe Stefan Amir de ganesha.

In we n-am intrat deloc. AM mai fost pe la cumparaturi, am facut curat in casa si cam asta.

Ieri am fost in BUcur sa caut botosei si caciulite pt Vladut si n-am gasit nimic care sa-mi placa. Asa ca voi merge saptamana viitoare la BabyExpo, poate gasesc acolo. Ati vazut pe undeva botosei din piele si captusiti cu blanita?

dicirstea Cora are preturile cele mai mari dintre toate supermarketurile. La Auchan am mai vazut preturi bune la jucarii si chiar au f multe in perioada asta.
Sunt f frumoase cizmulitele de la Quelle, dar mi s-a facut lehamite sa mai comand de la ei ca asa de greu trimit comanda si uneori te trezesti ca produsul comandat nu e ca cel de pe site.

yioanna si Vladut al meu a luat luna trecuta doar 280g.

Philip s-aveti vreme frumoasa si sa va odihniti.

Revin mai tirziu dupa ce mai citesc ce ati scris in we.
Acum ies afara cu bebe.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Prima noastra albinuta Sara bebe de BebeBeca face maine 7 lunite!!! ce repede a trecut timpul!!!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

dani3lla, asa a patit si prietena mea si pentru siguranta ei a fost si a facut analize la bebe ca ii spusese sa nu fi intrat laptic la plamani si poate da in septicemie; nu vreau sa te sperii, bebeii se mai ineaca, dar pentru linistea ta, poti merge si sa se uite un dr la el; imi pare rau, stiu cum e ca si mie Maya mi-a dat o sperietura de genul acesta cand avea 2 luni, se inecase cu Debridat

sarmisa,este greu la toata lumea, timpul le vindeca pe toate si incearca sa il pui pe sotul tau la diverse chestii sa te ajute cu motivatia ca nu poti;succes in cautarea unui loc de munca

didi, tu saraca asa ai fost mereu pusa la mijloc; mai incearca sa ii faci sa vada ca nu esti superwomen si iti este si tie greu; chiar am sa-i dau picaturi de vitamina C toata perioada aceasta

badriana, multumesc, m-ai linistit cu temperatura si sper sa nu mai faca

deea, ela, alynta, relusha, cris, si toate fetele, multumim mult

acum printesa doarme, treaza fiind de la 8 si la 11 si 15 a adormit tun; sa vad daca am timp sa mai punem niste poze de la botez si casa caci am fost acum o saptamana la casa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput