Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 16
yioanna_s spune:
buna seara,fetele!
ce liniste in stup,avem bondarasi cuminti azi!
ms de complimente,e pletoasa lu'mama
noi am fost la cumparaturi azi si la noi a venit mosul deja![]()
i-am cumparat si ciorapei cu moti in varf atat de mult ii plac...ii manaca![]()
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#5404440986793135234
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#5404440995809221794
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#5404440997873124882
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#5404441004217670082
prima data am crezut k se va speria de el,insa a fost contrar a ras si vroia sa se catere pe el
tare draguta,si statea pe covor si-l admira.abia astept sa vina craciunul
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/17/CIwm.jpg
17.06.2009 
sarmisa spune:
buna fetelor!
Imi dorm amandoi copii si l-am rugat pe sot sa ma lase la calc fara limita de timp...
va multumesc ca ma ascultati:Coraly, ana_micu83, dani3lla, yioanna_s, cris_82, strunfita, Ela2001, CarlaV, ertina, nicuratze, nemora, cosminica, alic, lavinia.p, dicirstea, Bebe Beca, andata, badriana, Serialbastre, alynta27, clody, yuppi,iar daca am omis pe careva va rog n-o luati personal, n-am nimic cu nimeni,
[hug] , chiar ma simt mai bine ca am reusit sa-mi vars oful.
E evidenta concluzia ca voi schimba medicul si o sa caut pana gasesc unul cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda si cu care voi putea comunica(eu nu stiu daca v-am zis ca am oricum ceva fobie legata de medici, dar am intalnit si din cei cu care reuseam sa comunic si care aveau rabdare sa-mi vorbeasca, ori cu ea raman dupa fiecare consultatie cu frustrarea ca nu pot sa-i dau replici pe masura raspunsurilor). Am retinut-dr Baciu-Eva, si da vreau nr de tel daca credti ca e mai bine sa-l sun inainte.
De doua zile nici nu am mai insistat cu mancarea,Aaron a primit doar san, vad ca a facut si caca normal, o sa eliminam orice posibila problema de sanatate si apoi ma inarmez cu rabdare si mergem inainte...poate pur si simplu nu e pregatit pt altceva.
Ioana ma intreba parca cum alaptez cu 6 dinti...cu dintii stransi din partea mea,caci aaron e un muscacios si daca nu-s atenta la el cand suge sa-i bag repede degetul in gura, strage rau si apuca sanul cu mana si-l scoate prin frecare-azi m-a capsat rau,rau.Daca am scapat de rani la inceputul alaptarii acum nu stiu cum mai fac, eu ii tot zic ca doare, el zambeste
si o ia de la capat...Mayanna n-a muscat deloc intr-un an si 7 luni 
Trimit mesajul asta si mai scriu-e liniste si nu ma deranjeaza nimeni
sarmisa spune:
...acum legat de sot, stiu si eu ca pe fondul oboselii, problemelor vad putin distorsionat iubirea noastra, numai ca am senzatia ca nu se straduieste suficient sa faca sa fie bine.Adica il inteleg ca nu-i e usor nici lui, dar vorbesc cu el, imi da dreptate si apoi e totul la fel.stiu ca nu e usor sa isi gaseasca ceva de lucru, vorbesc despre ceva stabil, el mai prinde lucrari pe net...rar din pacate sau cu prea putini bani si cu prea mult timp petrecut la calculator...(practic aproape non stop),iar faptul ca e non stop acasa, dar prea putin disponibil ma scoate din minti.Il prefer cate 10 ore plecat si macar 2 ore sa fie al nostru. Ma nemultumeste de ex si faptul ca mama mea ma ajuta de cand avem probleme cu banii,trimitandu-mi pensia ei...1000 lei lunar,si din cand in cand pachete cu ce are ea pe acasa, mere, faina, fasole...si-mi aminteste mereu ca sa am grija de mine,ca am 2 copii de crescut, ca banii is pt mancare si sanatate...iar eu ma simt prost...sa fiu intretinuta de ea,cand ar fi cazul eu sa pot sa o ajut ca nu-i chiar bine cu sanatatea si nu-i face bine sa-mi poarte mie de grija,iar atti, pe de alta parte isi menajeaza parintii cat poate, au aflat abia in martie ca nu mai are loc de munca, si si atunci le-am spus eu ca m-am saturat sa tot sune si sa se planga ca n-au nici de unele, ca noi suntem departe, ca ei nu mai au baiat...Is probleme vechi cu socrii mei,n-au putut accepta casatoria noastra,cand o nasteam pe fata, socrul meu a venit la maternitate sa ceara banii de lumina, noi ne mutasem intre timp,si nici macar n-a intrebat daca suntem bine, daca avem fata sau baiat, abia cand mayanna avea 6 luni au "acceptat" faptul ca atti e insurat si ca acum familia lui suntem noi,atunci au vazut-o si prima oara...De fapt de aceea am si plecat din cluj... In fine...senzatia mea e ca se bizuie pe ajutorul asta si pe bune ca daca chiar n-as avea nevoie, i-as interzice mamii sa ma mai ajute, sa vad ce face.
pe de alta parte se straduieste, depune cv-uri, merge la interviuri, dar se pare ca in brasov nu e loc de el...la cel putin 2 agentii, i-au spus ca e prea calificat si ei prefera sa angajeze studenti din motive de pretentii salariale.La ultima le-a zis ca e dispus sa lucre si pt 1000 ron...asteptam raspuns. Apropo, Andata si Lavinia.p -tin pumnii sotilor sa reuseasca! in bucuresti se pare ca exista suficienta forta de munca si nu se complica cu cei din provincie, iar la cluj nu vrea sa se intoarca...probabil tot din cauza de parinti si orgoliu.
Of...v-am facut capul calendar, nu o sa mai revin cu asta...dar sunt lucruri pe care nu mai am cu cine sa le vorbesc, de fapt eu nu vorbeasc cu nimeni despre problemele casniciei mele da se pare ca m-am umplut ![]()
Acum ca e noapte,ca e liniste...trimit mesajul si sper sa nu-mi para rau
Va pup...o sa ma uit acum la poze...sa vad pui mici si dragi si sa-mi umplu sufletul de lumina si caldura.
laurraa spune:
de o ora scriu mesajul dar e mandra maraita
buna fetele si multumesc de susutinere
alic, cate picaturi de vitamina C tbuie sa-i dau? e la fiola nu?
in seara asta a facut febra 38,3 si inafara de nurofen si paracetamol,i-am inmuiat sosetelele in otet cald si i le-am pus in picioare pana la genunchi, am infasat-o bine si cu scutec de ala impermeabil ca sa-i tina cald si paturica si vreau sa zic ca intr-o ora i-a scazut la 37,7; dupa ce am schimbat-o de vreo 3 ori ca transpira mult a capatat o energie de radea cu hohote
acum 10 min i-am luat temperatura iar si avea 37.1; am ametit cand am vazut cum urca termometrul dupa 38; bine ca a trecut, dar o "pazesc" toata noaptea
pup si noapte usoara ca merg langa printesa caci a adormit lipita de pieptul meu si invelita cu pilota mea si sigur ma simte
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
dicirstea spune:
Lauraa, da-i osscilo, sinupret si picaturi ce vitamina C. Eu as zice si niste aerosoli cu fluimucil, dar mai bine intrebi medicul.
Vitamine C naturala se gaseste in niste flacoane mici, se dau cate 5-8 picaturi pe zi. e recomandat sa se dea toata iarna, pentru marirea reziistentei la raceala.
Sarmisa, doaamne ce ma regasesc si eu in situatia ta....nu cred ca te ajuta treaba asta, dar sa stii ca mai sunt si altii pe aproape.
Soata mea are servici, bugetar, dar soacra a avut mereu impresia ca el "ma tine" pe mine si toata familia mea, ba chiar saptamana asta, dupa ce m-am certat cu el (eu stau cu copii, cu soacra, cu mama cu mana dreapta rupta - gatesc pentru toata lumea si mai si lucrez la calculator in fiecare minut liber si noaptea pana imi cade capul pe biirou; iar el cand vine de la servici vrea sa se uite la stiri sa se relaxeze, ca e obosit) i-a zis sa ma lase cu copii, daca nu ne intelegem, si sa mearga cu ea acasa. Iar soacrea mea e "credincioasa" tine posturi, si chiar imi batea apropouri sa-i gattesc de post cat tine postul Craciunului. Halal credinta
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Relusha spune:
Buna dimineata,
cate o
pentru doritoare....
La Multe Lunite sarbatoritului de azi...
Stefan Amir, bebe de ganesha 
sa cresti mare, sanatos, fericit si cuminte.... 
-am tot stupul si sa aveti o zi buna...
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
alynta27 spune:
Buna dimineata! Azi va ofer 

ca e Sf Matei si il serbam pe pitic!
Deci..........faine achizitiile! E greu-stii tu...fiecare cu crucea lui! Cunosc problemele tale de familie de mai demult...( Eu zc sa-i prezinti soacrei bucataria cu oale si tacamuri, poate se prinde care-i mersul...)
Sarmisa.........putere sa treci peste greutati si neintelegeri! Una peste alta sa stii ca eu cred ca si sotul isi da interesul in felul lui, dar e si o perioada nefavorabila.... Si noi am trecut prin asta cu sotul... A ramas fara serviciu din noem-martie.... E greu pe timp de criza si iarna....6 dintisori zici?!
Yioanna..........ce "mosulet" acolo....Dragut!
Cris_Kim.....bun venit!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lauraa...imi pare rau pt fata! Cred ca are rosu in gat daca ti-a facut febra! Nu cred sa scapi fara antibiotic, din pacate! Lasa ca vine dr si vei vedea ce si cum... Multa sanatate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
dani3lla spune:
Neata fetele.Vreau si eu o cafea ca sunt chiauna, ma dor toate oasele inclusiv alea de la cap
.Am avut 2 zile marfa rau dar cea de-a doua s-a terminat naspa rau.Deci sa va povestesc cum a fost la botez...super tare.Am avut cea mai cuminte finutza din biserica, nu a scos un sunet.A tras la bashinici de mi-a ciuruit mana si cand a bagat-o in cristelnita a inceput sa rada in loc sa planga de a ras toata lumea din biserica.Am avut parte si de vedete la botez.Sotia lui Dan Negru a fost una dintre cele 7 nashe ale unui baietel.Am mers apoi la restaurant unde pitica mica a dormit de-a rupt...la fel si fimiu
...deci noi dezmat total
.Ieri am plecat sa luam mirul fetei si l-am lasat pe "pericol public" cu mama pt ca dormea.Nu am putut sa ma mulg decat 100 de ml motiv pt care i-am lasat si putin lapte praf Nan.Pana aici toate bune numai ca seara cand eram in drum spre casa m-a sunat mama (care niciodata nu ma suna sa ma grabesc,de fiecare data gaseste cate o solutie pt "maraielile" copilului) sa vada cand ajungem acasa si pt ca nu prea mi-a placut vocea ei...am luat un radar pe dr taberei...deci stiu ce o sa primesc de Mos Nicolae
.Am ajuns acasa,mama era cu bb in brate iar tata ii povestea fratelui meu ceva cu "dupa ce s-a inecat...".M-am inverzit la fata ca pe urma sa aflu ca pe la ora 15 mama i-a dat putin lapte praf,l-a tinut sa scoata aerul dupa care l-a culcat.Pe la 17 s-a dus sa vada ce face si l-a gasit cu 2 degetele in gura (asa adoarme el).Cand sa iasa pe usa camerei bb a inceput sa tuseasca ,s-a intors pe spate,i-a venit sa vomite, s-a innecat,s-a invinetit la fata si respira greu.L-a luat in brate,l-a intors cu capul in jos tinut numai de picioare dupa care i-a bagat degetul in gura sa-i apese limbuta.Tata a sunat la salvare care a venit in 10 minute (culmea).BB isi revenise dar era speriat si obosit...de mama care sufera cu inima si tensiunea nu va mai zic.Intrebarea mea pt cine se pricepe este urmatoarea: este posibil sa vomite de la laptele praf?Este posibil sa nu tolereze Nan-ul?Si altceva,cei de pe salvare i-au spus mamei sa-i supravegheze respiratia 2-3 ore ca se poate intampla sa se fi dus un pic de voma pe "partea cealalta" si sa ajunga la plamani.Este posibil asa ceva?Cum reactioneaza in astfel de cazuri?Faza e ca el isi revenise bine si chiar a ras cu cei de pe salvare.Va pup si merg sa citesc din urma
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
coraly spune:
Yioana, foarte dragute sosetele! Dar ce e cu Mosul? L-ati cumparat? E gonflabil, nu?
Sarmisa, nasoala situatia, dar astea sunt greutatile vietii, la un moment dat fiecare trecem prin situatii asemanatoare. In cazuri din astea trebuie sa te aduni si sa te gandesti la ce e important, si anume sa fiti sanatosi si impreuna. Roata se invarte si vei ajunge si tu sa iti ajuti mama. Gandeste pozitiv si lucrurile se vor schimba in bine. In cele din urma isi va gasit de lucru si va fi bine. Lucreaza in IT? La Cluj sunt destule job-uri in domeniu. Si daca e supracalificat poate spune angajatorului ca nu vrea un salariu enorm. Desi in IT 1000 ron este extrem de putin!
Dici, uau... ce atmosfera. Dar soacra ta nu are maini sa gateasca?
Daniela, poate sa verse dupa laptele praf daca nu-l tolereaza. Urata patanie
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line