Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Lauraa, imi pare foarte rau de raceala, stiu cum e, a mea e cu muci de 10 zile. Oscillo poti sa-i dai 2 capacele la 6 ore timp de 3 zile. Pentru rosu in gat e bine sa o vada un doctor. Este normal sa vrea sa pape mai des, nu este nimic in neregula cu laptele tau, dimpotriva, este tot ce poate primi mai bun. Are febra? Incearca sa-i dai sa suga mai ridicata, poate nu se mai infunda nasucul atat de tare. Sanatate multa si tine-ne la curent.
Maria, felicitari pentru puiutul mancacios!
Dici, .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Lauraa, imi pare foarte rau de raceala, stiu cum e, a mea e cu muci de 10 zile. Oscillo poti sa-i dai 2 capacele la 6 ore timp de 3 zile. Pentru rosu in gat e bine sa o vada un doctor. Este normal sa vrea sa pape mai des, nu este nimic in neregula cu laptele tau, dimpotriva, este tot ce poate primi mai bun. Are febra? Incearca sa-i dai sa suga mai ridicata, poate nu se mai infunda nasucul atat de tare. Sanatate multa si tine-ne la curent. |
multumesc mult, Carla; din fericire nu are febra- 37,2-37,3; de cand am nascut-o o alaptez culcata pe o parte, am incercat in brate sa stea mai ridicata dar se enerveaza; ea asa e invatata; asa se joaca, asa adoarme....mananca in brate un pic si apoi se incovoaie toata sa o dau pe pat
maine merg la dr, de fapt am s-o rog sa vina acasa, caci in Iasul asta e si spaima asta cu virusul asta
pupici si sanatate multa si voua
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
mi-am amintit ceva: de vreo cateva zile am niste dureri de dinti ingrozitoare; ma dor toti dintii cu tot cu gingie, mai ales astia din fata; sa fie de la nastere? dar tocmai acum? ati patit asa ceva?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
lavinia.p spune:
Buna mamici si bebici!
In primul rand La multi ani( chiar daca cu intarziere) sarbatoritilor de ieri si de azi! Multa sanatate si crestere mare la toti!
Ce repede a trecut weekendul, am avut un weekend plin si nu am avut timp sa intru pe la voi! Nu am avut foarte mult de recuperat, semn ca ati fost si voi ocupate
Philip ma bucur ca va simtiti bine
Dicirstea ce frumoase jucarii ai postat tu acolo, deci e foarte tare fotoliul, imi place la nebunie. La fel si scaunul de baie. Sigur o sa-i iau la Rares dupa ce mi se angajeaza sotu...daca s-a angaja vreodata
Ioana , inca nici un raspuns pt sotu, mai asteptam, speranta moare ultima! Ma bucur ca Sara a dormit mai linistita
Andata da e foarte greu, mai ales ca avem si rate la banca care trebuiesc platite, iar ratele impreuna cu ce ne mai trebuie pt bebe cam depaseste venitul meu. Sper si eu sa-si gaseasca de lucru si sa nu-l mai disponibilizeze,sa putem sa ne concentram asupra lui bb si sa nu existe certuri multe. Al tau sot si-a gasit pana la urma de lucru? Daca nu si-a gasit va tinem pumnii si voua
Clodyac imi pare rau pt noaptea in care Razvan nu te-a lasat sa dormi, stiu ce inseamna, si sa te odihnesti daca poti, mai lasa-l pe sotu cu bb si odihneste-te in timpul zilei!
Doamne Ioana da ce carte ai citit? Despre ce doctor e vorba?
Deci ANCA m-am prapadit de ras, mi-a inseninat ziua fetita ta, doamne ce scumpa e cu vorbitul ei in somn, ce mai ai o minunatie de fetita
Yioanna imi pare rau ca ai probleme cu mancatul, nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu m-am lovit de asa ceva, imi pare tare rau. Ai incercat sa-i dai cateva picaturi de vitamina C? Eu ii mai dadeam 4 picaturi pe zi cand nu avea pofta de mancare, dar asta a fost pe la 2, 3 luni acuma nu mai am treaba.E tare dulce nora mea cu bondarelul ei.Va pe amandoua!
Maria felicitari pt mancacios!
Laura pupici la Maya si multa sanatate! Imi pare rau dar nu m-am confruntat cu asa dureri de dinti.Mie imi sangereaza foarte tare gingiile!
Va pup si sa aveti o noapte linistita!
Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CrestePrintisorul#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
cris_kim spune:
salut
voiam sa intru si eu printre albinute
am incercat sa-l inscriu pe bebe in lista dar nu reusesc din pacate, poate ma ajuta cineva
si tot asa voiam sa-mi mai ziceti cum v-ati postat pozele cu cei mici in albumul comun
merci
cris_82 spune:
buna seara..ce faceti fetelor,cam slabuta activitatea pe aicea..sa inteleg ca ati avut un weekend plin
yuppi...dorinta ta de craciun e cu mult mai realizabila decat a mea,eu zic ca e posibil sa vina Mosul cu un asa dar
laurraa...stiam eu ca mai era rost de-un botez,dar neuronul meu m-a lasatsa va traiasca finutul pupam mititica zmeioasa sa treaca raceala si sa stii ca nu ai nici o problema cu lapticulsi a mea e foarte fomista in perioada asta ..o fi vreun pusheu de crestere
yuppi...prefer telefonul ala si-mi bag doape in urechi si ma rog sa i se termine bateriile mai repedenu de alta dat cu calculatorul de calcule a dat de cateva ori de pamant si i-au zburat 2 taste si ma cam doare sufletul ca dadusi cam un milion pe el
carla...10 zile de zmei???off mititica
lavinia...fi si tu mai optimista,o sa vezi ca o sa fie si un job pentru el pe undeva..eu am aceeasi problema ca si tine cu gingiile si la stomatolog mi s-a spus sa alternez cu apa rece ca gheata si foarte fierbine si sa fac gargaradin cate tin eu minte metoda asta e buna pentru eroziune si eu vreau sa mai am dinti pana la 60 ani..
Terorista doarme,dupa ce in prealabil l-a terorizat pe ta-su si el uitandu-se in ochii ei (care numai la el nu erau ci dupa jucarii)ii spune raspicat.."mai scoate si tu cheia aia din contact,nu ai obosit???"
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
cris_82 spune:
cris_kim....bun venit!!!Tu da-ne datele pentru listuta si pozici si fetele se vor ocupa de tot.Zi-ne mai multe despre voi
mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
alic spune:
buna seara fetelor!
intru si eu pe fuga sa va salut, sa va spun ca am fost la plimbarica...am cules frunze...a fost foarte relaxant...
am vazut filmulet, super gagica vorbareata...pacat ca i-ai inchis gurita cu suzeta, ca sigur mai avea ceva de zis
pupam palavragita mica
Laurra, imi pare rau de Maya! sa treaca mucii, mititca...
daca n-are febra eu zic sa nu-i dai nurofen; noi pt nas am luat sinupret,e naturist; am dat cu apa de mare, scos cu pompita sau batista bebelusului si pus colargol ulterior...si paralel picaturi de vit c sau lamaie in ceai...
sanatate multa!
multumesc pt raspunsurile cu diversificarea...
eu pana la urma i-am facut o lingura de branza si i-am pus un pic peste marul ras...i-a placut, a papat destul de bine...
pt seara asta i-am facut legume la abur....
aa...apropo de jucarii, ieri am vazut in carrefour foarte multe si erau si reduceri...
mi s-a parut supe asta...
http://www.toyz.ro/alte-vehicule/chicco/masinuta-4-in-1/
era la 250 ron
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
alynta27 spune:
Salutare! Multumim de urari!
Ana Micu......... iti multumesc de raspuns!
Lauraa...........ma bucur ca a iesit frumos botezul! Sanatate Mayei! Maine vei fi mai linistita dupa ce o vede dr! Si eu am avut dureri de dinti-se sensibilizeaza de la sarcina, nastere...
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Yioanna..............ce pletoasa ai tu!
Carla.............sa va fie de bine plimbarica! Poate te-ai mai relaxat! Te inteleg perfect cum e cu epuizarea! Imi pare rau ca fata are nasucul infundat!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!