Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu cedez psihic cu forumul asta...
Nu stiu de ce apare mesajul ala haotic.
Am incercat sa incadrez linkurile si sa-mi apara numai textul meu, dar unele apar altele nu, desi sunt scrise la fel, iar mesajul se deschide cu un link, desi la mine incepe cu text.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

La multi ani si din partea noastra sa cresteti mari si frumosi

sa aveti o duminica placuta

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna si de la noi, nu am mai intrat din lipsa de timp...

alaltaieri seara mi-a plans pruncul de la 8 la 10 cu intreruperi, nu il calma nimic... ieri a fost ok, azi pana in prezent la fel, acum doarme.

uff, uff...

Uram si noi sarbatoritilor de alaltaieri, ieri si azi! Pentru bebelini safiti cuminti, sanatosi si inconjurati de dragoste! Pentru mamici sa aveti parte de multa sanatate liniste si love, love, love

Va pupacim!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

am editat ca Darian mi-a "stricat" oarecum tasta space si acum imi tot ies cuvinte legate... trebuie sa apas tare pe ea sa functioneze... nu va suparati daca in loc de 30 cuvinte imi ies 20 nu?

De citit am citit tot incepand de alaltaieri dar nu imi mai amintesc prea multe

Ankaa super filmuletul, am ras de mama focului, e o scumpete fetita ta!

Alynta ma bucur ca sunteti bine!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Am scris la un mesaj vreo 2 ore si am inchis din greseala pagina!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Incerc sa reiau dar pe scurt ce am scris mai devreme:

mamica oana Felicitari pentru priml dintisor. La noi deja sunt 4 si am o suspiciune ca se mai pregateste unul... Si ce ma composteaza deja...cand se satura si fac greseala sa-i mai bag sanul in gura, ma penalizeaza de n stiu cum sa-i scot sanul mai repede din gura...

sarmisa In primul rand schimba medicul. Si gandestete-te ca e doar o faza mai grea a vietii. Nu poti lasa pe cineva cu copii macar pentru o ora, sa-ti faci timp si pentru tine, sau pentru voi(tu si sotul)? Conteaza f mult!
Curaj si rabdare, noi suntem alaturi de tine, dar te putem sustine doar moral...

yioanna sa-ti traiasca finutul

carla a durat ceva timp sa ma obisnuiesc sa alaptez culcata. Nu-ti mai zic insa cate luni m-a durut in coate (la propriu)
Alaptez din amandoi cand n-am chef sa ma mai mut, dar e o pozitie mai dificila.

nemora Vreau si eu sa adoarma singura!!!! dar cred ca vreau prea multe. Poate de Craciun??? Ca tot era un subiect!

trimit asa, nu vreau sa mai risc!

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!
Am lipsit 2 zile pt ca este cald la noi si am profitat sa stam mai mult la aer.
Asa ca uram cu intarziere "La multe lunite inainte" sarbatoritilor de ieri si Larisei si celor 3 Matei de azi.
Dani3lla,Laurraa..sa va bucurati toata viata de puiutii increstinati.Sa fie sanatosi si fericiti.
Yioanna..felicitari pt nepotel/finut.Sa dea D-zeu sa fie totul bine .Tare dragalasa Stefi cu bondarasul.

la toate si o duminica placuta in continuare,noi mergem la masa.

P.S: Darius a papat ieri si azi un piure subtire de morcov si cartofel normal si i-a placut mult si se pare ca ii si prieste.E tare mancacios pana in prezent.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna dragele mele!

ce dor mi-a fost de voi de cateva zile cat n-am intrat!

am avut laptopul stricat si inca nu e refcaut in totalitate, asa ca mai am mult de recuperat;

LA MULTI ANI sarbatoritilor si pupici sa cresteti mari!

botezul a iesit foarte frumos iar finutul nu a plans deloc (el care tipa continuu la baie si e un plangacios)

Maya a racit, nu stiu cum am reusit si am o frica d enu mai pot cu virusul asta; i-am dat 2,5 ml de nurofen si un oscilo; cate osciloccocillum putem da pe zi? stiu ca zisese Carla dar am uitat; nasucu ii curge paraca e robinet si se enerveaza ca nu poate suge; de saptamana viitoare intram la diversificare caci facem 6 lunite si intram intr-a 7 a; are momnte cand suge din jumatate in jumatate de ora; sper sa nu fie ceva cu laptele

e bine ca ii dau nurofen si oscilo? pentru rosu in gat ce le-ati dat? poate ati vorbit, dar eu am de recuperat 2 capitole

merg sa mananc ceva ca nici nu am apucat pe ziua de astazi, de la 8 dimineata a marait non-stop

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

raluca ioana Ce printesa frumoasa! Trebuie sa aiba si un castel pe masura, nu? Si il are!

alic Tot pe aici ma invart si eu cu diversificarea (sper sa nu ametesc!) Dar nu ma stresez prea tare, baza e tot lapticul Eu inca n-am reusit sa-i fac poze la dintuci

philip felicitari pt vacanta reusita si leneveala placuta!

cris I-ar prinde bine si matzei mele telefonul ala...Dar va fi vai de urechile noastre...

clody imi pare rau de noaptea nedormita! Ii ies dintisori?

beca eclere... Eu incerc sa nu prea prestez cacao sau ciocolata... din pacate...

Mergi la inceput

serialbastre Si ce-ai facut bun de maincare?

beca Decat asa doctor... mai bine fugi in lume Cea mai buna solutie

annkkaa E o scumpa si jumate! Cum nu-i ajunge ei ziua si mai are ceva de zis si in somn...

yioana O printesica!!!

lauraa pofta mare! Imi pare rau ca e racita cea mica. Nu prea te pot ajuta cu maedicamente, ca nu prea stiu nici eu, sorry. sa treaca repede si fara urmari.

Si ca sa inchei apoteotic: felicitari pentru s_alinuta! Sa-ti creasca mare baietelul si sa fie sanatos!

tot stupul! Nu cred ca mai intru in seara asta, asa ca va spun deja noapte buna, cu bebei linistiti!

Mergi la inceput