Cum reusesc sa ma impac cu mine insami?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
De fapt am intrat intr-un cerc vicios cu oboseala/indatoriri/sentimentul; ca niciodata nu-mi fac datoria, plus imaginea din oglinda

Toate avem asemenea stari la un moment dat. Totusi, de ce simti ca nu-ti faci datoria niciodata ?
Eu daca m-as simti atat de coplesita, m-as duce la doctor.
Poate ai nevoie de suplimente de vitamine si minerale, poate este o alta problema...
Cand vii in Bucuresti, mergi la medicul tau de familie si cere-i sa-ti dea sa faci niste analize.
Daca nici aerul curat de munte nu te ajuta, este vorba de o problema care nu va trece de la sine.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mai Sabina,dupa ce s-a culcat toata casa,doua trei exercitii,max 10 minute.Sau pe o bicla de camera,ascultand ceva muzica buna,sau citind cateva pagini dintr-o carte in timp ce pedalezi.Nu este nevoie de o ora,o jumatate de ora,si cinci minute pe zi,dar sa perseverezi zilnic si dupa 6 luni ai sa culegi roadele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sabinel, hai s-o luam un pic altfel. ce vezi in oglinda? io chiar nu inteleg de ce te urasti cand te vezi in oglinda? daca inteleg bine ai vrea sa slabesti fara sa mergi la sala si fara diete. ai vrea sa slabesti mancand sanatos si miscandu-te in aer liber. cu mancatu' sanatos nu cred ca e vreo problema. si daca vreodata iti permiti sa mananci ciocolata fa-o fara procese de constiintza. fa-ti un plan sau cum sa-i zic: ok, daca mananc ciocolata atunci scot din ratia zilnica cateva zile ... n-am idee ce , gasesti tu ceva, da' nu ceva ce-ti place foarte, ca atunci nu faci decat sa te pedepsesti pentru ca ai mancat ciocolata. si nu e cazu', mai ales ca nu nu se-ntampla in fiecare zi.
procese de constiintza, sentimente de vinovatie avem cu toatele si io zic ca astea ingrasha :) da, da! ca din procesele de contiintza, vine mai apoi nevoia de consolare. si ce consoleaza mai bine decat ciocolata :) eh, eventual sexu' ;) si daca tot am ajuns la sex e si asta un mod de-a te misca si uneori o poti face si in aer liber :)
no, ce se poate face in aer liber inafara de plimbarile pe munte? bicicleta, alergari in juru' casei sau daca aveti vreo pista, cumparati o pereche de gantere si discuri de diverse greutati - astea le poti folosi in casa :) - sari coarda cu Sofia. creativa esti asha ca vei gasi tu modalitati. nu te bloca la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu prea vad solutie in conditiile prezentate de tine.
Sunt de acord partial si cu ce spune sotul tau, dar stiu ca daca nu te placi, chiar si fizic, te simti nasol, si asta iar nu e solutie.
Eu in locul tau, as gasi pe zi macar 15 minute in care sa lucrez acasa. DAca intri pe youtube gasesti tot felul de exercitii, de la Pilates, tae bo, etc. Iti alegi ceva scurt si eficient, si te apuci.
In acest fel economisesti bani, timp, ca asta e problema, si faci si ceva pentru tine fara sa rapesti din lucrurile cu adevarat importante.
Altfel te vei simti in continuare asa.
Nu conteaza ca sotul face sau nu sport, conteaza sa schimbi tu ceva, indiferent ce zic altii.
Pune problema altfel: sportul, miscarea sunt necesare, si nimic nu le poate inlocui, exact ca si somnul. Gandeste-te ca faci ceva pentru sanatatea ta.
Pe de alta parte eu mi-as scoate sotul la tenis macar o data pe nsaptamana.
Si ar mai fi inca o varianta: as cauta o sala aerobic, fitness, whatever, cu loc de supraveghere pentru copii, asta in conditiile in care acasa nu reusesti sa te motivezi indeajuns, si ai nevoie de un mediu exterior, de un program fix care sa te disciplineze.
Esti totusi tanara, si daca de pe acum nu te poti impaca cu tine, chiar dpdv fizic, asta poate constitui o problema in timp...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

din pacate locuim intr-un bucuresti total ostil sportului. Cele 2 sali pe care le stiu cu programe si pentru copii sunt genul cu abonament anual 1000 si ceva de euro platibili la inceput. La bazine de innot eu stiu floreasca, 23 august mai e? fain frumos dar conduci vreo 1 si jumatate minim in viteza 1-2 ca sa ajungi. Mai bine nu.

Sabina eu sincer te inteleg, dar cred ca nu o sa te impaci cu asta nicicum. Cel mai sfant e sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva acasa dupa ce dorm bbeii. Nu e in aer liber asta e, dar macar tii situatia sub control pana o sa ai mai mult timp.

Mergi la inceput