Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Multumesc pt. adaugare pe lista.

Sheri, pai am facut primul test in zilele 24-25-26 cand tb sa-mi vina ciclul, mie nu-mi vine la 28 zile ci intotdeauna mai devreme.
Atunci de ce se mai lauda ca depisteaza sarcina dupa 7 zile de la conceptie?
Oricum n-am avut nevoie de testele lor, imi dau seama dupa cum ma simt.

Azi dimineata m-am trezit de la 5 dimineata din cauza ca m-am culcat si devreme de la 22.00, am avut greturi (ce bine, ca-mi facusem griji ''ca nu mai sunt insarcinata''), mi-au trecut relativ repede si apoi m-a apucat o foameee...

Azi m-am simtit bine fizic, sper totusi sa fie asa mereu, promit ca pe viitor nu mai ma sperii ''ca de ce n-am greturi'', mai ales ca e nevoie de mine la munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Peta adevaratele simptome si stari de rau vor aparea prin jur de 6 sapt. la mine asa au aparut.Totusi poate nu o sa le ai ca sunt tare urate..., dar totusi nu sunt vesnice ci trec repede...cand v-a misca bebe

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

are dreptate elena...pe la 6 sapt apar...sau paote nu... eu una atunci am inceput si m-au tinut cam o sapt juma...apoi gata...sunt o fericita, nu??

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

eladea Esti foarte fericita si eu vreau .

Mai am un pic si plec acasa, va doresc o seara placuta si lipsita de evenimente neplacute.

burticile alea mici

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa va zic de noi...sunt fericita!!!!!!!!!!!! mi-am vazut bebicu...e bine, corespunde perfect varstei, i-am ascultat inimioara....analizele sunt ok, slava Domnului... si zicea dr, ca dupa nr de batai ale inimii s-ar putea sa fie fetita... ca cica s-a constatat de catre americani ca fetitele au un nr de batai ale inimii mai mare decat baieteii...statistic vorbind...adica peste 150 batai pe minut...

uf, ce usurata sunt...mi-am luat un bolovan de pe inima...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Cand s-a descoperit faza cu nrul batailor inimii? Nu stiam de asa ceva. De curiozitate o sa intreb si eu cand o sa merg cate batai are pe minut... Cine stie, poate chiar o fi adevarat. Ce tare...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura113

Multumesc pt. adaugare pe lista.

Atunci de ce se mai lauda ca depisteaza sarcina dupa 7 zile de la conceptie?

Ca sa-ti ia banii !
Oricum cel mai bun test e organismul tau!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am intrat sa va salut ...la servici a fost o zi incarcata, dar cel putin azi m-am simtit mai bine...sa vedem diseara cum va fi, ca ma apuca starile nasoale pe la 6-7

eladea cred ca esti foarte happy
...si eu sunt programata la eco miercuri

...si sa nu uit, bun venit noilor burtici, vad ca ne inmultumim

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
6+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eladea, mai bine repetai in alt aparte, toate desteptele isi dau cu presupusul la interpretare si-ti dau fiori de groaza. La CMU unde fac eu n-au voie asistentele nici sa clipeasca cand iti dau plicul cu analize, dar'mite sa comenteze/interpreteze. Igg-ul poz la rubeola il am si eu, mi-a zis ca-i f bine, inseamna c-am facut in copilarie si am anticorpii.
Felicitari pt batai, unde ai facut eco? How much? Eu voi face la spital si e cam fraier ecograful, nu se aude nimic, ca-i un 2D rablagit, pana pe 10 dec cand fac la CMU parca as mai merge si-n alta parte!
Peta, felicitari inca o data pt IA, mare bafta! Si la stimulare semeni cu mine, si eu cam iau de capul meu, nu prea ascult de doctor.
Sefa mi-o anunt dupa primul eco, daca totul va fi ok pana la capat f bine ca am anuntat din timp, daca nu, oricum nu-mi va pasa ce si cine zice.
Vin cu eco in dinti, un tort mare, farfurii si pahare plastic, suculet, si-i cinstesc pe toti, dupa ce beau si papa pe bucuria mea crezi ca mai comenteaza cineva dupa? Dar asa pot sa ma strecor si eu din cand in cand dupa cate o analiza, consultatie, caci si-asa voi merge la mai multi doctori, sa am timp!
Tu faci cum vrei, dar vad ca te-ai cam chinuit si tu sa ramai gravi, eu una nu m-as plimba cu avionul in interes de servici in veci! Fuga la aeroport, cand ajungi trebe sa-ti porti singura grija de bilete, bagaj, cara-l, cauta-l, alearga dupa taxi, hotel, etc, cu greutati dupa tine. Nu hotarat. In vacanta cu sotu da m-as duce, eu sa car papica si el geamantanele, el sa alege dupa masina, dupa hotel, sa ma protejeze, da. Si apoi sedinte interminabile, stat in picioare cand vine cutarica sa-i strangi mana, bleah! Cam mult. Primul trim e f important. Bafta!
Giorgia, felicitari, ia uite ce harnicuta, deja doua eco! Felicitari!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Tot citindu-va pe voi discutand despre greturi, vome, contractii si alte simptome mi-am dat seama ca eu astazi am exact 6 saptamani de la ultimul CM si dupa spusele voastre acum ar trebui sa inceapa greturile, voma etc dar eu astazi ma simt chiar in forma. Nu mai simt deloc oboseala pe care am simtit-o la inceputul saptamanii, sanii, care ma intepau putin, acum nu mai dor deloc, ma simt destul de odihnita incat chiar vreau dupa o zi de lucru sa ma pun sa fac curat prin casa si asta ma face sa ma intreb daca e totul in regula cu sarcina. De greturi si voma nici vorba... Se poate sa nu se mai dezvolte??? La doctor nu pot sa merg decat saptamana viitoare sau chiar urmatoarea... Daca se intampla sa se opreasca din dezvoltare embrionul dupa cat timp se elimina? Imediat sau mai pot sa treaca zile sau saptamani??? Eu sunt la prima sarcina si la fel mama si surorile mele au pierdut fiecare prima sarcina. Se poate sa mi se intample si mie la fel?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Sheritra - ai perfecta dreptate, de faza cu bagajele uitasem cu totul...deci, clar nu! Plus ca se si anunta stres mare.
Eu nu am facut chiar dupa capul meu, adica i-am spus doctoriteti ca vreau stimulare mai puternica pentru mai multi foliculi, ca eu cred ca doar asa am sanse...saraca a fost de acord, ca de...te pui cu nebuna. Ei ii era teama ca avind ovare MPC sa nu fac cine stie cati foliculi...si injectia de declansare mi-am facut-o la alta ora decat mi s-a zis, ca mi s-a parut mie ca ar fi mai bine
Deci si tu ai facut stimulare?

Mergi la inceput