Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Nu inteleg, tu i-ai anuntat ca vrei copil? Cin' te-a pus sa le spui? Ce nenorociti! Sa pateasca la fel ! Da-i in judecata! Ia-le sapte randuri de piei! Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
shery, a trebuit sa plec in ungaria, doar sti, acolo am facut fiv-ul si a trebuit sa plec din mijlocul saptamanii, ce concediu e ala luat din mijlocul saptamanii cand aveam si acte de semnat, am lucrat intr un birou notarial, redactam acte pt 3 notari, am zis sa fiu onesta, dar mai bine ma gandeam la cine stie ce poveste de groaza si poate tinea mai bine aia.
acum ramane sa ne judecam.
in rest imi vad de sarcina, bafta si tie marti la eco

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+6
eladea2005 spune:
shery, azi am fost din nou acolo, sa le repet, cele 2 analize...si sa-mi ridic rezultatele pt celelalte...si-mi zice tanti de acolo 'pai aveti igg-ul pozitiv la rubeola, asta e o mare pb, stiti ca e grav sa apara in sarcina atat de devreme, implica riscuri, malformatii, bla,bla...'
am crezut ca pic jos...abia dupa ce am iesit de acolo si am inceput sa gandesc limpede mi-am dat seama ca de fapt asta e de bine, daca IGM-ul e negativ iar IGG-ul pozitiv...deci am avut rubeola in copilarie, nu acum... ce idioata!!!
anyway, mi-am reprogramat si intalnirea cu tanti dr pe azi, nu mai am rabdare pana marti...sa stau linistita in weekend...sper...![]()
va tzuc! sper sa aud azi vesti bune ca nu mai rezist mult asa....
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
peta spune:
sheritra, multumesc...
Am facut IA la clinica gynera, eram pacienta dr dracea, dar luna asta nu m-a putut primi si am facut IA cu altcineva, cu dr. dragu, tot de la gynera...eu am ovare micropolichistice si am facut 3 luni stimulare cu contact sexual dirijat, dupa care am trecut la IA pentru sporirea sanselor (sotul e ok). Abia a 4-a a fost cea norocoasa, cred eu si datorita faptului ca am facut o stimulare mai puternica si am avut 4 foliculi, fata de unu cat aveam deobicei...si am luat si progesteron dupa IA, ceea ce nu mai luasem pana acum...
asa o sa fac, maine merg si repet beta, si daca e ok, eco la 12 zile.
Foarte interesanta legea cu dispensa pt analize. Voi cand va ganditi sa anuntati angajatorul?
Eu mai am o problema o sa vorbesc si cu doc...teoretic pe 15 dec ar trebui sa plec in interes de serv afara cu avionul, si m-am tot uitat pe net, am inteles ca nu prea e recomandat, dar nici nu as vrea sa le spun de acum de sarcina, ca nu se stie, e foarte devreme...si bilete trebuie sa cumpar sapt viitoare
Alina2005 spune:
beluistef si sheritra multumesc pentru incurajari. Cred ca ieri m-am agitat cam mult si de aceea au aparut contractiile. De aseara insa au trecut si am revenit la tonusul normal. Eu am dr in Buc, la Giulesti, pe ea am sunat-o si mi-a zis ce sa iau. In Slobozia o sa ma duc numai de urgenta, doamne fereste.
Asa ca au disparut si greturile, si contractiile.
O zi buna la burtici!
giorgia23 spune:
Buna fetele
....Peta si Izvoria bine ati venit
...va urez o sarcina usoara lipsita de probleme
Eu ieri am fost la ginecolog si l-am vazut din nou pe bebe dar i-am auzit si inimioara
...totul e in regula...mi-a dat lista cu analize si cred ca luni ma duc sa le fac...va doresc o zi minunata
GEO
7+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Eu mai am o problema o sa vorbesc si cu doc...teoretic pe 15 dec ar trebui sa plec in interes de serv afara cu avionul, si m-am tot uitat pe net, am inteles ca nu prea e recomandat, dar nici nu as vrea sa le spun de acum de sarcina, ca nu se stie, e foarte devreme...si bilete trebuie sa cumpar sapt viitoare |
draga mea, numai medicul care te urmareste iti poate spune daca e ok pt tine sa mergi sau nu cu avionul..asa ca intreaba-l pe el cel mai bine...fiecare caz e diferit...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
peta spune:
multumesc de raspuns, o sa vorbesc cu doctorul, dar m-am uitat un pic pe net, si parca nu as vrea sa ma expun nici unui risc....
voi ce simptome ati avut acum la inceput, la 4 saptamani? eu mai am asa, niste dureri de burta din cand in cand...
laura113 spune:
Buna fetelor!!
AM intrat putin de la munca sa va salut, cum va ma simtiti?
Azi am avut o zi naspa la servici cu atmosfera cam nasoala, de criza...sau de vineri si de acumulare a stresului...
Peta, o colega de-a mea a zburat chiar peste ocean in luna a 5-a, dar ca si tine eu gandesc ca n-as zbura deloc, mi-ar fi frica, daca este un gol de aer mai serios...eu am prins de'astea cand nu eram gravida...
Hai ca tre'sa ma intorc la lucru, cum spuneam nu e tocmai bine
beluistef spune:
Peta adevaratele simptome si stari de rau vor aparea prin jur de 6 sapt. la mine asa au aparut.Totusi poate nu o sa le ai ca sunt tare urate...

, dar totusi nu sunt vesnice ci trec repede...cand v-a misca bebe 

Elena,
7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
peta spune:
pai iti dai seama, ca nu tin neaparat sa am, oricum, acum ma gandeam si eu ca e cam devreme...abia astept rezultatul de maine de la beta...daca totul e ok, ar trebui sa ma apuc sa caut un medic care sa-mi urmareasca si mie sarcina...
cu avionul ar trebui sa fac cumva sa zic pas, numai ca as vrea sa o fac fara sa anunt si motivul...

!