Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izvoria spune:

Fetelor, multumesc pentru primire si adaugare la lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Shery, eco ma facut aici la Cluj, evident...ecograf 3D, cred...haabr n-am...dar cu siguranta nu e vreo vechitura... maine intru in sapt. 8...deci trebuia sa se auda inimioara... se pare ca bebicu a avut 174 batai pe minut...

Mya, stai linsitita...daca n-ai greturi nu inseamna ca nu e bine bb...nu e obligatoriu sa ai simptome...daca apar, pot sa apara de acum incolo, asa ca rabdare...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am intrat sa va salut ...la servici a fost o zi incarcata, dar cel putin azi m-am simtit mai bine...sa vedem diseara cum va fi, ca ma apuca starile nasoale pe la 6-7

eladea cred ca esti foarte happy
...si eu sunt programata la eco miercuri

...si sa nu uit, bun venit noilor burtici, vad ca ne inmultumim

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
6+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

bafta...sa iasa totul asa cum trebuie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izvoria spune:

N-as avea incredere in faza cu nr. de batai ale inimii. Am o prietena careia i-au aratat 156 batai/min la eco de 9 sapt. Acum e in 17 sapt. si tocmai a aflat ca o sa aiba un baietel. Ma amuza si pe mine toate jocurile cu ghicitul, dar pana la urma tot trebuie sa avem rabdare pana la 16-20 sapt.

Eu de exemplu nu-mi imaginez decat ca o sa am fetita, poate si pt ca vin din familie de fete. Nu am nici o preferinta pentru sexul copilului, insa nu pot sa ma vad ca mama de baiat. Dar la fel mi se parea (mai ales dupa ce un gin. mi-a spus ca am ovare polichistice) si ca n-as putea ramane vreodata insarcinata si uite-ma aci!

Pe de alta parte, ma amuz cu statisticile din familionul meu: absolut TOTI verii mei care au copii (5 veri pana acum), fara exceptie, au cate un baietel si o fetita, veniti pe lume in ordinea asta. De ce-as fi eu altfel, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara burtici mici

Azi nu am apucat sa intru.
Peta, felicitari. Ti-am urmarit povestea la Inseminari
Stai linistita. O sa vezi ca o sa fie bine.

mya, sa stii ca eu am intrat, cf C.M. in saptamana 8. In afara durerilor de cap si a durerilor permanente de stomac (foamea! bate-o vina!), nu am alte semne de sarcina. E adevarat ca am avut si sanii umflati, acum au dat inapoi. Fi fericita ca nu iti e rau.

6+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

adrianaBuc - bine te-am regasit, ce faci esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florisandu spune:

Neata burticele mele , nu sunt suparata pe voi ca nu am de ce , nu am mai avut timp sa deschid calculatorul din cauza serviciului si mai ales ca de la un timp ma simt foarte epuizata cred ca din cauza sarcinii . Am inceput sa am stari de rau ,greturi dar si pofta de mancare in acelasi timp ,inca nu am ajuns la voma si sper sa o tin tot asa.Va invit la un ceiut cald cu lamaie ,eu nu mai beaunu pentru ca mi-ar face rau dar nu simt nevoia si e bine de evitat pe timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florisandu spune:

Violeta ,inca nu mi-am gasit un alt medic dar ma gandesc la cineva, un medic de la Municipal Popescu Bogdan ,dansul a avut grija de mine in urma cu trei ani cand am pierdut prima sarcina .Data UM a fost pe 1.10 2009 si a-r trebui sa nasc probabil pe 8.07.2010 .Am facut doua ecografii pana acum dar sarcina este prea mica ca sa vada si iembrionul ,se vede doar saculetul,sunt programata luni la o alta eco. dar cred ca o sa mai astept pana la sfarsitul saptamanii viitoare ca sa fie mai sigur pentru mine ,ca daca iar nu vad nimic cred ca turbez . Ecografiile le-am facut la Giulesti la Ionut.Dupa eco de saptamana viitoare o sa incerc sa il contactez pe Bogdan , asa ca mai astept putin.La servici nu amanuntat nimic astept sa treca sarbatorile sa fim noi bine si dupa aceea mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Fetelor va invit la

Capitol nou

Trebuie doar moderat apoi putem scrie aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetletor va invit la Capitol nou

Trebuie doar moderat si apoi vom putea scrie.

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput