Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
beluistef spune:
Laura bine ai venit printre noi, sarcina usoara si fara probleme.
Exact cum spunea si Sherita nu ai cum sa ai 5 sapt ci mai degraba 4, iar la eco am fost sapt. asta luni si nu s-a vazut decat un punctulet, dar i-am auzit inimioara si a zis ca este bine.
La eco normal nu se vede decat atat, doar la cel transvaginal (parca asa se numeste) s-ar putea vedea mai bine.
Eu am anuntat pe directorul meu de departament, firma la care lucrez are muuuulllti directori, abia ieri, cu scopul de al pune in tema pentru ca ma simt si imi este foarte rau si daca in vreo dimineata il sun si ii zic ca nu pot ajunge la lucru sa stie din ce cauza.
Eu zic sa faci si un alt test, un Sure Check sa fii sigura ca se pozitiveaza, pentru ca Barza da de multe ori rateuri.Si eu am facut si mi s-a pozitivat, iar urmatoarea zi mi-au venit "uratii".
si te asteptam cu vesti.
Elena,
7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
violeta8383 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florisandu Buna fetelor, va multumesc pentru primire si ma bucur ca am reusit, acum sunt si eu printre voi gravidutelor.Asta dupa o lunga perioada de timp, dupa o pierdere de sarcina in urma cu trei ani dupa care a urmat mai multe investigatii si tratament la Giulesti. Am avut un medic foarte bun ,un om minunat care sa ocupat de mine si acum am reusit datorita dansului. Medicul Ion Ionut dar din pacate nu poate sa ma mai supravegheze pe timpul sarcinii deoarece dansul o sa fie in concediu in luna in care se presupune ca o sa nasc,o sa fie plecat din tara si pe perioada concediului evita sa aiva paciente care trebuie sa nasca in luna iulie .Acum sunt nevoita sa-mi caut un alt medic. Maine ma duc pentru ultima data la dansul sa imi faca ecografia sa vada daca bebeu meu e bine.Va pupic pe toate ![]() |
Buna florisandu,
Si eu tot la dr Ion sunt si am aceeasi problema ca si tine. Trebuie sa imi caut alt dr pt k el este in concediu in iulie cand ar trebui sa nasc eu. Ti-ai gasit un alt dr? Tu cand ai stabilita DPN? Eu nu mi-am facut deocamdata niciun control sau ecografie.
laura113 spune:
[quote]
Sheritra Publicat la - 19/11/2009 : 14:02:21
--------------------------------------------------------------------------------
Laura, cand imi fac primna eco voi avea 5 sapt si 5 zile, destul sa se vada samburelu. Pe de alta parte, vezi ca tu esti in 4 saptamani nu 5 (vad ca ai avut CM pe 20 oct, noi suntem in 19 nov, nu s-a facut nici luna), asta ca sa nu-ti dea peste cap calculele!
Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)
[quote]
Multumesc de mesaje.
Shery, pai, daca ma uit pe calendar si numar saptamanile, sunt 5. Adica numar incepand cu saptamana 19-25 oct, luna octombrie a avut si 31 zile, iar mie ultima data mi-a venit ciclul pe 19 oct. seara la 22.00 asa putin si a doua zi asa cum trebuie. Eu la doctor o sa spun ca ultimul CM l-am avut pe 20 oct. Sa vedem ce zice doctorita....
Aoleu, pai acum intru in panica, ca ma gandesc ca am tot timpul sa apara greturile, sor-mea a stat in spital cu perfuzii pana a miscat copilul, maica-mea cu 3 sarcini s-a simtit f. rau, si eu ma intrebam de ce ma simt bine.....
Eu iau elevit si imi face foame, mananc destul de mult, si azi am avut ceva jena abdominala acum dupa amiaza, fara greturi. Macar am avut simptom.![]()
Beluistef, si eu cu testul Barza am dat-o in bara prima data mi-a aratat negativ, o singura linie, cand eu aveam greturi si nu de la mancare ci de-alea permanente iar mie CM imi vine la 24-25 zile, niciodata la 28 sau 29 zile, iar pe test scrie ca iti arata cum stai si la 7 zile de la conceptie.
Deci azi sunt in a 31-a zi, asta inseamna ca sunt de-abia a 4-a sapt.?
macar am o sapt incheiata de cand trebuia sa-mi vina CM, si asta e clar, oricum m-am simtit din plin zilele trecute gravida, acum nu prea.
ooana spune:
Laura, cum ziceau si fetele eu primul eco l-am facut la 5s4z ...oricum se vede doar sacul atunci...merg saptamana viitoare din nou si sper sa ii aud si inimioara
astazi parca ma simt mai bine, am papat si pizza ![]()
pai la servici, mai bine zis seful il voi anunta dupa urmatorul eco, adica la 8 sapt iar pe colegi si restul lumii dupa 12 sapt
Elena, calculul tau e bun...indemnizatia din CIC se calculeaza ca fiind 85% din veniturile avute in anul precedent. La venituri intra atat salar+bonusuri/premii+indemnizatii de concediu....si intr-adevar, daca stai acasa si esti platita cu 75% din aceasta suma ti se va calcula 85%
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
6+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
De ce stai acasa? Motive medicale? Eu mai stau si-n decembre la munca si ma car Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
shery stau acasa ca m au concediat boii de la birou pt ca vreau sa fac un copil, asa ca........cine angajeaza gravida??????
i am dat in judecata si o sa mi bag somaj ca sa am cotizatia la zi pt indemnizatie.
laura fa un test de sange e sfant. bafta
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
beluistef spune:
Wow Mirela pai chiar au meritat sa-i dai in judecata, pentru ca daca esti gravida nu au voie sa te dea afara din servici.
Sa iei pielea de pe ei, cum pot sa faca una ca asta...Patronatul asta face ce vrea cu omul...mai ales ca este criza ...bla...bla...bla

Laura o sa ai tot timpul sa-ti fie rau daca asta te ingrijoreaza, eu pana saptamana asta nu aveam mai nimic decat niste greturi usoare si foame mare si de sapt asta....

... ce rau am...
de 2-3 ori pe zi si nu pot manca mai nimic, plus ameteli, oboseala, somnolenta de-mi pica...capul pe birou pana la 17.
Asa ca... daca este sa-ti fie foarte rau cum ziceai ca le-a fost mamei si surorii tale....bucura-te cat poti de mult ca inca te simti bine.
p.s. vezi cu calculatorul DC cand ar fi DPN si cate saptamani ai exact.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
laura113 spune:
mirela2 Publicat la - 19/11/2009 : 14:58:24 -------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui Sheritra Citat: citat din mesajul lui mirela2 [ . ma scoate din sarite faptul ca stau acasa si mor de plictiseala, nici casa nu pot s o intorc cu fundu n sus, offff am o stare de toata jena, sper sa mi treaca. pupici de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5 De ce stai acasa? Motive medicale? Eu mai stau si-n decembre la munca si ma car ! O internare, un conced, trece vremea. Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007) shery stau acasa ca m au concediat boii de la birou pt ca vreau sa fac un copil, asa ca........cine angajeaza gravida?????? i am dat in judecata si o sa mi bag somaj ca sa am cotizatia la zi pt indemnizatie. laura fa un test de sange e sfant. bafta de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5 |
Mirela2, cum te-au dat afara de la firma unde lucrai? cum au procedat? sa nu te lasi, sa-i dai in judecata, fac pariu ca era firma romaneasca....
In legatura cu serviciul, o sa spun sefului cand ajung mai incolo la 7-8 saptamani depinde si cum ma simt, dar pana la urma tot o sa afle mai devreme de 12 sapt. pt ca trebuie sa mai fac eco, analize si nu pot sa le fac numai dupa program. La colegi cat mai tarziu, daca se poate, dar noi suntem colectiv mic de 4-5 oameni si se observa unele lucruri. Mie nu-mi convine sa spun ca nu poti sa stii ce intervine in sensul rau, sa ma felicite toata lumea si apoi sa se intample doamne fereste ceva...
+4
beluistef spune:
laura cand vrei in listutza sa dai un ding-ding si te trec. oky
? si data nasterii tale cu zi cu tot.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
laura113 spune:
beluistef Publicat la - 19/11/2009 : 15:56:55 -------------------------------------------------------------------------------- laura cand vrei in listutza sa dai un ding-ding si te trec. oky ? si data nasterii tale cu zi cu tot. ******************************************************************* Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Da, vreau si eu in lista
- data nasterii a copilului: 25.07.2010
- gravida in 4 saptamani si 4 zile
+4
beluistef spune:
UM este 20.11 si data nasterii ?
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul