Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
larissa_79 spune:
beluistef, of....ce sa ii facem..trec si astea...numai cand imi aduc aminte mi se face rau......eu tot sper sa ma ocoleasca starea de rau acum! ![]()
Haideti la o cafeluta...eu fac fara cofeina!
adrianaBuc spune:
neatza
Azi parca imi e mai bine ca zilele trecute, m-a mai lasat capul, nu complet, dar e mai bine. Sper sa nici nu ma mai deranjeze. O zi fara greturi.
6+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Adriana ma bucur ca esti mai bine astazi si sa dea Domnul sa fii asa toata sarcina.
Larisa multam de cafea si ii mai adaug niste lapte si iese exact cum o doresc.
Am citit pe site-ul pampers ca atunci cand ai starile astea de rau ti se confirma faptul ca bebe se dezvolta bine.Asa ca nu ma supar ca-mi este rau atata timp cat bebe va fi bine.
Elena,
7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 [ . ma scoate din sarite faptul ca stau acasa si mor de plictiseala, nici casa nu pot s o intorc cu fundu n sus, offff am o stare de toata jena, sper sa mi treaca. pupici de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5 |
De ce stai acasa? Motive medicale? Eu mai stau si-n decembre la munca si ma car
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Eu am programul urmator anul acesta:
23 nov = analize sange+culturi col de trim I
24 nov = primul eco de 5 sapt cu Profu
10 dec = intalnire ginecolog CMU pt discutie analize + eco
15 dec = eco la Giulesti cu Profu
04 ian = dublu test - eco
11 ian = eco morfofetala
12 ginecolog CMU, interpretare rez
20 ian = Profu+eco
29 ian triplutest
etc sa nu va plictisesc. (si da, am stabilit si ora cezarianei
)
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Victo spune:
pai Sheri, tu nici nu ai timp sa te plictisesti, chiar daca vei sta acasa, cu programul asta. Micuta cum este? mananca ceva ?:) concureaza la categ. musca in continuare? al meu e manechin..are 11,7 kile, cu burtica plina :)da nu se pune pe el, sau la gradi face greva foamei, caci la 5 cd vine acasa urla ca ii e "fomita" :)
eu, dc sarcina imi va permite, sper sa pot veni la serv. pana la sf lui martie, sa nasc la termen, caci eu am inceput sa lucrez anul acesta din 3 iulie, si deci atunci fac un an de salariu cat de cat rezonabil in fctie de care sa mi se calculeze indemnizatia.
in calculul cotizatiei intra si conc de odihna si medicalele, nu? in sensul ca preconizez eu ca de la 1 iunie 2010 sa intru in conc de odihna, apoi medical/prenatal, iar vechimea de un an o fac la 3 iulie. ati priceput ceva?![]()
ma gandesc sa nu mai fac epidurala de data asta. nu cred c/o sa mor si sper sa nasc mai usor, ca data trecuta nu cred ca am impins eficient si totul s/a prelungit, iar copilul era cianotic.
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
Si eu sper sa merg la servici pana prin iunie daca mi-este bine, bine poate cu niste CM pana atunci plus CO de drept pana in iulie si mai am si de anul asta vreo 2 saptamani.
Dar indemnizatia cu 85% din slariul net nu se calculeaza in functie de salariul net incasat in ultimele 12 luni, iar daca avem medical, cel de risc de sarcina e platit cu 75%, atunci v-a scadea indemnzatia ?
Sunt cam in ceata cu asta.
Elena,
7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
laura113 spune:
Buna fetelor!
Ma inscriu si eu pe lista cu urmatoarele detalii:
- ultimul CM: 20.10.2009
- data nasterii probabila: 27-28 iulie 2010
- data nasterii mele: august 1974
Nu am ajuns inca la doctorita mea, am programare pe 26.11 joi la Medicover, dar stiu ca sunt insarcinata pt. ca nu mi-a venit ciclul, mi-a iesit testul de sarcina Barza pozitiv si am avut greturi cam de la data cand trebuia sa-mi vina ciclul pana acum doua zile.
Acum nu mai simt nimic, au incetat greturile. Nu mai sunt insarcinata, sau cum? sa nu fie ceva in neregula...
Daca am inceput o sarcina cu greturi cum de nu le mai am si inca din sapt. a 5-a? pot sa revina?
De-abia astept sa ajung la doctorita offf tocmai sapt. viitoare si de dimineata, mi-e teama ca si la ecografie o sa ajung tarziu, eu la Medicover am facut numai 3D cand am avut nevoie (pt. niste chisturi) si a durat si 3 saptamani la programare.
Eu nu inteleg cum sunt aici mamici care-si fac ecografia la 4 saptamani? asa de repede? unde?
La servici cand ati anuntat?
+5
Sheritra spune:
Laura, cand imi fac primna eco voi avea 5 sapt si 5 zile, destul sa se vada samburelu. Pe de alta parte, vezi ca tu esti in 4 saptamani nu 5 (vad ca ai avut CM pe 20 oct, noi suntem in 19 nov, nu s-a facut nici luna), asta ca sa nu-ti dea peste cap calculele!
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Pepper-Queen spune:
Bine ai venit laura
si eu sunt curioasa in legatura cu eco, poate ne raspund fetele care l-au facut
Adriana,
+4 si mami de Jacqueline
(29-05-2003)