Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Si la mine e la fel cu si cand ma gandesc ca in ziua in care l-am conceput pe bebe eu am avut initiativa.... ce vremuri

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetele....am revenit...eu nu am avut internet de ieri de pe la 3 din cauza unei greseli si am zis ca turbez in casa...imi place denumirea "delfinasi"...eu sunt bine fara prea multe greturi...maine am intilnire cu bebe sa ii auzim inimioara...referitor la capitolul sex nici eu nu prea am chef...acum 2 zile ne-am dupa 3 sapt de repaos si nu a fost ca inainte..ceva s-a schimbat...dar lasa ca revenim noi la forma initiala

GEO 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Fetelor voi n-ati inceput sa va ganditi deja la nastere? Eu in ultimele zile ma gandesc mult la asta mai ales ca o prientena a nascut de curand si a zis ca a avutdureri f mari... Cele care ati mai nascut, in primul rand pe cale naturala, cum a fost? Sunt chiar atat de insuportabile durerile???

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mya75, eu zic sa nu te gandesti inca la asta...mai e timp. Eu am nascut natural cu epidurala...si da nu te mint sunt ceva dureri. Eu am nascut natural. Da' eu zic sa ne gandim la momentul cand ne vom tine puiul in brate....asta cu nasterea...trece!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 4+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mya, eu nu ma gandesc atat de departe. Ca idee, din toate prietenele mele, cele care au nascut natural s-au refacut cel mai repede; e adevarat ca au avut dureri, dar femeile nasc natural de mii de ani.

6+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pepper-Queen

Eladea2005, georgia23, florisandu, mya85, Lala86

UNDE SUNTETI FETELOR???

Dati-ne un semn de viata sau v-am suparat cu ceva????

Adriana, +4 si mami de Jacqueline (29-05-2003)

Adriana mama, aici sunt...cu strumfulica asta mic al meu...care imi consuma timpul si energia...

mai si eu am cate o foame...de zici ca as manca tot frigiderul...si cand colo, ciugulesc ceva si gata...plin stomacul... si naoptea e mai nasol, ca mi se face foame...dar rezist pana dimi...

cat despre nastere, si eu am avut una naturala, cu epidurala...la mine insa epidurala cred ca nici nu-si mai avea rostul, ca am nascut f rapid dupa ce m-au facut-o...la mine totul (de la prima contractie la expulzie) a durat 6 ore...cred ca am fost o norocoasa...sper s afie asa si de data asta! si asta va doresc si voua!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor si eu am avut azi o senzatie de voma, dar a ramas la stadiul de senzatie, am plecat fara sa mananc.

in rest sunt ok, la primul copil, am vomat pana la 4 luni jumatate, de ma intreba medicul de fam daca eu chiar sunt insarcinata, si am facut un ditai golanu de 4150 g 53 cm.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mie mi-a fost rau de pe la 7-8 sapt pana pe la 12, cam asa, cu greturi dimineata si seara, de vomat doar de cateva ori am reusit performanta, da dimineata mi-era un rau.....abia ma taram catre servici
Mya e cam devreme sa te gandesti la nastere, dar asa, ca idee, da, doare eu am nascut prin cezariana dupa vreo 7-8 ore de travaliu, am tacut ca pestele ca mi-era jena sa zic Au! , intr-un final m-au bagat la cezariana, dupa anestezie ma simteam in concediu , durerile au fost mari a doua zi cand m-am dat jos din pat, dar odata cu miscarea au inceput incet sa dispara, intr-o sapt mi-am reluat toate activitatile care le aveam si inainte, dar la o nastere naturala refacerea este cu muuult mai rapida, poti face epidurala, dar se spune ca atunci nu prea poti simti cand sa impingi, cred ca doctorii nu-ti baga doza mare de anestezic ca sa si simti cand vine contractia.

Si mie imi place <delfinasi>

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

,Buna fetelor....

Nu mai pot....de dim de la 7 pana am plecat la lucru la 8 am vomat de doua ori de am zis ca o sa-mi iasa si stomacul pe gura.Am luat medicatia si imediat dupa am data la rate.
Deja nu mai pot ...nici la lucru nu mai am randament,abia astept sa treaca.

Referitor la nastere nu te chinui de acum ca mai este pana atuci.
Eu am nascut ambele fetel normal fara epidurala, si pe cea mare am nascut-o cu dilatare 3/4 din 10-11 si am supravietuit , iar pe cea mica cu dilatare maxima, doar ca avea capul mai mare .
Singurul inconvenient a fost ca a trebuit sa ma taie la prima si ca urmare m-a taiat si la a doua.
Dar nu-ti face griji ca in momentul in care ai nascut vei uita instant toata durerea pe care ai avut-o,mai stii doar ca a fost greu,atat.

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata burtici

beluistef stai lin, trebuie sa ti treaca, stiu cam e am trecut prin din astea, ma mir ca acum sunt ok, dar........sper oricum sa ma ocoleasca.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput