Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
beluistef spune:
La cea mare mi-a fost rau toata sarcina, in special pana a miscat si a miscat la 3 luni jumate mi-a fost cel mai rau. Dupa aia a lasat-o mai moale, dar tot rau.
La cea mica nu am avut nimic, dar cand spun nimic, chiar nimic.Mancam ca sparta si eram vioaie de numa.Toata sarcina mi-a fost bine.
La samburel in schimb de duminica am inceput si sa
, iar astazi pana in prezenta ora, am la activ 2 ture de
si ma doare si burta.
Ce ziceti daca am luat medicatia pentru hematomul ala si dupa 10 min am
si-a facut sau nu efectul ? Eu cred ca nu si am mai luat odata doza pe care am luat-o si inainte de 
-icei
Elena,
6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
larissa_79 spune:
adriana, eu la Ale pe care am nascut-o tot in iulie am avut greturi de pe la jumatatea lui noiembrie pana fix inainte de Craciun. De Craciun am mancat si eu ca un om normal. Bine tot nu puteam manca chiar orice insa imi era rau. Eu la Ale n-am mers la job ultima saptamana din noiembrie asa de rau mi-a fost. Nimic nu puteam sa mananac...din tot ce era de mancare mi se pusese pata pe niste biscuiti din aia populari si portocale. Oricum imi era rau de am mers la medic. Dupa ce s-a terminat cu perioada greturilor insa mie mi-a fost rau cam toata sarcina. Nu aveam pic de energie si eram mereu mereu obosita si la job stateam mai mult de nevoie asta pana in 28 de saptamanai. Dupa aia am stat doar la pat cu col deschis. A si la Ale am avut UM 06.10.2005 cu DPN 13.07.2006 si am nascut natural chiar de DPN. 
Larisa Mamica de Alexia
(13 iulie 2006) si
4+
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Pepper-Queen spune:
Burtici, ma bucur ca v-a placut ideea cu delfinasii.
Beluistef, am facut 2 teste de sarcina - negative, dar... un dr ginecolug mi-a explicat , mai demult, ca un test de sarcina iese pozitiv dupa 14-21 de zile de la conceptie. La mine sambata ar cam fi 21 de zile (maximul) asa ca s-ar putea sa-l fi facut prea devreme (sau cel putin ma agat de ideea asta ca innecatul de colac
. In plus am o cunostinta care in disperare a facut cite un test in fiecare zi intre a 8-a si a 21- zi>. Ghici in ce zi i s-a pozitivat testul? evident a-21-a. A fost bine, bebe sanatos, acum 5 ani.
AdrianaBuc, (tiza mea), trebuie sa ai curaj si rabdare. Ma gandesc la tine si-ti tin pumnii sa ti se amelioreze starea asta rea.
Pentru voi toate mamicile si viitoare mamici multi pupici .Impreuna o sa trecem mai usor de prima perioada si sa dea Domnul sa ne bucuram la maxim de frumusetea sarcinii si sa defilam cu burtile inainte cu mandrie si fericire. Eu inca sper. Va tin la curent
Adriana,
+4 si mami de Jacqueline
(29-05-2003)
ooana spune:
Hello burtici
Elena, imi pare rau ca te simti atat de rau...referitor la medicament, eu zic bine ca ai mai luat o tura, prima pastila sigur nu a reusit sa isi faca efectul.
la mine simptomele ar fi: stare de oboseala permanenta, slabiciune si o greata care parca nu mai trece. E interesant ca imi e greata dar si foame
...asa ca mananc dar pana acum nu am avut probleme nici cu
nici cu 
Larissa ce bine ar fi ca de Craciun sa fim in forma, ar fi super...
Tanti tin pumnii sa vi cu vesti bune.
...si mie imi plac delfinasii![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
6+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Pepper-Queen spune:
Eladea2005, georgia23, florisandu, mya85, Lala86
UNDE SUNTETI FETELOR???
Dati-ne un semn de viata sau v-am suparat cu ceva????
Adriana,
+4 si mami de Jacqueline
(29-05-2003)
beluistef spune:
Ooana la fel am avut si eu greata mare insotita cu foame. Dupa ce mancam imi pica greu si aveam greata de nu-mi mai trebuia nimic, dupa aia o luam de la capat, foame, mancare, greata....dar acum am ajuns si la fapte
...ohhhh este asa de rau pentru ca as vrea sa mananc dar nu pot si daca mananc nu-mi tihneste deloc, dupa care urmeaza 
Sper ca si bebe strumpf sa miste repede ca altfel nu stiu ce o sa ma fac cu stomacul, mai ales ca am avut si un ulcer duodenal...

Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
mya85 spune:
Multumesc de strigare :) sunt bine, doar ca sunt ocupata si eu cu lucrul si vin f obosita acasa. Acesta e singurul meu simptom deocamdata dar nu stiu daca e de vina sarcina sau serviciul pt ca lucrez din aceasi perioada in care am si ramas insarcinata... Imi pare rau pt cele carora li rau. Eu sper din suflet sa scap de problema asta pt ca nu stiu ce o sa ma fac la lucru si nu vreau sa fac o impresie proasta din primele saptamani :D
Si mie imi place varianta cu delfinashii!!! Super idee!
5+
ooana spune:
Exact asa ma simt si eu...nasol, hai sa speram ca ne revenim pana de Craciun, sa ne putem bucura de bunatati![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
6+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Si eu sper sa ne simtim bine de sarbatori ca sa ne putem bucura de bunatati si sarbatori, nu sa stam cu greatza si
in gat.
Va doresc o seara placuta in continuare.
p.s. Fetelor voi mai aveti chef de
ca eu una nici macar nu ma mai gandesc la asta ?
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
adrianaBuc spune:
nici mie nu prea imi sta gandul la sex, dar am noaptea niste vise erotice!!! Ma trezesc cu chef. E adevarat ca dimineata nici nu ma simt extrem de rau.
6+
Vine bebe!