Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata si de la noi!
Mirela, daca n-ai treaba cu durerea la epilat fa-te, dar ai grija cu ceara fierbinte, Doamne-feri la cat te-ai chinuit sa ramai! Eu la Alesia m-am facut cu lama, se cam facuse padurea Letea dar dupa nastere cand am dat-o iara pe epilat modern s-a defrisat frumos. Eu deja am confiscat un aparat nou de la husband, e al meu opt luni de-acu incolo!
Pe noi nu ne doare nimic, dar am o burta mare si umflata de hormoni, si intepaturi ba in stanga, ba in dreapta (mai rarute aici). Si se simt ligamentele uterului la miscari bruste, invartit in pat, stranutat.

Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Eu de duminica la greu de 2 ori pe zi dimineata si seara.
Suuuper fain...., dar lasa ca trece si asta.

P.S. Deci ne putem numi "Burtici cu delfinasi de iulie august 2010" ?

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna ziua la toate fetele

Eu ce sa fac astept si eu sa ma duc sambata la prima ecografie sa vedem daca este bine bebita la cate probleme am avut, contractii si un pic sangerari si mai mult scurgeri maronii dar acum cu tratament vad ca imi mai curge asa cam la 2 zile ceva maroniu
Dupa problemele astea am si racit cu tuse puternica si un pic de febra, asa ca am mari emotii pentru sambata sa vad daca bebele este bine

Eu nu prea am zilnic greturi in schimb pofte , ceapa, fasole si varza cu afumatura astea au fost poftele mele, la primul copil nu am avut pofte

Urez la noile venite sarcina usoara si fara greturi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Neata si de la noi!
Mirela, daca n-ai treaba cu durerea la epilat fa-te, dar ai grija cu ceara fierbinte, Doamne-feri la cat te-ai chinuit sa ramai! Eu la Alesia m-am facut cu lama, se cam facuse padurea Letea dar dupa nastere cand am dat-o iara pe epilat modern s-a defrisat frumos. Eu deja am confiscat un aparat nou de la husband, e al meu opt luni de-acu incolo!
Pe noi nu ne doare nimic, dar am o burta mare si umflata de hormoni, si intepaturi ba in stanga, ba in dreapta (mai rarute aici). Si se simt ligamentele uterului la miscari bruste, invartit in pat, stranutat.

Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)

shery, mama, macar pe picioare si inghinal, atat suport foarte bine, aparat am si eu, dar imi creste apoi sub piele si ma scoate din sarite, e un aparat de generatie mai veche, plus ca la cat de umflata sunt, nu mi vine sa stau cocosata cu aparatul in mana cateva ore, cu pauze cu opriri, prefer sa merg la cosmetica, o rog sa mi puna ceara nu foarte fierbinte si sa rezolv problema, va trebui sa merg la eco, cum naiba ma dezbrac asa???

in rest ca si la bine, o intepatura pici una pe dincolo, mai tare ma supara ovarul de pe dreapa ca el a dus greul si sanii ma dor tare.
ma scoate din sarite faptul ca stau acasa si mor de plictiseala, nici casa nu pot s o intorc cu fundu n sus, offff am o stare de toata jena, sper sa mi treaca.

pupici

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Eu de duminica la greu de 2 ori pe zi dimineata si seara.
Suuuper fain...., dar lasa ca trece si asta.

P.S. Deci ne putem numi "Burtici cu delfinasi de iulie august 2010" ?

Cum creste samburelul

imi place denumirea, din partea mea o poti folosi

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ok, am scimbat denumirea, daca sunt obiectii deschidem lista

Tanti tinem pumnii sa fie bine bebe si asteptam vesti bune.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello..
elena, pai nu am asa mult timp sa mai intru pe forum. serviciu ziua..seara Stefan..acasa nu mai deschid calcu decatin weekend.
eu, din fericire, deocamdata, sunt bine. maine seara ma duc si eu la eco, vineri va zic ce am vazut :)

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata si de la mine. Mie imi place mult delfinasi...foarte dragut.... Eu culmea...sunt super activa si am multa energie inca... La eco o sa ma programez cam peste 2 saptamani si pe 7 decembrie mi-am facut programare la ginecolog.
Va imbratisez pe toate burticutele!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 4+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Fete care mai aveti inca un bebe sau 2, cam pana la cate saptamanii v-a fost voua rau? Ca eu urasc starea asta si nici nu pot sa imi fac treaba la munca asa cum trebuie.

6+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Adriana la mine au inceput la primul copil pe la 8 saptamani si a tinut pana apropae de 12 saptamani, lamaia era prietena mea

7+

Mergi la inceput