Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
beluistef spune:
Tanti ce mai zici draga ? Cum mai esti ? Starile au devenit mai rele sau au ramas asa ?
Eu de duminica am inceput sa vomit, plus greata toata ziua...
Nu mai pot manca ciorbe deloc, in schimb am observat ca imi place mult ceapa .
o seara placuta 
Elena,
6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
larissa_79 spune:
Elena, bine ca e bebe bine. Hematomul cu ajutorul Bunului Dumnezeu se va retrage! Doamne ajuta!
Mya85, nu are nimic cafeluta, ce sa aiba. Eu in sarcina cu Ale am mai baut din cand in cand. Acum de doua luni beau fara cofeina, dar asta pentru ca am vrut eu sa renunt la cafea.
Restul fetelor pe unde sunteti? Ce faceti?
Larisa Mamica de Alexia
(13 iulie 2006) si
4+
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pepper-Queen Mirela, am vazut ca UM a ta a fost pe 17.11.2009. Tie ti s-a pozitivat testul de sarcina? Eu am semne de sarcina, lipsa cm, o patuta de ceva maro acum cateva zile, parca un pic sanii si balonare in limitele bunului simt insa am facut testul si nu mi-au iesit cele 2 liniute . UM la mine 18.11.2009. Stiu ca sunt si alte cauze dar parca semnele sunt prea de tot....Trebuie sa gandesc pozitiv.![]() Adriana, +5 si mami de Jacqueline (29-05-2003) |
nop, UM 8.10.2009, am facut beta in z12 de la ET.
succes sa fie test pozitiv si la tine.
fetelor am si eu o intrebare.....ma pot epila la cosmetica cu ceara? tre sa merg la eco si nu pot merge asa
merci
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
larissa_79 spune:
Pepper, eu am avut UM 17.10.2009. Eu am facut primul test care s-a si pozitivat pe 13.11. Pentru linistea ta poti merge sa faci o analiza de sange care e mult mai sigura si iti spune clar daca esti sau nu gravi.
Mirela, eu stiu ca trebuie evitate socurile dureroase in perioada asta. Mai bine intreaba medicul.
Larisa Mamica de Alexia
(13 iulie 2006) si
4+
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
adrianaBuc spune:
buna fetelor
Eu ma simt de parca m-a calcat trenul
Ma doare groaznic capul! Si stomacul! Ieri a fost chiar rau rau. Azi parca e mai bine putin, dar tot nu e bine. De azi intr-o saptamana merg si eu sa ascult inima lu' bebe. Sper sa fie bine. 
6+
Vine bebe! 
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Pepper, eu am avut UM 17.10.2009. Eu am facut primul test care s-a si pozitivat pe 13.11. Pentru linistea ta poti merge sa faci o analiza de sange care e mult mai sigura si iti spune clar daca esti sau nu gravi. ![]() Mirela, eu stiu ca trebuie evitate socurile dureroase in perioada asta. Mai bine intreaba medicul. Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 4+http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
lari merci de raspuns

+5
Pepper-Queen spune:
'neata burtici si merci pentru raspunsuri 
Mirela, eu cand eram insarcinata cu Jacqueline m-am epilat cu ceara toata sarcina si chiar cu o saptamana inainte sa nasc (la termen evident);
larissa (pe cea mai buna prietena a mea o cheama larisa dar din pacate viata si o intamplare nefericita --nu din vina noastra-- ne-a despartit drumurile)asa o sa fac; o sa ma duc sa fac un test de sange sa vad care e treaba.
La toate viitoarele mamici va doresc o zi minunata si un optimism debordant 
Adriana,
+5 si mami de Jacqueline
(29-05-2003)
beluistef spune:
| citat din mesajul lui Pepper-Queen Buna dimineata burtici! (de delfinasi ???) Va multumesc pentru urarile de bun venit si ma bucur ca m-am alaturat voua. Ma gandeam ca iulie-august te duce cu gandul la soare si la mare. Ce-ar fi sa ne gandim la niste "delfinasi" care zburda voiosi pe la noi prin burtici si care nu dupa mult timp le vom simti tumbele pe care le vor face, dandu-ne frisoane de fericire ? ![]() Adriana 4+ si mami de Jacqueline (29-05-2003) |
Buna dimineata burtici

Va ofer
cu lapte, lapte cu miere sau cereale si un shake mare de banane.Fetelor multumesc de incurajari, iau tratamentul prescris, durerea din partea dreapta trece incet, incet si azi am greturi si
. a doua zi am doar greturi.O zi asa si una invers.Eh, noi sa fim sanatoase si bebeii din burtica, restul...trece.Draga Pepper ai zis intr-un mesaj ulterior ca astepti liniutele, nu ai facut inca test ? Nu stii sigur daca esti ? Neuronul asta este cam greu si nu am inteles.Si daca vrei in listuta sa-mi dai datele scrise pe prima pagina si te trec.
Propunerea cu delfinasii este o idee buna, iar daca fetele sunt de-acord sa ne chemam "Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010" intru imediat si schimb totlul.
O zi usoara la toate si lipsita de greturi si
.P.S. Alina, TAnti, Mya, VIcto si celelalte care nu ati mai intrat de mult timp ce mai faceti ? Cum va mai simtiti ? Unde sunteti
?Va facem o strigare
si daca ne auziti dati un semnal.Pleaseeeeeeee.
-icei *******************************************************************
Elena,
6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
adrianaBuc spune:
neatza
Suna bine "delfinasi".
Eu nu am greturi, doar dureri de cap si stomac. Sper sa nici nu am.
O zi frumoasa.
6+
Vine bebe! 
mirela2 spune:
neata burtici
un ceiut la fete si o floricica
sa avem o zi frumoasa
+5