Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc buna seara fetelor Of! Ma doare ingrozitor capul, trebuie sa mananc des, cam la 1 ora, 1 ora jumate. As dormi tot timpul. Am facut si eu proba cu verigheta, si am descoperit ca ar trebui sa am o fetita. Si eu care imi doream baiat! Eh! Asta e! Sanatos sa fie bebe! 6+ Vine bebe! ![]() |
Eu nu inteleg de ce trebuie sa mananci atat de des?
Felicitari pt fetita
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi helloo vreau si eu sa le urez gravidutelor SARCINA USOARA!!!!! mai ales ca "o parte" din odiseea noastra s a mutat aici... fete dragi va pup, sa aveti o sarcina usoara si dusa la termen!!! ![]() ![]() felicitari!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Multumim Yasmin, la ssa fie totul bine si ne vedem cu taotele la un loc
!Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Pepper-Queen spune:
Buna dimineata burtici! (de delfinasi ???)
Va multumesc pentru urarile de bun venit si ma bucur ca m-am alaturat voua.
Ma gandeam ca iulie-august te duce cu gandul la soare si la mare. Ce-ar fi sa ne gandim la niste "delfinasi" care zburda voiosi pe la noi prin burtici si care nu dupa mult timp le vom simti tumbele pe care le vor face, dandu-ne frisoane de fericire ? 
Adriana 4+ si mami de Jacqueline (29-05-2003)
eladea2005 spune:
salutare!
elena, ma bucur ca bb e la locul lui...cat despre hematom, eu zic sa nu-ti faci griji mari, si alte gravidute au avut si au trecut pe parcursul sarcinii...(am avut si eu un chist format odata cu sarcina, cu cea pe care am peridut-o)... mai fetele tale de unde saracie au luat umblaretii??? daca e de la gradi e nasol...ca inseamna ca au mai multi copilasi...vor trebui atent verificati toti...
eu fara greturi...ma simt binisor...doar molesita si am o leneeee...dar si vremea e de vina...
noaptea dupa ce merg la baie adorm f greu...uff...asta e nasol...ce ma fac pana la final???
anyway, o zi minunata tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare! elena, ma bucur ca bb e la locul lui...cat despre hematom, eu zic sa nu-ti faci griji mari, si alte gravidute au avut si au trecut pe parcursul sarcinii...(am avut si eu un chist format odata cu sarcina, cu cea pe care am peridut-o)... mai fetele tale de unde saracie au luat umblaretii??? daca e de la gradi e nasol...ca inseamna ca au mai multi copilasi...vor trebui atent verificati toti... ![]() eu fara greturi...ma simt binisor...doar molesita si am o leneeee...dar si vremea e de vina... anyway, o zi minunata tuturor! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Mda, dar directoarea zice nu are nimeni decat ale mele si ele nu au avut de unde lua decat de acolo.Ingrijitoarele au zis ca au si altii, doar ca nu pot spune mai multe ca le da afara directoarea.Sper sa scapam repede.
Elena,
6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Pepper-Queen spune:
Elena, ce folosesti tu sa scapi de mergatori?
Adriana 4+ si mami de Jacqueline (29-05-2003)
mirela2 spune:
neata burtici
ma mananca sa ma duc la eco.
ce aglomeratie afara, nici nu-mi vine sa ies, dar tre sa ajung la tribunal, sa depun o cerere de preschimbare a unui termen, ma judec cu boii de la birou. off...
sa avem o zi buna buna si bebei sa creasca

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
mya85 spune:
Eu am 5 saptamani jumate si sunt f obosita, la lucru ma misc cam in reluare si de cateva zile am dureri puternice de cap. In dimineata asta desi am dormit azinoapte 11 ore m-am trezit cu aceasi durere de cap dar am baut o cafea slaba cu lapte si mi-a trecut. Are ceva daca o sa mai beau din cand in cand o cafea slaba?
5+
Pepper-Queen spune:
Mirela, am vazut ca UM a ta a fost pe 17.11.2009. Tie ti s-a pozitivat testul de sarcina? Eu am semne de sarcina, lipsa cm, o patuta de ceva maro acum cateva zile, parca un pic sanii si balonare in limitele bunului simt insa am facut testul si nu mi-au iesit cele 2 liniute
. UM la mine 18.11.2009. Stiu ca sunt si alte cauze dar parca semnele sunt prea de tot....Trebuie sa gandesc pozitiv.
Adriana,
+5 si mami de Jacqueline
(29-05-2003)