Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
intru si eu sa va salut...ca azi am avut o zi horrorrrrrrrrrr...
dar, tks God acum totul e ok...
asadar, sun sa vad care e rezultatul de la analizele alea speciale...si-mi spune tanti de acolo ca am 2 analize, hep.B si urbeola IGM care au iesit neconcludente si ca trebuie sa le repet...
am crezut ca ma scurg de pe scaun...nu vreti sa stiti ce mi-a trecut prin cap in momentul ala...
ma si vedeam din nou la chiuretaj, am citit pe net ce complicatii pot aparea in cazul in care contactezi rubeola in primul trim. de sarcina, plus o eventuala hep. B...si m-am ingrozit efectiv...
asa ca, m-am imbracat rapid si m-am dus de data asta la Synevo sa-mi fac din nou acele analize..si, din fericire, rez sunt negative...nu va spun ce usurare m-a luat brusc si dintr-odata...
maine cica tre sa merg din nou acolo unde le-am facut prima oara si sa repet cele 2 analize...dar cred ca o sa merg cu buletinul de la Synevo, sa le arat ca nu mai e cazul...sau sa nu procedez asa???
anyway, mi-am reprogramat si intalnirea cu tanti dr pe maine, nu mai am rabdare pana marti...sa stau linistita in weekend...sper...![]()
sa va faceti neaparat analizele astea (rubeola, hep.B, toxoplasmoza, citomegalovirus)...ca n-aveti idee ce complicatii pot da in cazul in care doamne fereste iasa analizele pozitive...
tin pumnii la toate!
sa va ocoleasca greturile si sa va simtiti minunat!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kitzy spune:
Andreea prin ce-ai trecut, bine ca au iesit negative analizele, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.
Te asteptam maine cu vesti, tin pumnii! 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
mirela2 spune:
beluistef si laura......asta e tara in care traim.....lucram la un birou notarial, nu la cartofi in piata, astia sunt oamenii.....evident ca o sa incerc sa le iau si pielea si sa ma si intorc inapoi la birou numai sa le fac in ciuda.
am fost la eco
n am mai avut rabdare, vroiam sa stiu cum e bebe daca e intraunterin, tinand cont ca am sarcina prin fiv, si bebe e ok, deocamdata s a vazut ca ar fi unu, dar cine stie.....pe 4 decembrie ne ducem sa i ascultam si inimioara si atunci poate se vede cati sunt, acum era prea mic cel care s-a vazut. Doamne ajuta
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
adrianaBuc spune:
mirela2, ma bucur ca e bebica la locul lui.
andreea, bine ca au iesit cum trebuie analizele astea. EU le-am facut cam pe toate cand ma pregateam sa devin mama, acum 1 an si ceva. Din fericire la toxoplasma, rubeola, rujeola am imunitate; hepatitele au iesit negative; fireste si hiv, sifilis... O sa trebuiasca sa repet unele din ele, dar nu toate, asa ca efortul financiar va fi considerabil mai mic.
6+
Vine bebe! 
Alina2005 spune:
Fetelor, am revenit si eu dupa ceva timp in care nu am avut cand sa va scriu, la mine la munca e groaznic.
Problema mea cea mai mare nu sunt greturile, credeti-ma ca as prefera sa am greturi, decat sa am contractii. Da, contractiile au inceput, iau No-Spa si Utrogestan, cate 4 pe zi. E groaznic, numai cele ce stiu ce inseamna asa ceva pot sa inteleaga. A mai patit cineva asa? Sunt foarte speriata, sper sa fie bine. Astazi am fost si eu la analize, maine ies rezultatele.
Va pup pe toate si incurajati-ma, va rog. Mi-e tare frica.
Numai bine si...zile fara greturi si contractii!
peta spune:
buna fetelor, ma alatur si eu un pic tematoare, fiindca abia azi am aflat ca sunt insarcinata - beta 24.26
UM a fost in 24.10.2009, am facut inseminare in 06.11.2009.
Vroiam si eu sa va intreb, ca sunt tare bulversata...ce trebuie sa fac??? am inteles ca ar tb sa repet beata la 48 de ore, si banuiesc ca ar trebui in curand sa merg la eco...altceva?
Victo spune:
hello.
am fost la eco, am vazut samburelul, m/am asigurat ca e fixat bine, unde trebuie, varsta corespunzatoare, unu singur
mirela, e super naspa. cum au putut sa faca asa ceva? si mai sunt si intelectuali..ca vorba ta..dc vindeai cartofi pentru niste tarani, cred ca te intelegeau mai bine si erau mai omenosi.
nici eu inca nu anunt la serviciu. poate numai in ianuarie..sau inainte de sarbatori, sa digere vestea pana ne revedem..:)
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
peta, bine ai venit, sarcina usoara!
nu stiu cum e cu beta..si nici dc se impune eco atat de devreme. eu zic sa te linistesti :) si sa nu uiti acidul folic :)
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo hello. am fost la eco, am vazut samburelul, m/am asigurat ca e fixat bine, unde trebuie, varsta corespunzatoare, unu singur mirela, e super naspa. cum au putut sa faca asa ceva? si mai sunt si intelectuali..ca vorba ta..dc vindeai cartofi pentru niste tarani, cred ca te intelegeau mai bine si erau mai omenosi. nici eu inca nu anunt la serviciu. poate numai in ianuarie..sau inainte de sarbatori, sa digere vestea pana ne revedem..:) Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007) |
deh, sa stii ca ai dreptate, de erau oameni simpli cu frica lui Dumnezeu ar fi inteles altfel, dar astia.......
eu a trebui sa le spun ca am plecat spre ungaria de la mijlocul saptamanii..ce concediu e ala luat din mijlocul saptamanii, plus ca m vrut sa fiu onesta, dar nu se merita, cu niste porci tre sa fi si tu porc, au parut ca inteleg si luni m au fortat sa mi dau demisia.....noroc ca m a dus capul si mi am luat concediu medical, iar ei au facut greseala de a mi da preaviz in cocediu de boala.
vom trai si vom vedea, bebe sa fie bine.
pupi

+5
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta buna fetelor, ma alatur si eu un pic tematoare, fiindca abia azi am aflat ca sunt insarcinata - beta 24.26 UM a fost in 24.10.2009, am facut inseminare in 06.11.2009. Vroiam si eu sa va intreb, ca sunt tare bulversata...ce trebuie sa fac??? am inteles ca ar tb sa repet beata la 48 de ore, si banuiesc ca ar trebui in curand sa merg la eco...altceva? |
peta beta se repeta la 48 de ore si trebuie sa se dubleze valoarea lui si eco se face undeva la 6 saptamani, sai relax si nu te agita.

+5