Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_mario spune:
mamidepuiuti...iti multumesc
fetelor akm am 15 min liniste...ptr k tatai a plecat cu ambii copii sa-l duca pe cel mare aks...nici nu stiu ce sa facem azi k sunt chiar odihnita.....sa vdm ce zice si tati ca el sper deosebire de mine este fff obosit.....
astazi si ieri s-a cam facut pauza la scris..sper sa recuperam de maine...va pup si va doresc o duminica frumoasa in continuare(sper ca asa a fost si pana akm)
si ca nu uit
.....LA MULTI ANI ELEFANTICA!!!

....sa ai parte numai de bine...sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos,sa te bucuri de el
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
blue_rain spune:
Stiti cumva ce se recomanda in cazul migrenelor? Am o durere de cap de ieri seara
Nu am reusit sa dorm deloc, toata noaptea, azi din fericire, cred ca am reusit sa adorm o ora, dar din pacate durerea tot nu m-a lasat.
Ma gandeam sa iau jumatate de pastila de algocalmin, dar nu stiu daca are contraindicatii, pe prospect nu scrie nimic referitor la sarcina.
tzontzo manager
30
poze
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_rain Stiti cumva ce se recomanda in cazul migrenelor? Am o durere de cap de ieri seara Nu am reusit sa dorm deloc, toata noaptea, azi din fericire, cred ca am reusit sa adorm o ora, dar din pacate durerea tot nu m-a lasat.Ma gandeam sa iau jumatate de pastila de algocalmin, dar nu stiu daca are contraindicatii, pe prospect nu scrie nimic referitor la sarcina. tzontzo manager 30poze |
Buna ... stiu ca e leac babesc dar incearca sa pui niste cartofi pe frunte, la mine functioneaza desi nu e prea placut si sotul se distreaza de numa cand ma vede

Elena
30+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
.... chiar ca e liniste aici se pare ca numai eu sunt singurica acasa si ma plictisesc, voiam sa dorm putin dar locatarul meu scump nu a aprobat ideea (are antrenament la box :D)
Elena
30+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
Apropo de puiutul meu ... sa ma laud si eu
, la ultimul ecograf la 27+ avea 1270 gr.
.... e un grasun si eu inca mai visez sa nasc natural, poate se gandeste la mami lui si nu o sa fie chiar mare .... e tare activ dar numai ziua, noaptea doarme ca un ingeras mic

Elena
30+ cu
Iustin
decenuela spune:
soacrelefie ca o spun in fatza ( sa se vada ca ea e mai tare decat nora) fie ca pe la spate...to timpul vortine cu ei, dragii lor baieti nerealizand ca poate nu le fac un bine. acu sa nu generalizez...
eu ma refeream la .."capul plecat" adik sa nu dam motiv....daca sunt nesimtite si chiar se comporta de kk...atunci....fiecare s-o puna la punct cum merita
fetele...daca oi mai ajunge....si eu voi fi soacra :))...sper sa nu fiu nebuna
andre _lina..s-a vb despre subiectul asta cand tu erai intr-o pauza de..forum. cred ca se pleda pt folosirea a cat mai putine cosmeticale, mai ales in prima luna. sincer nu-mi mai aduc aminte..dar am retinut ceva...de apa chioara..poate putin ulei de migdale, chestii fara miros...si cat mai putine. si nu baie f des la inceput...doar asa.la cocosel. maine iti vor raspunde...lunea sunt mai active.
daaaa cu dormitul te inteleg perfect...parca vorbeai despre mine. mai nou de cateva zile...cat dorm cand pe-o parte cand pe cealata transpir pe piept si pe sanide la..mameloane in sus..e f incomod si mai ales imi provoaca o mancarimeeeee....o fi de la hormoni?
migrenenu stiu nik..dar pt alte dureri am auzit pe forum luand algocalmin.
mi-e foameeeee
30+ 
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_rain Stiti cumva ce se recomanda in cazul migrenelor? Am o durere de cap de ieri seara Nu am reusit sa dorm deloc, toata noaptea, azi din fericire, cred ca am reusit sa adorm o ora, dar din pacate durerea tot nu m-a lasat.Ma gandeam sa iau jumatate de pastila de algocalmin, dar nu stiu daca are contraindicatii, pe prospect nu scrie nimic referitor la sarcina. tzontzo manager 30poze |
eu storc o jumatate de lamaie si cu o lingura de miere de albine si imi pun ceva pe cap, si pana acum am reusit sa evit analgezicele. Daca ma doare capul dimineata un pic de cafea cu lamaie de asemenea isi face efectul, bea multa apa cu lamaie sa nu te doara si de la tensiune mica.
29+
cris.dogarel spune:
bluerain, e ok algocalmin si paracetamol. asa mi-a zis dr. sapt. trecuta cand am avut si eu migrene de plangeam
andre lina, ce de chestii ai luat

esti ff pregatita. tampoane ptr sani nu cred ca e o idee sa fol. in primele zile, in spital. 1;sanii vor avea nevoie sa respire, sa nu faci rani;2;nu curge valuri chiar de la inceput, desi uneori se intampla. ia-le, dar intreaba asistenta. eu nu suportam nici tricoul pe mine, daramite sutien..ca am facut furia laptelui
cosmetice: vikinga zicea ca apa in care pui o picatura de ulei de migdale e suficient in prima luna. nu-s asa murdari, iar cosmeticele de la inceput pot da alergii sau usca pielea. se nasc cu oarecare "grasime" pe piele, care trebuie luata ushurel
eu am fol. nivea. nu e farmaceutic, dar nu are prea multe balarii, si o sa pun in apa picaturi, dupa 3-4 sapt.
cu toate 

cu soacre sau sotzi, mie mi s-a parut un we obishnuit si fain ptr. burticile noastre. aroape ca mi-a lipsit shemineul cand va citeam. ![]()
important e ca trec si bbi sunt bine

onitza, subscriu la opiniile despre ce va fi dupa nashtere... la ana am avut 
din greu, dar eram mai tanara![]()
. acum sper ca sunt mai intzeleapta si experimentata, ca tanara binenteles ca am ramas
, sa avem o saptamana faaaina toate
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
Andre_lina spune:
Pt migrene si eu am suferit si mi-am pus felii de cartofi pe frunte, stranse tare cu o bentitza ...o esarfa de bumbac, sa nu se desfaca, si un paracetamol classic, nu sinus.
Cu cartofii chiar a functionat, recomand!
Imi aduc aminte de discutiile despre cosmetice, tocmai de aceea ma feresc de cele din comert... bunica zicea ca ma spala cu sapun de barbierit si ca fierbea tarate si alte plante... o sa practic si eu asta cu taratea.
Intre timp am gasit ceva pe organicbaby punct ro, si o sa comand de acolo.
pup!
34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
alicredo spune:

elefantica 

sa ne traiesti si La multi ani!
apropo: pe unde umblii? te petreci? ca la noi nu ai mai intrat de ceva vreme![]()
decenuela ei....mare dreptate ai, mai ales in legatura cu soacrele!
bubu_bu 1517gr ???? uau....
si la mai mult!!!
andre_lina interesant ce zici tu acolo de tarate...faci asa ca un ceai? sau cum? ce cantitate? eu sunt pro natura, natural naturist...![]()
mi-e rauuuuuu de ieri....si am si vomat de deasupra azi-dimineata inainte sa ma duc la lucru...am o stare parca de deochi.....

28+