Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
Fetelor dar...slaba activitate azi.......
..mkr sa fiti motivate,k eu am stat aks si m-am plictisit
pe toate
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Eleysa spune:

...in primul rand vreau sa va multumesc mult pentru urari 

.
Intr-adevar am inceput de ieri cu invitatii si cu petrecerea si nu am mai avut timp sa intru ...dar ... acum va invit si eu la tot felul de bunatati ....tort de ciocolata cu visine din visinata (l-am primit cadou dupa ce am disperat tot familionu cu poftele mele), o placinta cu branza si stafide proaspat scoasa din cuptor ...si tot ceea ce va mai doreste inmioara ...voi spuneti si eu fac cinste ![]()

Elena,
28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Pt migrene si eu am suferit si mi-am pus felii de cartofi pe frunte, stranse tare cu o bentitza ...o esarfa de bumbac, sa nu se desfaca, si un paracetamol classic, nu sinus. Cu cartofii chiar a functionat, recomand! pup! |
Da, votez si eu feliile de cartof crud pt dureri de cap!!
Mie mi-au trecut dureri puternice de cap cu leacul asta, durerile de dupa o anestezie epidurala sau cum le cheama...la care m-am miscat.
24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
lorex spune:
LA MULTI ANI, Elefantica!
Nastere usoara, bebe sanatos si tu la fel si lapte din belshug (urare pe care am primit-o si eu si mi-a placut
)

24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
cris_mario spune:
elefantica..ai grija sa nu obosesti prea tare cu atatia musafiri...si nu te mai plange k i-ai zapacit k ai 2 motive bine intemeiate:....esti GRAVIDA si ...e ZIUA TA ![]()
...multumim ptr cinste...e bine venit orice 
lorex,andre...multumim ptr remediile naturiste ptr migrene

ptr toate burticile
Andreea
25+
elena_iulia spune:
La multi ani Elefantica! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si la termen! Distractie placuta! 
Elena
30+ cu
Iustin
blue_rain spune:
Fetelor, merci pentru sfaturi.
Incercasem si feliile de cartofi, si ceaiuri de tei cu miere si lamaie, am luat acum 3 ore si o jumatate de pastila de algocalmin, si tot nimic.
Mama, chiar imi stinsese si carbuni :)
Eu mai avusem migrene inainte de sarcina, chiar ma bucurasem ca in sarcina nu am avut deloc. La fel ma tineau si atunci cate 2 zile, apareau pe fond de oboseala excesiva. Acum m-am gandit ca o fi din cauza presiunii atmosferice...
Daca nu o sa-mi treaca pana maine, o sa merg la medic. Da, totusi sper sa dorm si eu macar in noaptea asta.
tzontzo manager
30
poze
blue_rain spune:
Migrenele mele, nu se aseamana cu durere obisnuita de cap - e durarea aia pe jumatate din cap, ma doare inclusiv ochiul stang, imi e umflata pleoapa si imi lacrimeaza.
Probleme cu tensiunea nu am. O sa iau si cealalta jumatate de algocalmin, poate trece.
tzontzo manager
30
poze
cris_mario spune:
blue_rain...trebuia mkr sa ii dai un telefon medicului sa vezi ce zice...si amine mergi fuguta daca nu e chiar asa obisnuita durerea...pup sa treaca si sper sa te odihnesti la noapte
Andreea
25+
Andre_lina spune:
Da, in legatura cu taratea, ca un ceai, pui doar apa dupa ce ai strecurat taratea...cel putin asa am inteles eu pana acum.
La multi ani Elefantica! Suna atat de bine tortul cu visineeeeee....
De ciuda, m-am delectat cu un tiramisu facut de mama si acum scoatem placinta de mere din cuptor..

Ca tot vb de dureri de cap, m-a luat o nevralgie...cu ureche, ochi si dantura numai pe partea dreapta, am luat 2 no-spa si am pus un catel de usturoi in ureche si parca m-a mai lasat... dar e nasol...ofof...
Slaba activitate de weekend...sper ca v-ati distrat!!
34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D