Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetele dragi!beau si eu o cafea cu voi
nu am mai intrat de joiam fost obosita cand am venit de la dr...eram programata la 17:30 si am stat la rand pana la 19 am vrut sa si plec ma lovea piciul meu...amortisem...au venit cerclaje pe nepusa masa inaintea meae prioritar avortul in fata nasterii la noiin fine am intrat si cand am vazut piciul super ok....masurat din cap pana in picioare vioi 1517 gr a dat din degetelele de la picioruse ne-a aratat de toate nenea dr..a meritat...am uitat ce afost inainte...apoi pe la papa,magazine pt pici am luat cateva hainute si acasa direct somn.apoi program administrativ smotruiala program"artistic"cu sotulca tot ziceati si voi de sensibilitati,musafiri....zile pline...azi relaxareeeee dulce...ajung si eu sa citesc din urma ca fetele au fost harnicute
o zi frumoasa burtici si bebici

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

as bea si eu un 3 in 1 dar nu mai am in casa si imi e si lene sa ma duc sa cumpar. Ce-ar fi sa trezesc eu barbatu sa il trimit sa imi cumpere? Ca tot nu am avut eu pofte pana acum sa il trimit in miez de noapte dupa cine stie ce

-----------------------------------------
29+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata!
Mic dejun ochiuri cu costita si apoi o cafeluta, ador mirosul de cafea proaspata, in fiecare dimineata papam bine sa putem savura cafeaua

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si multumim de cafea,

Decenuela, sunt perfect de acord cu ce ai zis tu. Asa este, dr neori nu ne putem abtine sa nu zicem vreuna. In ce priveste soacra, la mine prima a fost scorpie si tinea mereu partea baiatului ei ca de e cel mai bun. Daca iti spun ca a fost chiar in vizita la e cu o tipa pe care o cunoscuse in vacanta in tara, el fiind casatorit, si ei nu i-u zis nimic. Si tot eu eram aia geloasa care avea chef de cearta. Dar a trecut. Cand m-am despartit de el mi-am spus ca urmatorul barbat il voi lua orfan. Nu este chiar asa dar aproape. Parintii sotului sunt in varsta, soacra e bolnava si e internata intr-o casa de batrani, asa ca nu am soacra decat fizic ca in rest nu mai e prezenta de mult. Asta e.
V-am zapacit si eu de cap duminica dimi in loc sa ne amuzam ca suntem acasa. Sorry.

Pupici la burtici.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Neata si de al noi,desi ne-am trezit de la 7 jumate...am pregatit cafea sotului si micul dejun copiilor....plus ordine prin dormitor si curatenie bec in baie ptr ca aseara a fost o balaceaal pe cinste intre cei 2 baieti ai nostri care au facut baitza impreuna tmp de 1 ora

in primul rand tanaion..ma bucur ca esti aks,sper sa fii ok cat mai curand..sa lasi patul in pace

si in al doilea rand va multumesc tuturor ptr vorbele frumoase la adresa tatalui meu

de soacre nu stiu ce sa zic,noi stam la mine..so..vine in izita si e ok asa,ne intelegem bine pot sa zic

iar de sot..... ne mai certam ca fiecare..asta e,ne trece

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata!! de la 7 dim... m-am trezit si pana la 10 am tot incercat sa dorm ramanand in pat...cred ca am reusit...caci tin minte doar incercarile de a schimba partea pe care dormeam si ...durerea de burta cand intindeam picioarele. Nu stiu cum sa mai dorm. Pe stanga e singura pozitie comoda, si doar uneori reusesc sa ma intind pe spate din cauza durerii de burta...ca o durere musculara - crampa musculara dar intensaaaa!

Revin cu intrebarea de ieri:

Cu ce ne spalam copiii? mi-e teama sa il dau cu sampoanele din comert.

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,burticute...multumesc de cafea......de acord cu ce a zis decenuela ... desi,ce regret din prima casatorie e ca nu am batut-o pe fosta soacra...... din cand in cand ma mai incearca sentimentul respectiv...... si-mi amintesc ce fraiera eram...cum taceam (sa nu se supere pe mine)... asta e...eram mai tanara si mai naiva...acum nu mai este cazul (de naivitate ,ca tanara inca ma consider )... ieri am fost si eu in butoiul cu melancolie si nervi...bine macar ca m-am trezit in toane bune...vad ca marea majoritate ieri am fost asa...la serviciu avem o vorba:nu au fost planetele dispuse corespunzator ... sa vedem cum vor fi dispuse azi......

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna dimineata!

Noi ne-am trezit toti 3 la 10 azi si ne bucuram ca papi va sta cu noi si nu se duce la vanatoare. Vrea sa mergem in alt oras sa ne plimbam prin centrul istoric si cica azi o sa ma ajute prin casa.

Decenuela, referitor la ce ai scris despre sot ca e bine sa il tratam ca pe un copil si sa il luam cu frumuselul, iti dau dreptate, cam asa este. Si al meu acum daca vreau sa il rog sa faca ceva in casa trebuie sa stiu cum sa il rog. Adevarul e ca am nevoie de el la chestiile efectiv de barbati ca nu pot nici sa pretind de la saracu' om sa vina acasa de la munca si sa il pun la altele. Lucreaza doar el, eu nu asa ca imi dau seama care sunt limitele. Chiar acum saracutzu sta cu nas' in clor ca am un perete cu mucegai, de-abia dadusem cu var in septembre, dar mereu partea aia e de spalat cu clor. Cum eu sunt insarcinata am zis ca nu mai fac asa ceva, a luat el initiativa si a facut. Asta e bine.

Referitor la soacre, Decenuela, am aplecat capul si am intins si celalalt obraz mereu, dar...nu s-a ajuns nicaieri si am impresia ca intr-adevar ajunsese ca sunt o mare proasta si imi place sa fiu ofensata dat fiind ca tot continua. Asa ca, da, am sarit calu', dar stiti cum e, in viata roata se invarte si probabil mi-a venit si mie randul. Eu sunt adepta discutiilor normale, a ciondanelilor verbale daca e cazul dar cu limita, ea nu asa.

Gata fetele, nu mai vb de soacra parca i-as acorda prea multa importanta.

Noi iesim, o duminica placuta la voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

ce ma amuza discutia despre soacre

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

onitza...pupici pt paul http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Alunite--negi-si-keratoze/negii-si-negii-plantari_1351 ...doresc sa treaca usor...... ca si tratament babesc,stiu ca frunza de rostopasca este buna...dar in noiembrie... de unde?!?... cris.mario...cand ma gandesc ce zi ai avut ieri...... dumnezeu sa-l odihneasca!... flori si pupici pt fetele ce au aflat stiri noi despre bblushi...... sapt ce vine am si eu intalnire cu bb meu...... andre_lina...eu am pregatit produse PENATEN...le poti vedea la poze...im primele luni ii faceam baie in apa cu ROMAZULAN(concentrat de musetel)luat de la farmacie, iar sampon puneam doar putin in apa,nu direct pe pielea lui radu...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 31+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput