Fiv in Ungaria 75
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamolnar Pe 26 noiembrie. Dar eu stiu deja ca va fi beta mare. |
sa dea DD
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
rubia spune:
eu bantui prin Budapesta ;abia astept sa ma bag in pat ca sunt terminata ;mor de somn.
Am fost azi la eco si rezultatul :5 foliculi pe OD si vreo 7-8 pe OS.(Z6 de stimulare)-dimensiuni intre 10 si 13 mmm.;plus cativa mai mici.
Mai am totusi 4 zile de stimulare deci vedem ce va fi ;miercuri din nou la eco.
Ne mai auzim
PS: Kitta sa stii ca aici e mai frig decat la noi(cel putin in Constanta era mai cald ieri),bine ca mi-am luat haine groase.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui rubia eu bantui prin Budapesta ;abia astept sa ma bag in pat ca sunt terminata ;mor de somn. Am fost azi la eco si rezultatul :5 foliculi pe OD si vreo 7-8 pe OS.(Z6 de stimulare)-dimensiuni intre 10 si 13 mmm.;plus cativa mai mici. Mai am totusi 4 zile de stimulare deci vedem ce va fi ;miercuri din nou la eco. Ne mai auzim PS: Kitta sa stii ca aici e mai frig decat la noi(cel putin in Constanta era mai cald ieri),bine ca mi-am luat haine groase. |
super rezultat, dai inainte.
odihna placuta
felicia_ spune:
Rubia, cam asa am avut si eu in z 6! Plimbare placuta si sper sa nu ploua!
Goggy facem incalzirea pt maine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
samira33 spune:
bau
goggy...ne pregatim pentru maine
am vrut sa ma apuc de facut mancare de am uitat sa cumpar apa de gatit...asa ca o las pe dimineatza.
irinaflorea spune:
Iata-ma-s !!!Am ajuns acasa teafara si nevatamata!!!!!!
Samira iti multumesc pentru sfaturi, tind insa sa-i dau dreptate tot lui Bodnar. Nu sunt prea incantata de medicul din Cj. Insa clinica e SSUUPPEEERRRRR!Si asistentele deasemenea. Bodnar mi-a lasat sarcina sa progreseze pentru ca se credea ca embrionul nu mai traieste, si erau sanse sa il dea organismul singur afara. Apoi cand a vazut ca traieste, mi-a dat rapid solutia cea mai buna. Dr. Micu din Cj. vroia sa-mi scoata si trompa dreapta, dar l-am sunat pe Bodnar si el a zis sa o pastrez. Nici eu nu doream sa o scot. Oricum, m-a operat vineri seara pe la 7, si apoi a mai venit azi dupa vizita, a intrat pana la mijlocul salonului, m-a intrebat cum ma simt
(nu stiu daca a si ascultat ce i-am raspuns), m-a intrebat daca mi-au venit vanturile, apoi a zis ca pot sa merg acasa,dupa ce imi scot posetuta cu sange. S-a intors si a iesit. Nu s-a uitat la operatie, nu mi-a prescris nimic, nu am apucat sa il intreb daca mi-a scos si trompa dreapta (ma lasase sa ma gandesc pana la operatie ce vreau sa fac, dar dormeam deja pe masa cand a intrat el in sala, asa ca 3 zile m-am intrebat daca mai am vreo trompa sau nu...)Doar a plecat.Nici macar la control nutrebuie sa merg.... ce fain ....Romania si vedetele ei... Ce stiu, stiu de la Dr. Care mi-a scris iesirea, ca am rugat-o sa intrebe........Asta este.Deci tot BoDnar e BOSS-ul.
Ioana FANTASTIC!!! Felicitari!!!!!
Mairis te inteleg perfect. Lasa ca ne aude si noua DD ruga
Alinamolnar multumesc
Tamaryllis asa mi-a zis si Dr. Bodnar cand l-am inrebat despre aceasta injectie.
Didiloo succes si sa-ti dea Doamne Doamne bb-le mult dorit!!!
Zapp etam tare tare tare sigura ca e BB !!! UUURRRAAA!!!!!!! Era si timpul, nu crezi???
Retam !!!! iti tin pumnii!!!!! Doamne ajuta!!!!!
Cezara....nu stiu ce sa zic... bine ca e totul ok
Isa, Alina,didiloo, multumesc!Promit sa ma fac bine repede. Tocmai acum am concediu, cand faceam cu pruncii felicitarile de Craciun-tema mea favorita din tot anul scolar!!!!!
Felicia BB lipiciosi!!!
Fancy mona Doamne ajuta!!!!
Cristm La Debrecen te costa consultatiile de pana la inceperea stimularii 13000 de forinti fiecare, apoi mai platesti la punctie 220 000 ft pentru punctie si FIV, iar la ET mai dai 110000. Daca vrei sa congelezi embrioni, dai 20000 pe an. In rest, medicamentele,pe care le iei de la farmaciile de langa campus.
pamy spune:
liana sunt topita dupa oltencuta ta .Azi m-am uitat de 3 ori la poze.Nu pot sa cred ce a iesit .Orice poza ii faci trebuie sa o vad!!!!!
felicia cat ai stat la Budapesta ptr fiv?Ma bate gandul in ian sau feb sa merg acolo.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 bau goggy...ne pregatim pentru maine am vrut sa ma apuc de facut mancare de am uitat sa cumpar apa de gatit...asa ca o las pe dimineatza. |
pe unde mi ai umblat?
dai si tu accept pe mess?
eu de saptamana trecuta ma chinui sa fac un ghiveci, dar tot timpul ma ia al meu pe cine stie unde, ajung obosita si nu mi mai arde, poate maine.
de doua ori am fost dupa galusti, niciodata nu am gasit.
mirela2 spune:
iri, bine ca esti bine, dar nu am inteles unde te ai operat pana la urma.
pupi