Fiv in Ungaria 75

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

cristm la debrecen costurile sunt la fel ca si la szeged.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinici

cine a facut inhibina B si pe la ce laboratoare ?
merci cristinici

si la Bios Diagnostic se poate face. Nu retin pretul, dar trebuie sa fie cam ca la Synevo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

Multumesc...trebuie sa ma hotarasc cat de repede cui sa scriu e-mail.
Mi-ati dat sperante fetelor...Alina , tu ziceai parca ca ai 1 outz...iti doresc din inima sa se prinda si sa sa divida, daca doriti mai multi...Imi inchipui prin ce treceti..Eu nu am facut decat inseminare 1 singura data..si eram toata terminata. Cel mai mult imi plac fetele care-si fac Beta la 6 , 7 zile de la ET.Super...si eu as face asta...numai sa am dupa ce...
Sunt abia la inceput...am o gramada de analize de facut...vad la voi ca sunt si altele de facut decat cele postate pe site-ul lor..
va mai intreb eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Salutare!

Mi-ati starnit curiozitatea cu curele astea de Sovata. Ma foarte tenteaza ideea!!!
Am cateva intrebari pt. cele care au trecut prin asa ceva:
- in ce parte a ciclului menstrual se recomanda o cura de 10-12 zile, de ex.? Imediat dupa menstruatie, inainte.... ????
- trebuie sa mergi cu sotul? Adika efectul se poate "produce" in timpul curei sau dupa?
- cum te duci acolo? Trebuie sa-ti prescrie ginecologul tau un tratament, sau te duci pur si simplu: "Am venit sa fac tratament!" si iti dau cei de acolo indicatiile?
- La ce baza de tratament ati fost? Din cate am vazut eu, este una la Hotel Alunis, si o alta la Danubius Spa Resort. E cam acelasi lucru?
... Cam atat deocamdata .....

Daca stiti sau ati auzit, pls spuneti-mi. Ma gandesc sa incerc si asta, poate chiar in decembrie. Au si partie de ski...
Cine stie? Poate ma rezolv si fara FIV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Cristm vine ai venit si sedere cat mai scurta la acest capitol.
Liana ai o mandrete de fata. Sa-ti creasca mare si sanatoasa.
Samira multumesc si sa ne fie cu folos. Doamne ajuta.
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

alina cand faci testul?

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Samira poti sa-mi trimiti si mie Rugacinea femeii insarcinate? Mersi.

Mergi la inceput

Pe 26 noiembrie. Dar eu stiu deja ca va fi beta mare.

Mergi la inceput

Va pot spune eu cum am procedat:
Am luat trimitere de la medicul de familie. Am stat initial la hotel ( atentie in Sovata nu sunt decat hoteluri de 2 stele, vreo 3 cred, si unul singur de 4 stele )de 2 stele, cazare mai ieftina + tratamentul la cel de 4 stele. 7 zile am crezut ca-mi tai venele, mie nu mi-a palcut deloc, hotelul este nerenovat, atmosfera din anii 70. Urmatoarea saptamana mi-am luat cazare la 1 pensiune, la 5 min. de mers cu masina pana la baza de tratament Sovata. Acolo conditiile sunt intr-adevar de 4 stele, totul curat, programat, nimic intamplator.Stiu si eu de Hotel Alunsis, am auzit ca e renovat, baza de tratament din nou renovata, insa eu aveam fixul sa fac tratamentul la Sovata.Asadar am economisit la cazare si am platit mai mult la tratament. Nu trebuie sa fie si sotul cu tine, ei spun ca rezultatul tratamentului il vezi ulterior ( d-na de la baza de tratament Sovata spunea, spre exemplu, ca namolul respectiv are valabilitate 4 luni, de aceea se recomanda cure de 2 ori pe an: la 4 sau 6 luni. Dupa 3 zile de tratament, eu am simtit o usoara jena in partea de jos, m-am simtit balonata, spuneau ei ca este efectul apei sarate si a namolului. Nu stiu ce sa zic, probabil ca este benefic..parerile sunt impartite...medicul din Timisoara a avuut reactia : rau nu poate sa-ti faca...deci nu prea are incredere. Cei din Sovata sunt f. increzatori, inclusiv cel de al pensiune, spunea ca de 7 ani vin cupluri al ei pentru baza de tratament...si da rezultate..

Mergi la inceput

Se recomanda sa mergi din a 9, 10 zi de ciclu...adica sa prinzi 10 zile lucratoare acolo...numai de luni-vineri se fac procedurile...

Mergi la inceput