Fiv in Ungaria 75

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

patricia...ai mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

samirooo nu trebe sa spionezi fatoooo ..cand apare KITA in zona se va stabili tot..tot

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

'nteles liano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

uitai sa va spui
a nascut Laura Garner
Felicitariiii Lauraaaa bun venit pe lume printzisorului
va pupam

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, m-am uitat acum peste factura mea de la clinica: am platit (cu cardul) fix cat scrie pe prima pagina, preturile de la Kaali, Szeghed:
- monitorizare: 105 000 ft
- puncita: 105 000 ft
- ET : 112 000 ft
- ICSI: 110 000 ft
- crioprezervarea embrionilor: 20 000 ft
Total: 452 000 ft

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

cine a facut inhibina B si pe la ce laboratoare ?
merci cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns...
M-am prins eu aseara ca ceva nu e in regula cu mesajele, nu aparea ora la care au fost trimise...
Ma gandeam si eu la Budapesta, as incerca si eu stimulare...dar nu stiu daca are efect. Am facut o inseminare la Tm in martie anul asta cu Clostylbegit 5 zile/2 buc/zi, si n-am avut deact 1 folicul...
Nu s-a prins nimic, cu toate ca spermograma sotului era f. buna..
Sunt tare dezamagita de doctorii din Tm, de 3 ani nu mai iau AC si ciclul imi vine de 6 x pe an. Nimeni nu mi-a zis de analiza asta Amh, noroc ca va citesc pe voi...
Daca stiam de ea din 2007 poate acum aveam bebel-ul in brate...natural sau Fiv. Am 33 ani, anul viitor 34, stiu ca se mai poate...dar vad ca e din ce in ce mai greu..

Mergi la inceput

Samira,
Eu am fost 10 zile in Sovata anul acesta in toamna. Adevarul ca tratamentul lor consta in irigatii vaginale cu apa calduta din lac si tampoane cu namol legate de impachetari cu namol. Personal am facut vreo 3 zile unde scurte electromagnetice, in partea de jos a bazinului ( topeste aderentele, ajuta la anexite si chestii de genul asta; irigatii cu apa sarata, calda din lac ; tampoane cu namol legate de impachetari cu namol;bai in bazinul cu apa sarata. Cam asta se afce acolo, se recomanda minim 10 zile de tratament ( nu se recomanda 5 zile acu si 5 la anul, ci 10 consecutiv...)Ei spun ca ajuta , ca namolul respectiv contine saruri care scade Prolactina, mareste Progesteronul...Eu cred ca ajuta, dar ca orice tratament naturist are efect pe termen indelungat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinici

cine a facut inhibina B si pe la ce laboratoare ?
merci cristinici

la ids cu 140 lei, aici a facut al meu
la synevo cu 160 lei

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Patricia
stii sa-mi spui tu, sau careva dintre voi, daca la Debrecen tarifele seamana cat de cat cu cele din Szeghed sau Budapesta? Acolo ce costuri sunt ?
Am uitat sa mentionez cam cat costa la Sovata tratamentul: este aprox.100 lei /zi, minim 10 zile, 1.000 lei..
De cazat m-am cazat la pensiune, ieftin, 50 lei/zi...f. f. frumoasa.
Baza de tratament de la Sovata, 4 stele, f. ok.

Mergi la inceput