Fiv in Ungaria 75
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
irina...ma bucur ca esti bine...da nu am inteles daca ti-a salvat trompa sau nu...cred ca-s eu cam obocita.
cum te simti???
mirelush...ai dreptate...intru in seara asta pe mess si dau accept...uitai maica...deh...batranetzea.
apoi...umblu la munci draga mea...ca nu toata lumea are privilegiul sa fie graviduta...si sa faca ce-i pofteste inimioara.
si asta al meu cere cartofi prajiti...si ma enerveaza maxim
felicia_ spune:
Pammy, am stat 11 zile in Budapesta.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
ala77 spune:
Fetele care faceti fiv la Budapesta, la ce ora va injectati, dimineata sau seara? Are Kovacs vreo preferinta?
mirela2 spune:
sami, sincer mi s a luat de stat degeaba, mi e dor de birou, trecea altfel ziua, ma mai cara al meu cu el dupa diverse, dar.....
asa stau acasa in varful patului, caci daca mananc ma umflu ca un balon si nu mai pot face nik, imi pica ochii in gura de somn de la utrogestan si vegetez in pat.
sa nu arzi cartofii
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
patricia spune:
Samira
iti multumesc mult dar de acatiste cum se lasa la biserica nu mi-ai zis.
Cristm
La Debrecen punctia + transfer= 322.000 FT, se plateste doar cash si doae in forinti.
samira33 spune:
felicia...ai ajuns acasa???
cum esti???
mai...pierd neshte treburi pe aici...sa facem noi rezumate la 2-3 zile pentru cele cu mai putin timp sau care citesc in diagonala
mirelo...tu sa faci rezumat...ca tot ziceai ca te-ai plictisit acasa
da ce o fi cu goggy a noastra de-i asa scumpa la vedere???
alina...mi-ai cerut rugaciunea aia,asa-i???
acu m-a traznit...ma duc sa-ti trimit PM.
mirela2 spune:
googi umbla creanga, cred ca bate matanii, are emotii pentru maine, ce i drept si eu am pt ea.
vreau sa iasa bine.
rezumata, vreo doua fete de la inseminare au primit rezultatul azi, una pozitiv si una negativ......
pt intalnire se asteapta venirea lui kitta de la budapesta....
sunt discutii in contradictoriu legate de tutunaru.....
al meu se joaca joculete pt copii pe net
cam atat....
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5
samira33 spune:
patricia...asa e...stai nitel...sa nu ard cartofii...vorba mirelei.
potolesc balaurul si ma intorc...si spun tot ce stiu