Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 9
Ramonika spune:
fetelor, depinde de noi sa avem o atmosfera placuta pe forum.
(eu vorbesc, care nu mai contribui la asta mai deloc in ultima vreme...
insa stiti la ce ma refer, dati "ignore" la tot ce nu va convine, in masura posibilitatilor. ![]()
My_Lady0091 spune:
hmmm....fetelor cand aveti de gand sa terminati?ma intreb si eu....eu chiar vb destul de frumos...sau mi se pare mie?...de ce sunteti asa ofuscate...nush..da va trece voua...sper.de aici nu plec...![]()
promit

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 aici oricum voi intra in continuare..ca imi place |
Interesanta atitudine, pasnica... neamenintatoare...
Ce ma doare pe mine e ca , in contextul acestei tensiuni... pleaca fetele care au fost aici... alaturi de noi toate cele care am avut nevoie, cu o vorba buna...un sfat... si fac asta pentru a nu se pune in situatii jenante... si sa nu se streseze inutil... Nu-mi pun problema sa pleci tu... exista si alte solutii( cred ca le mai enumerasem in trecut).... dar daca va continua asa... incet incet... vei ramane tu singura aici... oare e o solutie asta?
| citat din mesajul lui My_Lady0091 oricum stiu ca esti o dragutza,esti veche pe topicul acesta...si tu si stephy si monis...si multe alte fete...si nu ma astept sa ma tratati si pe mine la fel,daca asta credeati |
Eu stiu ca toata lumea a fost bine primita aici.... nici eu nu m-am nascut pe forum... la randul meu am fost primita frumos de fetele de aici... si le multumesc mult pt asta. Probabil alta e problema...
| citat din mesajul lui My_Lady0091 eu vreau doar sa invat de la voi,asta e scopul meu pe aici...si sa conversam.... |
Si al nostru e acelasi... dar cred ca sunt niste diferente de atitudine daca nu apar aceleasi tensiuni.... nu crezi?
Shtephy, da.... incep sa imi dau seama ca ... atunci cand in sfarsit devenisem un grup ... m-am grabit sa cred ca atmosfera nu mai poate fi stricata. Sper din suflet sa ma mai regasesc aici ... Cu un bebe mic in brate as evita clar stresul suplimentar... si imi va fi foarte dor de voi. ( imi lasi si mie o adresa de mess , te rog, pe pm? preventiv... eventual facem conferinta intre noi daca nu se indreapta lucrurile)
37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Pacat ca armonia dintre noi se tot diminueaza pe zi ce trece In cele din urma o sa ajungem doar sa ne 'intepam' in loc sa ne spunem parerile in mod civilizat sau putin comic cum multe din noi obisnuim sa o facem(-io cel putin pacat...mare pacat...caci de acum vor fi si mult mai multe de dezbatut la scutecele.. pozici noi cu rechinas |
Nu,nu vreau sa cred ca nu va mai exista armonie intre noi.
Vom fi foarte bune prietene in continuare si copilutii nostri ne vor apropia si mai mult.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici,dar este doar un hop peste care nu avem de ce sa nu trecem.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
laurairina13 spune:
Andre, tare m-as bucura sa fie la tine cum a fost la mine cu greutatea bebitzei..Toata sarcina a fost sub grafic, chiar toata sarcina..cu 3 zile inainte de cezariana mi-a spus la eco ca are bebitza doar 2900gr. In fine, nu eram ingrijorata, ca stiu ca si daca e bb mic, conteaza sa fie sanatos! Se poate naste la 4 kg si sa aiba probleme de sanatate..
Si....cand eram in sala de operatii si m-a anuntat doctorita...Surprizeeee!! Ai un bb de 3500gr!!!! Deci???! ce sa inteleg??? Ca am mers la cel de-al doilea ecografist din lista celor ft buni pe Constanta, si totusi marja de eroare a fost de 600gr! Mie mi se pare cam mult
Bine..normal ca am fost bucuroasa ca e mai grasuna..cred ca cele 600gr i se trag de la falcutzili alea mumoasee

Asa ca...sper si la tine sa fie aceeasi situatie
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
Ramonika spune:
parca floricik ma intreba ce dulciuri fac, sa dau retete. pai in general ma axez pe chestii simple (ca nici alea nu-mi ies
), spre exemplu am facut salam de biscuiti, ciocolata de casa (afumata), chec ars la fund, gogosi, papanasi care au iesit mai mult gogosi, clatite. in general mi se ard, sau se lipesc de tava, sau nu cresc, ma rog, ceva se intampla ...
insa nu ma las, cel putin pana vine bebe, ca dupa aia nu stiu cat o sa mai am timp, si dupa nastere (sau mai bine zis dupa sarbatorile de iarna) vreau sa ma las de dulciuri.
deci retete la ce am enumerat mai sus nu cred ca e necesar sa dau, ca le cam stie toata lumea.
ionela - nu ma sperii eu de descrierea facuta lui ginere-miu, stiu ca in general baietii seamana cu mamele si daca o sa fie asa si in cazul vostru, ma declar multumita. 
angel001 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Angel uau si tu nasti luni?Cred ca esti deja a sasea mamica ,de-a noastra Incercati inducere sau mergeti pe cezariana? Sper sa iti recuperezi absentele de la odisee cand vom trece la scutece Te asteptam mai des pe la noi si sa ne tii la curent cum va decurge nasterea. nastere usoara.Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+ Iustin![]() |
fac cezariana fir-ar ea sa fie...rahiepidura....ca beblina mea nu a vrut sa se intoarca...mi-a demonstrat inca o data ca este o veritabila scorpioanca...manca-o-ar mama pe ea de dragalasa
poate ma treceti si pe mine in listuta....
mat. filantropia...16.11
altceva nu stiu daca mai trebuie...
numele este acelasi
Andrecluj spune:
Ionela, stai frumos aici. Om fi toate ofuscate si cu "jigniri diplomante", dar nici chiar asa, adica dupa ce am format grupul asta si am ajuns la o atmosfera normala sa plecam? Recunosc, asta a fost si prima mea reactie, da' nu putem sta bisericutze pe mess cand menirea noastra aici e total alta. Haideti sa ne gandim la sarcini, la bebei, sa nu ne evervam cand avem mereu posibilitatea sa ignoram. Nu rezolvam nimic. Stai aici, da?
36+
Chiara Ada
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, depinde de noi sa avem o atmosfera placuta pe forum. insa stiti la ce ma refer, dati "ignore" la tot ce nu va convine, in masura posibilitatilor. |
da stiu,ai mare dreptate.
Eu am tot incercat sa dau ignore,nu are rost sa insir acum ca stim cu toate la ce anume am facut-o.
Insa uneori e prea mult.Mi se pare ca lipseste ceva,nu se mai scrie la fel ca acum o vreme si nu din motivele pe care le ai tu de exemplu.

eu tot te mai astept in forma maxima.Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
shtephy spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Shtephy, da.... incep sa imi dau seama ca ... atunci cand in sfarsit devenisem un grup ... m-am grabit sa cred ca atmosfera nu mai poate fi stricata. Sper din suflet sa ma mai regasesc aici ... Cu un bebe mic in brate as evita clar stresul suplimentar... si imi va fi foarte dor de voi. ( imi lasi si mie o adresa de mess , te rog, pe pm? preventiv... eventual facem conferinta intre noi daca nu se indreapta lucrurile) 37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
Cu placere iti scriu adresa dar eu chiar cred ca nu avem de ce ne retragem din locul unde ne-am apropiat una de alta, unde ne-am spus toate durerile si bucuriile.Sunt sigura ca multe dintre noi am scris aici lucruri pe care nu le impartasim cu toata lumea in viata reala.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin