Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Pishko cand te mai imparte Mihai si cu altii,te asteptam mai des pe aici

Ionela pacat ca nu prea se mai scrie cu drag la acest subiect cum se facea acum o vreme .

Maria Sophia Ecaterina
Ai implinit prima ta luna astazi,sa cresti mare !
Spune-i lui mami ca vrem sa te cunoastem,vrem poze neaparat.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Saluti

Andre vroiam sa te intre daca ai mai fost la medic sa vezi ce greutate mai are Chiara? ca stiu ca ultima data erai suparata.

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ionela....eu una am incheiat ce am avut de spus...cine a inteles..bine..cine nu l-a fel de bine.eu oricum nu am de gand sa continui,nu are rost...
si daca cineva imi va mai spune lucruri ce ma deranjeaza...adopt si eu pozitia zilei:indiferenta.aici oricum voi intra in continuare..ca imi place....si daca ma deranjati si mai des..promit ce voi sta 24/24..., asta daca mai am timp.
oricum stiu ca esti o dragutza,esti veche pe topicul acesta...si tu si stephy si monis...si multe alte fete...si nu ma astept sa ma tratati si pe mine la fel,daca asta credeati.eu vreau doar sa invat de la voi,asta e scopul meu pe aici...si sa conversam....nu altceva...daca voiam covorul rosu...ii spuneam sotului sa imi intinda unul prin casa.oricum saru-mana any way!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

cu riscul de a starni spiritele si mai tare, desi pana acu am incercat sa nu ma bag, da acu cu hormonii si mai sculati, subscriu celor spuse de Ionela si Stephy!
Pacat ca armonia dintre noi se tot diminueaza pe zi ce trece
In cele din urma o sa ajungem doar sa ne 'intepam' in loc sa ne spunem parerile in mod civilizat sau putin comic cum multe din noi obisnuim sa o facem(-io cel putin)
pacat...mare pacat...caci de acum vor fi si mult mai multe de dezbatut la scutecele..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

My Lady, intervin si eu in subiect.. N-am crezut si nici n-as putea crede vreodata ca nu-mi doresti tot binele, asa cum fiecare dintre noi il doreste la randul lui pentru fiecare. Problema ta este ca, din pacate, ai mari dificultati in a empatiza cu altii. E felul tau de-a fi, este si felul mamei mele de a fi, aduce in prim plan probleme pe care e clar ca le am in cap, dar nu vreau sa recunosc. Cum ar fi, de exemplu, sa ma asiguri ca am un copil sanatos, desi nu s-a pus vreodata problema ca n-ar fi, dar imi fac si eu probleme cu asta, asa cum isi face oricare dintre noi, desi nu vrem sa recunoastem sau sa ne gandim prea mult la ele. Asiguri o viitoare mamica ca are un copil sanatos pentru a o incuraja in caz ca ar putea exista probleme, puse deja pe tapet de doctor.

Ma rog, problema eu asa o vad, unele persoane pot empatiza, altele nu, si sunt convinsa ca nu ai intentii rele. Multumesc mult pentru urari si sper ca si in cazul tau sa fie toate exact asa cum ti le doresti.

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si 40+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

salutare burtici si felicitari mamici
dupa o luuuunga absenta revin si eu...
in primul rand un gand bun si incurajari pentru busymummy si Vladut..sa se faca bine cat mai repede
monis am vazut pozele cu mititelul tau..sa-ti traiasca...cat despre baiata ai indemanare...eu am niste emotii teribile..la cat de mic este cred ca mi-ar scapa printre degete, sau nu as sti cum sa-l tin...noroc ca o am pe soacra mea (o bombonica de femeie) care ma ajuta...ca altfel...nu stiu ce as fi facut.
calculatorul meu merge in reluare...de aceea prefer sa va citesc....
pe 16 este ziua cea mare...o sa o vad intr-un final pe domnisoara mea cea puturoasa care nu vrea sa ma cunoasca....n-ar nici o treaba ...sta bine la caldurica...
un pupik pentru toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ionela....eu una am incheiat ce am avut de spus...cine a inteles..bine..cine nu l-a fel de bine.eu oricum nu am de gand sa continui,nu are rost...
si daca cineva imi va mai spune lucruri ce ma deranjeaza...adopt si eu pozitia zilei:indiferenta.aici oricum voi intra in continuare..ca imi place....si daca ma deranjati si mai des..promit ce voi sta 24/24..., asta daca mai am timp.
oricum stiu ca esti o dragutza,esti veche pe topicul acesta...si tu si stephy si monis...si multe alte fete...si nu ma astept sa ma tratati si pe mine la fel,daca asta credeati.eu vreau doar sa invat de la voi,asta e scopul meu pe aici...si sa conversam....nu altceva...daca voiam covorul rosu...ii spuneam sotului sa imi intinda unul prin casa.oricum saru-mana any way!!!!

Imi pare tare rau ca tot tu te simti deranjata.
Poti sa imi spui te rog de exemplu ce ace vedeai tu aseara pe forum?Si cui si de ce nu ii prieste sa fie mamica?
Nu inteleg cum esti tot tu cea deranjata ,cand de fapt ai cam atacat fetele pe aici.

Nu conteaza cine-i mai vechi sau mai nou ,cred ca peste tot sunt dificultati de integrare la inceput in orice colectiv.
Singurul lucru ce lega fetele mai vechi este faptul ca se cunosc mai bine si s-au respectat,au ras si au plans impreuna.

Mergi la inceput

Angel uau si tu nasti luni?Cred ca esti deja a sasea mamica ,de-a noastra.
Incercati inducere sau mergeti pe cezariana?
Sper sa iti recuperezi absentele de la odisee cand vom trece la scutece.
Te asteptam mai des pe la noi si sa ne tii la curent cum va decurge nasterea.
nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyalyAndre vroiam sa te intre daca ai mai fost la medic sa vezi ce greutate mai are Chiara? ca stiu ca ultima data erai suparata.
Esti o scumpa. Am fost vinerea trecuta, avea 2400, suparata am ramas din cauza asta, dar am acceptat ideea ca fetitza mea va fi miculutza la nastere. Medicul a estimat un 2800, 3000 la nastere.Tu cum mai esti?Fetelor, am stabilit la un moment dat ca discutiile sterile nu isi au sensul aici. Stephy, Ionela, Simonette, eu zic sa nu va consumati energia acum, o faceti degeaba, oricum rezultatele sunt aceleasi. Subscriu la ce spuneti, Alina nu a fost jignita, iar daca este ignorata, un motiv o exista, dar chiar nu are sens sa va consumati in pragul unor evenimente majore. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ca sa mai destind atmosfera...va scriu o poezie...de-a mea...si vreau sa imi spuneti sincer....ce credeti..e scrisa acum 3 ani..se numeste:"Si iarasi...."
"Si iarasi se deseneaza curcubeul pe cer...
In scantei de lacrimi trecute
Si iarasi ploua cu zale din zei

Si Prometeu rade...

Ard ca pasarea Spin pe luntrea lui Canon,
Acoperind apa cu farame de lacrimi

Si Hades iarasi alearga...

Si e elixir ce picura pe rani,
Artemis,Luna sau Venus?

Narcis urla in delir:si iarasi ti-e sora minciuna?

E potir caleasca lui Ares..
Si beau pentru un nou inceput!

Si iarasi....am crezut?!?

Si pe fundal de mister..
Sper ca azi a fost ieri..

Si iarasi m-adoarme Morpheus...pe portativul de roze."

daca v-a placut ma bucur...ma chinui de ani de zile sa public ceva,e greu..dar nu imposibil

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput