Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deasemenea...draga mea andrutza...eu iti tin pumnii sa nasti cat mai repede, sa fie bebe sanatos si tu fericita....pe bune...chiar imi doresc...si chiar daca nu te cunosc...pe tine sau pe altele...mi-e imi pasa si ma doare cand o fiinta umana are necazuri..si parca le simt toata durerea ca trece asa prin mine..nush daca ma intellegi sau ma crezi...dar asa am fost si sunt decand ma stiu...curaj andrutza...ceva imi spune ca ai doar un bebe lenes care nu vrea sa iasa...da e sanatos piticutzul,sunt sigura!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stephy, Ionelamaria, Mylady si celelalte fete, va cu drag si am fugit la masajul meu ca ma asteapta clienta!!! Suntem bine dar muncim si asta ne ocupa tot timpul!

Mylady ma bucur ca nu te-ai suparat

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
35+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 4+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
nu m-ai jignit...cum fac altii...

eu nu am vazut absolut nici o jignire la adresa ta pe acest topic.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

simonica...eu iti multumesc ca stii sa fii om..oricand oriunde...si poti sa atragi atentia cuiva fara sa iti arati tu superioritatea prin asta....eu acest lucru il urasc cel mai mult la romani:,, hai sa-i dam in cap ca a gresit si hai sa ne urcam pe el si sa aratam cat de sus suntem noi....
mai am ceva de zis...azi va fi ingropat Gheorghe Dinica....am pierdut un om, un actor, un suflet...eu l-am iubit pe acest om....ca actor..si cantaret...mi-a luminat viatza..copilaria..adolescenta si o parte din tinerete..Dumnezeu sa il odihneasca si sa il primeasca in ceata lui de ingeri...

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

stephy...as prefera sa inchei acest subiect...nu pune intrebari la care cunosti raspunsul...omul poate fi jignit in multe feluri...iar aici unii practica jignirile diplomante asociate cu o indiferenta morbida...eu una nu am dureri, nici nu am avut...nu caut sa ma razbun...nici sa continui ce au inceput altii....nu ma ating cuvintele...am asa o sita,pentru cunoscuti si necunoascuti....asa ca fapt divers..am fost obligata de viata sa invat sa creez o reflexie a rautatilor sa nu ma atinga....
eu oricum va respect pe toate...indiferent de ce s-a spus sau se va mai spune de acum incolo...pentru un simplu fapt...sunteti mame...si asta va face in privirea mea...niste fiinte nemaipomenite...demne si speciale.
asta e ultima oara cand mai explic si mai fac polologhii pe subiectul asta...

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Felicitari noilor mamici si proaspetilor bebelusi! Sa creasca mari si sanatosi, mancaciosi si frumosi si pentru mamici refacere rapida si laptic din belsug.

Multumesc pentru urari asa mai cu intarziere ca micutul meu taliban imi papa mai tot timpul pe care-l am. Din pacate nu papa si mult laptic de la san ca la vreo saptamana dupa ce am venit de la spital a inceput sa se imputineze si acum abia daca mai strang un stropulet. Se pare a nici ceaiul, nici alimentatia nu dau roade. Dar norocul nostru ca avem lapte praf si suplimentam.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
P.S Pe flacaul meu il cheama mihai dupa cum se vede si in semnatura

pishko mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

Subscriu la ce spui tu Shtephy. Nici eu nu retin jigniri la adresa ALINEI.

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

scuze simonette...ionela te rog foarte frumos,cat de frumos pot eu sa rog pe cineva...nu are rost sa continuam...si sincer acum....nici eu nu mai tin minte....si nici nu vreau sa mai tin.mersic iubita

Subscriu la ce spui tu Shtephy. Nici eu nu retin jigniri la adresa ALINEI.

aniversarea nuntii
POZE

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ma duc azi si maine la ultimile cumparaturi pentru bebe...avand in vedere ca pot sa nasc oricand... nici nu stiu exact ce sa mai cumpar....dar ma descurc eu..o iau pe mama cu mine

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

scuze simonette...ionela te rog foarte frumos,cat de frumos pot eu sa rog pe cineva...nu are rost sa continuam...si sincer acum....nici eu nu mai tin minte....si nici nu vreau sa mai tin.mersic iubita

Fara intentia de a te jigni, deranja.... dar si fara a te menaja.... ca nici tu nu o prea faci:

Din cate retin eu, Simonette ( scuze ca iti folosesc numele in context)te-a rugat ceva punctual... iar tu ca raspuns ai facut apel la ceva ce s-a intamplat ( sau nu) in urma cu cateva zile.... mi se pare ciudat ca tot tu sa fii cea care cere sa nu ne cantonam in subiect.... esti sigura ca daca cineva iti mai spune ceva ce deranjeaza nu ai sa amintesti si de aceasta discutie?.... mie deja mi-e clar ca o vei face

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput