Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 6
ofetita spune:
mihamora am vazut ca esti programata pe 16 la cezariana la Cuza Voda si poate ne intalnim in spital. si eu sunt programata tot luni la Dr. Toma Gabriela si apropo fetelor poate ma treceti si pe mine in listuta de la inceput.
shtephy spune:
Ionela esti tare cu cate lucruri zici ca ai de facut![]()
Vaccinuri cred ca sunt infanrix si Pentaxim ,schemele pe care le poti alege.Si eu cred ca voi merge pe pentaxim.
Busymummy ne rugam pt voi,dar nu-ti fa griji ,va fi bine in curand.
Rgagapie bafta la medic.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ofetita mihamora am vazut ca esti programata pe 16 la cezariana la Cuza Voda si poate ne intalnim in spital. si eu sunt programata tot luni la Dr. Toma Gabriela si apropo fetelor poate ma treceti si pe mine in listuta de la inceput. |
Trebuie sa ne lasi niste date asa cum sunt pe prima pagina si te trecem cu placere
Te asteptam si la discutii
.Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika avand in vedere ca azi e vineri 13 nu stiu daca se inghesuie careva sa nasca... |
da,sa stii ca si eu m-am gandit la asta
36+
Iustin
simonette spune:
Eu l-am nascut pe Iannis in data de 13 si fetele care au fost odata cu mine in travaliu se rugau sa nasca in 13 ca ptr ele a reprezentat zi norocoasa toata viatza lor! 
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
shtephy spune:
pentru Simonette si baieti .Nu mai sta ascunsa atatea zile ca intram la banuieli
.
Laurairina tu ai un rechinas pe zi ce trece mai scump![]()

Andruta te-ai apucat de baut ceaiuri?
36+
Iustin
My_Lady0091 spune:
simonetta....ma bucur ca ti-am luminat ziua![]()
![]()
acu nu vei mai face indigestie neuronala din cauza mea
uite..pentru ca imi esti simpatica, nu m-ai jignit...cum fac altii....si te respect...promit solemn sa nu mai scriu cu QUOTE.

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

ionelamaria spune:
laurairina, bun venit. Uitasem sa schimb semnaturica... sunt in sapt 38 deja... si bebe e maaaaarre iar eu vreau sa incerc natural.... asa ca pe 21 merg sa vedem ce face piciul si hotaram daca mai sta sau nu 1 sapt
Simonette,
. Voi cum va mai simtiti?
Shtephy, inca mai caut solutii sa nu urc pe geamuri
. Multumesc pt informatiile legate de vaccin. cat despre lucrurile de facut... cred ca oricate as face... in loc sa scada... creste nr lor.... iar la spital tot neplegatita plec![]()
Ramonika, nu stiu daca se inghesuie careva.... dar daca se inampla.... sigur i se sparge ghinionul si vineri 13 devine cea mai norocoasa zi pt acea persoana ( si mai ales pt bebe)
37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ofetita spune:
16 noiembrie, cezariana la Spital Cuza Voda Iasi la Dr. Toma Gabriela si o sa imi vad prima oara fetita cu numele Smaranda.
Multuesc mult si chiar daca nu am scris v-am urmarit zilnic si va urez nastere usoara