Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

De 50 min nu a mai scris nimeni.... ce se intampla?
Nimeni nu naste? Nimeni nu face nimic?

Eu ce citesc in pauze?

36+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Busymummy - ne rugam sa fie puternic Vladut si sa respire singur cat mai curand

Miany - daca nu a facut ieri kk , e prea devreme pentru supozitor. Nu mai stiu daca alaptezi exclusiv. E normal daca face kk fara efort si dupa 3 zile,nu tr sa te ingrijorezi. Daca in schimb se chinuie, trebuie ajutat.

Cu vaccinul sunt 2 variante, cel de la stat gratuit si cel din farmacii cu plata, noi am optat pt a 2 a varianta si a fost ok. Odata ce optezi pentru una din variante , mergi cu ele pana la capat.

Wow, vreau si eu sa doarma asa micutul meu, esti o fericita

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

peste 8 zile s-ar putea sa raman internata in spital.... siiiii eu mai am fix: 2546.33 chestii de facut

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza fete cucuiete.sa aveti o zi buna...cu soare...cu pitici cuminti...cu nasteri usoare si....WE placut!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

mihamora, imi poti spune mai multe de alternativa din farmacii pentru schema de vaccinare ? denumire ceva.... sa caut pe net. ma tenteaza sa incerc alta varianta decat cea de la stat.... ca nu prea am eu incredere in lucrurile primite gratis ( sau pe asigurare.... cum vrem sa o luam)
Iar merge prost Dc-ul? sau doar compul meu?

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

peste 8 zile s-ar putea sa raman internata in spital.... siiiii eu mai am fix: 2546.33 chestii de facut

aniversarea nuntii
POZE

ce trare esti!, e bine ca stii ce ai de facut, eu mai am 2 zile pana la internare si nu stiu ce e cu mine stau asa toata ziua in casa si nu fac nimic,....nu imi vine sa fac nimic ....

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata fetelor .
Accept cu placere toate cafelutele oferite ,sar'na .

Lavi bravo lui Rares ca a fost baietel somnoros azi noapte.

Miany e foarte bine ca a dormit asa de mult Davidut.Incepe sa stie ca noaptea se doarme mai mult.
Cu scaunul ,scuze nu am retinut daca ii dai completare formula .Daca da,cred ca e ok supoz cu glicerina dupa 3 zile in care nu face.
Daca e san exclusiv si nu pare a fi deranjat de faptul ca nu are scaun ,nu e mai agitat decat de obicei,nu are burtica tare ,balonata ,inseamna ca asimileaza foarte bine si elimina rezidurile mai rar.Nu mai stiu cate zile e ok ,spre o saptamana cred ,dar asta in conditiile in care se simte bine.

Ionela ai grija te rog cu atata curatenie si in special la spalatul geamurilor.

Astazi e o zi linistita?Nu se anunta nici un fulgusor?

toate fetele

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Miany, incearca sa stimulezi cu termomentrul in fundulet. Intr-adevar, supozitorul e recomandat numai daca vezi ca vrea sa faca si nu iese - se incordeaza, se inrosese , dar nimic... Altfel, e ok sa mai sara cate o zi, mai ales daca primeste si lapte praf.

Eu raportez aceeasi stare de bine, fara contractii , astept sa iasa soarele ala frumos de dimineata sa fac o plimbare lunga, desi nu cred ca mai iese. Va pup, sa aveti o zi buna

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si 40+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mneata!
Ioti ca am aparut si io Ionela, nu esti singurica Da asta dupa ce m-am chinuit sa citesc tot ce ati scris de ieri pan azi.., intre un alaptat, un mancat mic dejun pe furis sa nu chitaie iar rechinasul de colici...
Intreba cineva daca la cezariana se poate sa scapam de vestita vata cu tifon. Eu in spital in prima zi si a doua dupa ceza, am stat fara chilotei..pt ca aveam una bucata sonda nenorocita infipta intr-un loc ft ft stramt..stiti voi..si nu se punea problema de chiloti si absorbant lipit asa ca am avut facute absorbante de alea super mari de vata, de vreo 30cm-40cm lungime, vata pusa dublu si infasurata in tifon si bagate din fata pana in spate de ziceai ca mai am putin si pun bretele ca la pantaloni sa le prind. Abia dupa ce iti scoate sonda, poti sa pui chiloti cu absorbant, dar eu pt siguranta pe langa absorbantul lipit mai puneam si tampoane de vata hand made, sa nu ma patez...ca oricum stateam ft mult la orizontala, nu ma puteam ridica prea usor sa ma duc des sa ma schimb la baie. ...
Asta e experienta mea vis-a-vis de subiectu asta, acu poate il alte maternitati se practica altfel..
Bussymummy, tin pumnii ca Vladut sa isi intre cat mai repede in normal si sa puteti pleca cat mai repede acasa.
Ionela de ce zici ca peste 8 zile s-ar putea sa ramai internata in spital??ca mai ai vreo 4 saptamani..
Camy, si a mea mandruta sta treaza uneori ore intregi, da din maini si din picioare ca iepurasu ala din reclama cu Duracel, zici ca are baterii asa e de agitata. Acum de cand cu colicii..si mai rau..
Am inceput tratament si cu 10pic Bonnisan/3ori pe zi, sa vedem poate mai amelioreaza ceva din crampe..Daca nu da nici cu asta rezultate, avem deja cumparat Debridat..sa vad poate nu e nevoie..Pe langa ca ii dau ceiut BabyCalm cu carbonat de calciu la sfatul pediatrei.. Mama lor de colici
Dymomo, inca nu am luat Saab Simplex, parca de asta ma sfatuiai sa incerc..Sper sa functioneze cu alea de mai sus...de nu, trecem la probat si Saabul asta
Miany, ferice de tine si sa o tina tot asa cu somnicul de noapte Davidelu!! De supozitoare tot asa stiam si eu, ca daca 3 zile nu face caca iti pui problema sa folosesti de astea..Dar mai bine da un telefon pediatrului..el stie ce sa iti spuna sigur!
Sper si eu ca RamonaC sa fie ok si micutul Dominic sa se faca bine!
Monis, vad ca reusesti sa tii bine pasul cu forumache Eu doar dimineata mai stau pe aici, vad ca rechinasa se odihneste putin mai bine, dupa o noapte mormaita si plansa...deci..mai greu cu forumeala Seara nu stiu cum sa pun capu mai repede pe perna daca o prind ca doarme..ca stiu ca noaptea oricum e mai mult alba

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza cucuietele mele!
Am lipsit la apel si imi cer scuze dar n-a fost cu intentie! Mai am pe ultima suta de metri ceva de lucru si nu imi pot lasa seful fara mine!

Spun si eu cate o ptr fetele noastre incercate Ramona si Unombun Doamne Ajuta sa fie bine!

Felicitari proaspetelor mamici!!!!

Si de asemenea ma bucur mult ca My-lady, a inceput sa scrie cu litere mici!!!!! Ma irita groaznic scrisul cu majuscule dar n-am zis nik! Draga mea, eu chiar n-am nimic cu nimeni insa era deranjant! O singura rugaminte mai am la tine..din respect ptr fetele care fac, noile capitole hai sa nu mai folosim chiar la fiecare raspuns Quote, fiindca se umple pagina aiurea si uite-asa fetele care ne fac capitole noi au mai mult de lucru! Sau, macar sterge ce e in plus si lasa numai esentialul!!! Stiu ca nu esti singura care raspunde asa si eu am facut-o dar am lasat minimum de cuvinte, nu chiar raspuns in raspuns si cate 3-4 raspunsuri cateodata!!! Nu te supara

Monis ca te-ai gandit la mine

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
35+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 4+!!!!!

Mergi la inceput