Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Haideti la o cafeluta!

Busymummy suntem alaturi de tine cu un gand bun! Sanatate multa!

37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata burticilor, mamicilor si bebelusilor!

Raportam noapte linistita...in sfarsit mami si tati s-au putut odihni!!!

Sa vedem cum va decurge ziua de azi!

Miany, Andre, Monis, Ramonik, laurairina, ionelamaria,floricik, etc.

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablagaRaportam noapte linistita...in sfarsit mami si tati s-au putut odihni!!!
Ce baiat de comitet are mama, bravo! 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,mamici si burtici!!
N-a facut nimeni o ?! acu aveam si eu chef de o gurita..in cinstea faptului ca a avut o noapte tare linistita...am reusit sa dormim de aseara de la 0.30 pana dimineata la 7 ..oare e k?..nu ma asteptam la asta ,mai ales ca nu a avut scaun deloc ieri..
Mamicile cu copii mai mari ati folosit sup.cu glicerina;oare azi ar trebui sa ii pun unul ,daca nu are scaun..
si voiam sa va mai intreb de vaccinuri( ca noi imediat trebuie sa facem..deja)..voi cum ati procedat,care le-ati facut?!

Si sa nu uit sa felicit proaspetele mamici....Felicitari Diana,Evy,Simona..

Busymummy multa sanatate micutului Vlad ,sa se faca bine cat mai repede sa puteti merge la casuta voastra.

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna dimineata burticilor, mamicilor si bebelusilor!

Raportam noapte linistita...in sfarsit mami si tati s-au putut odihni!!!

Sa vedem cum va decurge ziua de azi!

Miany, Andre, Monis, Ramonik, laurairina, ionelamaria,floricik, etc.

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

sa le tina DD naravul bb-ilor nostri!!

miany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
buna dimineata ,mamici si burtici!! N-a facut nimeni o ?! acu aveam si eu chef de o gurita..in cinstea faptului ca a avut o noapte tare linistita...am reusit sa dormim de aseara de la 0.30 pana dimineata la 7 ..oare e k?..nu ma asteptam la asta ,mai ales ca nu a avut scaun deloc ieri..Mamicile cu copii mai mari ati folosit sup.cu glicerina;oare azi ar trebui sa ii pun unul ,daca nu are scaun..si voiam sa va mai intreb de vaccinuri( ca noi imediat trebuie sa facem..deja)..voi cum ati procedat,care le-ati facut?!
Ehehe, unde-s vremurile cand imi faceai cafea ca la Italica?Daca citesti ultimul capitol de la scutece, la dovlecei, fetele vorbesc tocmai de nu stiu ce vaccin fara efecte secundare, plus de supozitoare cu glicerina, pe care am retinut ca le-o dau bebeilor daca nu au scaun 3 zile. Nu stiu daca te ajuta. Felicitari pentru Davidel care creste si va si lasa sa dormiti! 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Multam de cafea... buuuuna

Noi suntem bine si ne pregatim de o zi de curatenie si gatit. Cica maine la pranz incercam sa sfintim casa..... uff mama asta a mea... ca daca era soacra o si bateam.Acum, daca tot se face sfintire... sotul a fugit de aseara la parintii lui sa-i vada( el nu e din Iasi) si vine azi mai pe la 3-4... deci.... am de lucstruit mobila si de spalat geamuri... ca daca vine noaptea.... D-zeu mai vede ce si cum ...

busymummy, ne rugam ca Vladut sa respire singur cat mai repede si sa ne "vedem" acasa curand

magdaz_ina, da.... barbatii astia... si al meu ar amana tot... si eu as face ieri ... asa incat ii tot explic faptul ca daca facem media intre vointa lui si a mea.... azi ar fi o zi buna de rezolvat problemele... sper sa si iasa.

Ramonika, Floricick , la mine, in cele 2-3 zile de arsuri a mers cu laptic dulce ( in cantitati industriale... e drept) .... dar cred ca deja ati incercat asta.... si altceva nu ma pricep.... fii-miu va fi lung, gras, negru si chel (oups... ii fac antirelama in fata soacrei )

laviniablaga, suuuuper.,... deci se poate si asa.... sper sa avem si noi noroc

miany75, nu am idee daca e bine ca a dormit asa mult... si nici cu scaunul.... dar suna tare bine pt o egoista ca mine... sper sincer sa fie ok... sa ne spui ce iti zice medicul despre asta.... Poate l-ai tinut mai mult treaz ieri... si i-a fost somnic

36+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari mamicilor si bun venit minunilor voastre pe lume.Evy30 pentru minunea ta,DianaR , simona9999,S_alinutza, busymummy pentru toti fulgusori.

alexia_07

Mergi la inceput

Andre n-ai idee ce dor mi-e de o cafea "verro"(nu stiu daca am scris bine,dar intelegi tu)...ms de ponturi ..o sa ma uit...

Ionela multumesc de parere...cred ca l-a terminat si aerul de afara...

miany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza feteor, vreau si eu o gura de .
Am incercar sa o sun pe RamonaC., dar are telefonu inchis sper sa fie totul bine.
Azi am programare la Dr.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput