Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
Laurairina Exact la asta m-am gandit cand am vazut cat a avut fetitza ta la nastere. Nu greutatea in sine ma supara, stiu ca e de la Dumnezeu sanatatea sau nu, ci ma sperie gandul ca am de stat cu ea la spital daca ei vor considera ca e prea mica sau stiu eu mai ce, dar daca dospesc la fel de cuminte pana la termen, mai pune pe ea pana la termen. Imi pare bine sa te "revad" printre noi.
36+
Chiara Ada
My_Lady0091 spune:
ionela..deja exagerezi..scuza-ma dar asta e adevarul..eu glumeam scumpo...cu 24/24....nu amenintam...asta dovedeste faptul ca ma crezi vreo nebuna sau una careia ii place harta...eu nu voiam asta..glumeam...ma autoironizam...ca sa destind atmosfera...insa daca nu ma vreti aici...ok nu mai intru...nu vreau sa fiu eu marul discordiei pentru voi.am vrut sa ma integrez si eu printre voi,si daca am avut pareri diferite asta nu inseamna ca am vrut sa fac rau sau sa creez disensiuni..am crezut ca se poate discuta liber,nu sa avem pareri la unison...
va multumesc ca m-ati suportat pana acum...va doresc nasteri usoare...si numai bine.
si in ultimul rand...sarbatori fericite cu puisorii vostri.
si imi cer inca odata iertare...ca sunt mai altfel
ASTA-S EU![]()

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

mihamora spune:
Ionela - uite www.avantaje.ro/Sanatate/Mama-si-copilul/Noua-schema-de-vaccinare-pentru-copii.html?a=6004/1067597" target="_blank"> aici schema vaccinurilor. A raspuns si Shtephy mai rapid 
Ofetita - bine ai venit la noi! Nastere usoara! Cred ca o sa ne intalnim in spital,era cat pe ce sa fiu si eu pacienta Dr Toma, dar am mers tot cu dr cu care am nascut data trecuta.
Ramonika - eu chiar nu as vrea sa nasc azi, doar daca tine bebe mortis.![]()
Merge greu netul la mine.
Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
dymomo77 spune:
Busymummy curaj si multa putere micului Vladut. Sa il ajute Doamne Doamne sa respire singurel cat ma repede.
Despre Kg lui BB si eu am auzit de foarte multe erori. De ex am o colega de serviciu care a nascut pe 30 oct. La eco medicul a zis ca BB are 2.800 si la nastere a avut 4.100. A avut ceva probleme la nastere. La mine una a avut medicul dreptate. A zis intre 2.300 si 2.700 si a avut 2.550.
mami fericit de
Dan Mihail
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, am stabilit la un moment dat ca discutiile sterile nu isi au sensul aici. Stephy, Ionela, Simonette, eu zic sa nu va consumati energia acum, o faceti degeaba, oricum rezultatele sunt aceleasi. Subscriu la ce spuneti, Alina nu a fost jignita, iar daca este ignorata, un motiv o exista, dar chiar nu are sens sa va consumati in pragul unor evenimente majore. 36+ Chiara Ada |
eu gata, am terminat,oricum putine lucruri cred ca ma pot darama ,sunt mamica si asta m-a intarit si m-a facut foarte puternica.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
roxyaly spune:
Andre pup bebe Chiara e ok la 2,8 kg.E o bebelina finuta.
Eu am fost la control marti si la eco mi-a spus ca are 2,850 kg si de aia m-a amanat cu cezariana de pe 11 pe 16 asa cum vroiam eu, ca poate face bebe 3 kg.Eu sunt foarte multumita avand in vedere ce greu am dus sarcina, cu internari, dureri, injectii in fiecare zi cate una din luna aprilie.Cum am mai zis important e sa ne fie sanatosi bebeii nu neaparat mari.
Dar acum am mari emotii.Ce o sa ma fac eu luni dimineata cand o sa intru in maternitate.Sunt o fricoasa.

Laurairina rechinasa Amalia e o scumpete, ce falcute are ea draguta.
Am pus poza noua pe picassa, ultima cu bebe in burtica!!!
37+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE
rgagapie spune:
Pot sa intervin si eu cu subiectul mult discutat(jigniri la adresa unora sau altora sau inerpretari....). Am avut si am o mare placere sa inru pe forum, nu scriu foarte des din diverse motive, dar daca tot avem cate ceva de reprosat una alteia exista PM si astfel nu mai umplem pagini multe cu pareri depre pareri, se poate rezolva foarte discret si fara tam-tam.
Sa nu uitam ca avem lucruri mult mai importante de discutat si ar fi pacat mai ales acum.
Imi cer scuze
inca odata ca ma bag si eu asa ca musca in lapte
, dar cred ca pentru situatii de genu e mai bine sa folositi PM-ul.
Multumesc, e tot ce am avut de spus si v-as ruga ca pe viitor sa nu mai dezbatem subiecte de genu.
De exemplu mai bine scriam mesaje de incurajare pentru RamonaC, despre care nu se mai stie nimic(am sunat-o, dar are telu inchis), pentru Busymummy si toate fetele care trec printr-o perioada mai grea. Probleme pe care sper ca nici una dintre noi sa nu le aiba.

la toate.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR 2 SAPTAMANI 
Ramonika spune:
am terminat prajitura cu aluat ras...
inca n-am scos-o din tava, sa vedem daca s-a ars sau s-a lipit de talpa... va anunt mai incolo daca a iesit bine. ![]()
am uitat sa anunt ca rezultatele la lama mi-au iesit bune. 
cristina_boc spune:
Buna la toata lumea,
Tare mult mi-ar placea si mie sa incheiati cu aceste mesaje out of topic, nici macar nu le citesc si sar peste ele dar tot ma deranjaza (poate sar si peste ceva bun de citit). Exista PM daca aveti ceva personal de spus.
Eu scriu doar cand am nevoie de anumite sfaturi dar citesc zilnic, si este un mod de a-mi ocupa timpul, mai ales acum de cand sunt nevoita sa stau in pat.
pe toata lumea.
CRIS
35+ ,
Andrei Cristian
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ramonika parca floricik ma intreba ce dulciuri fac, sa dau retete. pai in general ma axez pe chestii simple (ca nici alea nu-mi ies insa nu ma las, cel putin pana vine bebe, ca dupa aia nu stiu cat o sa mai am timp, si dupa nastere (sau mai bine zis dupa sarbatorile de iarna) vreau sa ma las de dulciuri. deci retete la ce am enumerat mai sus nu cred ca e necesar sa dau, ca le cam stie toata lumea. ionela - nu ma sperii eu de descrierea facuta lui ginere-miu, stiu ca in general baietii seamana cu mamele si daca o sa fie asa si in cazul vostru, ma declar multumita. ![]() |
Draga mea, pai... daca tu il ierti pe Mihnea ca e negru si chel.... o iert si eu pe Ruxandra ca nu stie sa faca prajituri
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, depinde de noi sa avem o atmosfera placuta pe forum. insa stiti la ce ma refer, dati "ignore" la tot ce nu va convine, in masura posibilitatilor. |
Aici ai dreptate.... dar uneori te ajunge.... si mai e ceva.... uneori... faptul ca nu exprimam opinia proprie... face pe unii sa creada ca e bine cum fac ei.... ca sunt aprobati. Na ca.... eu nu mi-am propus sa parcea mai buna si mai blanda si mai toleranta... am si eu o limita.
angel001, sanatoase sa fiti amandoua.... cezariana sa nu... bine ca e fetita cu personalitate si se impune

| citat din mesajul lui Andrecluj Ionela, stai frumos aici. Om fi toate ofuscate si cu "jigniri diplomante", dar nici chiar asa, adica dupa ce am format grupul asta si am ajuns la o atmosfera normala sa plecam? Recunosc, asta a fost si prima mea reactie, da' nu putem sta bisericutze pe mess cand menirea noastra aici e total alta. Haideti sa ne gandim la sarcini, la bebei, sa nu ne evervam cand avem mereu posibilitatea sa ignoram. Nu rezolvam nimic. Stai aici, da? ![]() |
Multumesc mult, scumpa mea, ar fi pacat sa facem bisericute... sper sa nu fie cazul.
| citat din mesajul lui shtephy Cu placere iti scriu adresa dar eu chiar cred ca nu avem de ce ne retragem din locul unde ne-am apropiat una de alta, unde ne-am spus toate durerile si bucuriile.Sunt sigura ca multe dintre noi am scris aici lucruri pe care nu le impartasim cu toata lumea in viata reala. ![]() |
Astept adresa
sper sa nu ne retragem ( cum spuneam deja)| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ionela - uite www.avantaje.ro/Sanatate/Mama-si-copilul/Noua-schema-de-vaccinare-pentru-copii.html?a=6004/1067597" target="_blank"> aici schema vaccinurilor. A raspuns si Shtephy mai rapid ![]() |
Multumesc mult

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE