Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Laurairina Exact la asta m-am gandit cand am vazut cat a avut fetitza ta la nastere. Nu greutatea in sine ma supara, stiu ca e de la Dumnezeu sanatatea sau nu, ci ma sperie gandul ca am de stat cu ea la spital daca ei vor considera ca e prea mica sau stiu eu mai ce, dar daca dospesc la fel de cuminte pana la termen, mai pune pe ea pana la termen.
Imi pare bine sa te "revad" printre noi.

36+ Chiara Ada

Stii ca din sapt 35 castiga cel mai mult in greutate brotaceii nostri dragi.
Sa vezi ce bebelina fotomodel si sanatoasa tun va iesi din cuptorul lui mami cea cumintica.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Of, mai fetelor, e a treia galceava dintre noi! La fiecare din cele doua anterioare s-au retras din fete. Ar fi pacat.
Suntem caractere, educatii, situatii diferite. Cumva e normal sa fie si impunsaturi... Dar poate trecem cu bine si peste asta!
Si poate mai invatam una alta, in loc sa sarim la gatul celor care au zis ceva.
Gata! Dar nu puteam sa tac...la atatia hormoni

Vad ca discutati despre kg la nastere, ale bblusului.
Dr meu nici nu mai face ecografie dupa morfo de trim 3, tocmai ca nu mai e asa de relevanta. S-au vazut erori prea mari, si decat sa sperie pacienta... Nu stiu daca si asa e bine, dar oricum, am zis ca merita mentionat. Deci nu va ingrijorati!

Miha, multumim de schema, chiar nu o aveam.

Ofetita, bine ai venit printre noi si..in clubul celor care nasc pe 16! Uau suntem multe! Doamne ajuta!

Va pup pe toate!
Eu de stres rod intr-una...orice!!! OOOf!

37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Ionela eu inteleg ca Mihnea e grasut ,poate chel daca zici ca n-ai arsuri (ca si eu cred acelasi lucru despre Iusti) dar negru de ce?
Ca intru la banuieli mai ales ca tati e tot plecat prin strainataturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina, dymomo, sper din suflet sa greseasca si la mine medicul.... ecograful... si bebe sa aiba 3500.... la nastere... nu acum aproape 2 sapt

roxyaly, pai... noi vom pune toate agitatele pe tine... si iti vom trimite ganduri bune... si ai sa vezi ca nu e chiar asa negru" "... Hai scumpa, curaj... acusica ai o comoara in brate

rgagapie ai dreptate cu referire la mamicile care au nevoie de un gand bun. Fata de ele, mai ales, cer scuze.... dar nu regret ca am spus ce gandesc.

Ramona C, astept vesti bune, sper din suflet ca tel e inchis pt ca s-a descarcat... sau l-ai scapat... sau ti-a fost furat in spital ( iertare , asta nu suna f bine) dar bebe tau e bine si sanatos... si sunteti pe drum spre casda veseli si fericiti

Busymummy, si voua un gand bun... ne rugam sa ajungi repede acasa cu bebe sanatos

Ramonika, ma bucur ca au iesit ok rezultatele de la analize

Cristina_boc, ai dreptate in ce priveste atmosfera si PM-ul. Dar eu nu cred ca e o problema personala... exact pentru a nu fi nevoita sa sar la infinit mesaje am simtit nevoia" sa spun cu voce tare" ce ma deranja. Iar daca foloseam PM-ul nu cred ca ar fi folosit la ceva... asa macar sunt mai multe fete care au sustinut opinia... si sper ca s-a inteles mai bine mesajul. Iertare si fata de tine

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

shtephy - hai sa-i zicem lui Mihnea musculos... cat despre negreala, nici eu n-am inteles, sa vedem pe unde scoate Ionela camasa, la cum ai pus problema...
(nu esti pe mess?)

mai, se pare ca prajitura e fara cusur... nu pot sa cred... si nu e asa usor de facut ca altele care nu prea mi-au iesit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am terminat prajitura cu aluat ras... inca n-am scos-o din tava, sa vedem daca s-a ars sau s-a lipit de talpa... va anunt mai incolo daca a iesit bine.

am uitat sa anunt ca rezultatele la lama mi-au iesit bune.

doar ne anunti?nu pui si pachet la posta?
bravo pt rezultatele bune de la lama.

Mie acum cateva saptamani mi-a recoltat medicul culturi din col.Mi-a iesit infectie cu Klebsiella pneumonie ,uratania ce am avut-o si in urina.Medicul nu a fost multumit de antibiograma si a mai recoltat o data si m-a trimis la alt laborator,la Bioclinica unde am facut toate analizele din sarcina asta.Astia zic ca n-am nimic pe acolo,nu s-au dezvoltat germeni microbieni si sunt absente specii de levuri si mucegaiuri.
Acum io pe care sa ii cred?
Bine,merg la medic mai incolo sa vad ce zice el despre asta ,dar mi se pare aiurea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Ionela eu inteleg ca Mihnea e grasut ,poate chel daca zici ca n-ai arsuri (ca si eu cred acelasi lucru despre Iusti) dar negru de ce?Ca intru la banuieli mai ales ca tati e tot plecat prin strainataturi?
Fetele care spuneti ca exista si posibilitatea PM-urilor, asa este, atata vreme cat o discutie apare persoana la persoana, insa aici sunt intepaturi generale care deranjeaza si se pare ca nu pe una, nu pe doua. Pe de alta parte, nu poti sa nu subscrii macar la unele postari in momentul in care persoana respectiva a luptat pentru odiseea asta. Si stim ca avem fete printre noi care, in ciuda faptului ca nu mai avea nicio tragere de inima, scriau cate un cuvant bun tocmai ca sa mearga odiseea, altele care au incercat sa fie constante in postari tocmai ca sa continue povestea. Multe dintre noi am vrut sa ne retragem si nu am facut-o, tocmai pentru ca aici ne intelegem simptomele mai bine, pentru ca putem primi si da ajutor. In fine. Sa ne intoarcem la ale noastre. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

mai fetelor...
lasand la o parte discutiile contradictorii cred ca avem mult mai multe lucruri bune de discutat si de impartit intre noi...unul de exemplu este ...cam cat "cotizati" la doctor ? ma refer la nastere..tare as vrea sa stiu o mamica care a facut cezariana sa-mi zica si mie asa estimativ...ca sunt atatea pareri..nici nu stiu ce sa cred...
ma gandesc sa nu fiu pe dinafara...eu am niste sume, dar nu stiu cat sunt de reale...sunt luat tot de pe net....
ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu is de acord cu ionela - mai bine sa zicem ce avem de zis, decat sa tacem si sa inghitim, ca nu e forumul nimanui personal.
nah, ca m-am nimerit sa fiu mai activa cand e samanta de galceava... dar is singura acasa pana la noapte si ma plictisesc, matza doarme, de bucatarit am terminat, nush ce sa mai fac...

in leg. cu cezariana, poate multe dintre voi ati spus ca prea multe mofturi fac ca nu vreau cezariana si m-am setat asa pe nastere naturala... ca fac atatea femei operatia (de buna voie, nu fortate de imprejurari) si nu se mai plang atata...
insa... eu asa simt, ca as fi vrut sa incerc nasterea naturala, sa vad cum e. nu ma sperie durerile asa tare, mi s-ar fi parut o experienta deosebita, chiar eram curioasa cat de tare te poate durea. poate par ciudatica pt. ca spun asta, insa asa simt. poate as fi ajuns sa regret decizia luata in durerile travaliului, insa mi-as fi asumat responsabilitatea si eventual sa fi avut posibilitatea de epidurala, daca nu se mai putea de durere. plus ca as fi vrut sa-mi reiau activitatea sportiva cat mai repede, plus ca as fi vrut al doilea copil cat mai repede, motive in plus pt. a alege calea naturala...
tre sa recunosc ca mi-e si ciuda ca mi se rapeste posibilitatea de a alege. insa daca lucrurile raman asa (adica pozitia), n-am sa risc, ma voi opera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Ionela pup fata dulce care ma incurajeaza.

Stephy astia la Bioclinica nu se prea inseala.daca au zis ca nu e nimik acolo inseamna ca asa e.si eu tot la ei am facut toate analizelr si le-am repetat si la mama la Spitalul Militar si au iesit la fel.poti avea incredere in ei.

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput