Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Andre pup bebe Chiara e ok la 2,8 kg.E o bebelina finuta.Eu am fost la control marti si la eco mi-a spus ca are 2,850 kg si de aia m-a amanat cu cezariana de pe 11 pe 16 asa cum vroiam eu, ca poate face bebe 3 kg.Dar acum am mari emotii.Ce o sa ma fac eu luni dimineata cand o sa intru in maternitate.Sunt o fricoasa.
Numai tu stii cum iti va trece timpul pana luni. Dar ai avut la belele cat China, vine si lunea cumva, apoi miercurea, apoi vinerea, ajungi acasa cu Matei si o sa incepi sa numeri kk-licile, sughiturile, etc. E simplu de vorbit, nu? Numai cand ma gandesc la ziua cea mare, incep sa tremur ca o nebuna. De asta si sunt fericita ca nu m-a programat pentru o data si lasa declansare naturala, sa vedem cat de repede vrea Chiara la tati al ei. Ne gandim luni la tine 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ionela eu inteleg ca Mihnea e grasut ,poate chel daca zici ca n-ai arsuri (ca si eu cred acelasi lucru despre Iusti) dar negru de ce?
Ca intru la banuieli mai ales ca tati e tot plecat prin strainataturi?

Pai.... tati de Mihnea are tenul inchis la culoare... multi cred ca e arab... sau tigan ( na ca fac discriminari) la prima vedere... apoi se invata cu el asa... Mie imi place sa-i spun ca e negru... ca mereu se oftica... Daca fiu-su nu e negru... am pus-o... Vb vine... ca sor-mea era blonda cu ochi albastri la nastere... deci tot ma scot
Asta era si pt Ramonika

37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephyStii ca din sapt 35 castiga cel mai mult in greutate brotaceii nostri dragi.Sa vezi ce bebelina fotomodel si sanatoasa tun va iesi din cuptorul lui mami cea cumintica.
S'apoi n-am avut dreptate in anii precedenti sa nu fiu cuminte? ui ca acu n-am avut incotro. Daca mi-ar fi spus cineva anul trecut "9 luni la pat", mi s-ar fi parut imposibil. Acum, daca iese Chiara sanatoasa, as mai face-o o data. Noroc ca va spune tati "pas".Tu cand mai mergi la medic? 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

Ramonika te inteleg perfect....
nu stiu de ce zici ca esti ciudatica...eu mi-am dorit dintotdeauna sa nasc natural, cu toata ce mi-e frica de mor de injectii..iti dai seama la nastere..a fost o dezamagire uriasa cand am auzit ca trb sa fac cezariana...as fi suportat oricat numai sa nasc natura...numai senzatia care este..nu o stiu...dar mi-o inchipui...dar, cu toata ca doctora initial mi-a zis ca se pot naste copii si in prezentatie pelviana, cum e bebelina mea, sunt prea mari riscurile pentru bebe...asa ca nu am avut de ales si am ajuns la cutit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
mai, se pare ca prajitura e fara cusur... nu pot sa cred... si nu e asa usor de facut ca altele care nu prea mi-au iesit...

Pai daca a iesit prajiturica.... Mihnea tre sa iasa blond?

ma bucur ca nu mai esti atat de suparata pe cezariana, inteleg bine ce spui... si eu tot din motive de a reintra repejor in activitate normala vreau nastere normala... cat despre durere... cine stie?! la peste 4000g am sanse sa regret alegerea

roxyaly

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

intreba cineva de tarife, depinde de la oras la oras, de la spital la spital, insa daca voi face cezariana, probabil ca voi da 10 mil. la doctorita, 2 mil. la anestezist si la moase / asistente nu stiu inca, in functie de cata nevoie voi avea de ele, am sa vad la fatza locului.

Mergi la inceput

Citat:

intreba cineva de tarife, depinde de la oras la oras, de la spital la spital, insa daca voi face cezariana, probabil ca voi da 10 mil. la doctorita, 2 mil. la anestezist si la moase / asistente nu stiu inca, in functie de cata nevoie voi avea de ele, am sa vad la fatza locului.

La Bucuresti cred ca sunt mai mari tarifele... parca acestea ar fi aproape de preturile de la nastere normala... acum nu stiu ce sa spun... pt ceza imi par ok... dar pt normala... parca sunt putin cam piperate.

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:

multumesc de raspuns...

asa ma gandeam si eu..am intrebat-o pe doctora mea, stiam de la tipa care mi-a recomandat-o ca o pot intreab, si mia dat ca punct de referinta 100 lei pentru fiecare asistenta.
asa cum ai zis si tu, o sa vad la fata locului..plicurile le am pregatite...nu stiu in schim cat sai dau neonatologului..in fine...ramane de vazut
multumesc inca o data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angel001mia dat ca punct de referinta 100 lei pentru fiecare asistenta.asa cum ai zis si tu, o sa vad la fata locului..
100 de lei pe o asistenta? Vorbesti serios? Pai dam faliment asa cu cate asistente sunt. Eu am cumparat un super tablou la medic, a fost 500 de euro si am iesit ieftin, avand in vedere ca nu am platit consultatiile, m-am gandit la un 200 - 300 de lei pentru anestezist, in functie de ce mana are, cam tot atat la neonatoloaga si cate 10 lei la asistente daca sunt de comitet, daca nu, le reclam. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

acum am observat ca ma scris fara cratima....ce aiurita sunt ...nici nu m-am uitat...

Mergi la inceput