Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 13
angel001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
100 de lei pe o asistenta? Vorbesti serios? Pai dam faliment asa cu cate asistente sunt. Eu am cumparat un super tablou la medic, a fost 500 de euro si am iesit ieftin, avand in vedere ca nu am platit consultatiile, m-am gandit la un 200 - 300 de lei pentru anestezist, in functie de ce mana are, cam tot atat la neonatoloaga si cate 10 lei la asistente daca sunt de comitet, daca nu, le reclam. 36+ Chiara Ada |
nu m-am exprimat corect

100 lei asistenta care ia parte la nastere. nu cele care vin siti mai fac una alta...
vad ca si la voi tarifle sunt cam ca la Bucuresti...ma refer la 500 euro..
Ramonika spune:
de cezariana ziceam, ca daca as fi nascut natural, as fi scapat mult mai ieftin, probabil as fi dat la moasa vreo 100 de lei si atat, daca nu venea si doctorul. daca venea, vreo 500 la doctor.
la moasa am auzit ca se da intre 50 si 100 lei, chiar daca e cezariana, eu nu stiu daca ii voi da, o sa vad. la asistente cam 10 lei, e de ajuns. si unii mai dau si la infirmiere cate 5-10 lei, spre exemplu daca vrei sa-ti schimbe cearsaful si zic ca nu au, daca dai bani apare si cearsaful.
dar asta voi vedea atunci, la fatza locului.
am auzit care dau si 1500 lei la cezariana. de fapt tariful e undeva intre 1000 si 1500 lei, insa eu merg pe limita inferioara...
ca nu ma scald in bani.
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonikaam auzit care dau si 1500 lei la cezariana. de fapt tariful e undeva intre 1000 si 1500 lei, insa eu merg pe limita inferioara... |
36+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
Gagici, ma laudasem eu de dimineata ca raresh al meu a dormit asta noapte...dar azi...fiindca a fost odihnit...m-a suprasolicitat...abia acum am reusit si eu sa il adorm
radeam cu tatal lui ca ne tot chinuiam sa facem cumva sa il adormim dar el nu si nu.... scoate si sunete..."a" si "cih"...si sotul se straduieste sa il invete sa zica si "be" ...bineinteles ca se straduieste degeaba...
Cu privire la faptul ca nu mai intru atat de des pe forum, sper sa nu va suparati pe mine, dar o fac atat cat imi permite bebele...nu as vrea sa credeti ca nu ma mai intereseaza de voi, si ca nu imi sunteti la fel de dragi toate...stiu ca poate vi se pare ca am devenit mai indiferenta, dar nu e deloc asa...Va pup pe toate...mai ales pe cele cu care atata vreme am baut cafeluta de gravidata in fiecare dimineata...Shtephy, IonelaMaria, Andre, Miany, Monis, RamoC, Ancutza, Laurairina, Lumi, Simina, Simonette, etc....
Cu privire la ceea ce zicea Ramonik de sumele date la doctor pentru cez...sa va zic cazul meu: la mine au asistat doua doctorite ginecolog, un medic anestezis, si 3 asistente...am dat cate 200 ron la doctorite...100 ron la anestezist si cate 20 ron asistentelor...deci...am iesit ieftin...nu sdtiu cum ieseam daca nasteam la Tg Mures cum fusese programat...dar daca Rareshu a vrut sa vina mai repede....no...ce era sa fac!![]()
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laviniablaga spune:
Scuzati greselile de scris, dar imi e o asa mare lene sa le corectez...si in plus...am mancat si litere...de foame...ca abia acum am apucat si eu sa mananc ceva...![]()
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
Ramonika spune:
ehe, pai si eu o sa dau 10 mil. pt. ca e doctorita mea si o sa mai am nevoie de ea, ca daca era sa nimeresc pe mana altcuiva, dadeam mai putin, si asa m-ar fi uitat dupa un timp... ![]()
angel001 spune:
am auzit care dau si 1500 lei la cezariana. de fapt tariful e undeva intre 1000 si 1500 lei, insa eu merg pe limita inferioara...
ca nu ma scald in bani.
[/quote]
asa ma gandeam si eu.. vad atunci... bine macar ca am un punct de reper...nu mai zic ca al meu iubit imi zice ca e mult ..ca a vb el cu nu stiu ce cunostinta de-a lui care a nascut la Giulesti acum o luna si ca nu a dat mai nimik... oare asa o fi ???? ca daca e asa inseamna ca a avut tupeu..sa te duci asa.. eu as fi murit de rusine...
mai ales ca altfel te trateaza cand "cotizezi"....
sa ma lase sa mor de durere pentr 10 lei?????? ce am innebunit... el ce crede ca ma iau dupa el...am maruntisul pregatit ![]()
crissa13 spune:
Buna ziua,
busymummy sper sa iasa cat mai repede vladut din incubator,sa se faca bine cat mai repede, ne rugam pt asta 

.
mariaandreai felicitari pt mobila, nici eu nu prea am loc pt hainutele, inca mai am timp sa gasesc o solutie.
laviniablaga, e asa bine sa fii odihnit, incepe bebe rares sa isi faca programul. ![]()
miany75, cum ti-au mai spus si fetele vaccinurile de pe piata sunt pentaximul si infanrixul (pentaxim e cam 300-350 lei, infanrixul cam 250-270 lei).Si eu zic mai bine il stimulezi pe bebe cu termometrul decat sa il inveti deja cu supozitor (iti zic asta in calitate de farmacist), acum tu stii mai bine ce este pt bebele tau.
simonette, mai stai mult la munca? mai poti?
Ramonika nu esti singura care este setata pe nasterea normala, si eu vreau sa nasc asa, in primul rand pt ca ma refac mai repede si zic eu ca vine lapticul mai usor. Doar ca bebe e posibil sa nu se intoarca si sa fie nevoie de cezariana
. Asa cum vad ca este si cazul tau. Noi tot vorbim cu bebe sa se aseze cum trebuie dar vad ca se simte bine asa. Dimineata cand ma trezesc are capusorul exact in stomacul meu.
Andrecluj chiar vorbeam azi cu sora mea despre tine, ii spuneam ca ai nevoie de foarte multa forta sa rezisti atatea luni in pat. Pt puii nostrii cred ca facem orice sacrificiu.
Sper sa nu plecati de pe forum, ca era o atmosfera placuta. Mai avem de invatat de la voi (cel putin eu, gravida cu primul bebe).Va citesc de cateva luni bune, chiar daca am inceput sa scriu mai tarziu, din dorinta de a nu va deranja.
Uf eu nu ma pricep deloc sa dau spaga, imi este atat de urat.
34 
unombun spune:
fetelor,cind am facut eu cezariana am auzit la colege ca au dat mult mai putin decit spuneti voi si decit am dat eu(am vrut sa fiu eroina,sau ce oare?
oricum banii se dau inainte de operatie si cum acolo e foc continuu la propriu nici nu stiu daca au timp sa se uite,mai ales daca banii vin in buzunar peste altii.iar de operat sigur va vor opera perfect pentru ca nu se joaca nici unul cu operatia,asta e sigur.
bine macar ca mi-am scris numele pe plic,poate m-a tinut si pe mine minte de fata buna,ca altfel,la ce putin am auzit ca se da..
vias spune:
Buna fetelor!
eu anunt inca o noapte alba 

...ne-a terminat Fomistul nostru...de fapt colicii lui, care nu trec 

Rgagapie legat de carantina, eu stiu ca nu da nimanui voie sa intre in spital...asa era la Tg Mures
Bussymummy sanatate multa lui Vladut 
RamonaC si Dominic ma gandesc la ei, sper sa primi curand vesti bune. 
Andrecluj sa nu te mai stresezi de greutatea lui bebe...eu pe al meu l-am nascut de 2950gr si am olecat acasa cu el cu 2630 gr 

...numai DD stie cat am plans cand vedeam cum scade...acum 2 zile avea 2930gr...si inca creste in greutate. Este sanatoasa micuta si asta este cel mai important! 
As vrea sa ies afara cu Fomistul meu...dar nu stiu ce sa fac sigur...parca e caldut..parca e frig, acum e soare, acum nori 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE