Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!
Raspunsuri - Pagina 14
unombun spune:
eu il stiam de la cabinet si de la alte internari,dar nu stiam cum lucreaza in operatie,atunci am realizat ca doctorii nu se joaca in operatie,toti fac profesionist cezariana,nu isi permit greseli.si colegele au fost la fel,multumite,docotrii au lucrat perfect in cezariana.Si anestezistul acum,doar nu va gresi,zau,sau doctorul,are reputatie de consolidat,atit ii trebuie sa se afle ca e neserios.La nasterea naturala presupun ca sunt mai relaxati oleaca,doctorii.
angel001 spune:
fetelor..intre o forumeala cu voi am terminat si de facut curat in camera bebelinei...noroc ca a fost soare si am putut sa sterg si geamurile..mai greu...mai ales ca ma doare si fundul de la idioata de injectie..bine ca mai am decat una de facut...
mi-a dat doctora sa fac Celestone 1 Ampul cate o injectie la 12 ore...e asa de dureroasa
..offff
pacat ca ma depaseste tehnologia ca v-as fi aratat, de fapt m-as fi laudat, cu cateva pozici din caemra micutei...poate pe viitor...
va pup ca ma duc sa-mi termin curatenia si in restul casei....ca d-aia m-am ingrast doar 14 kg
de cata miscare am facut....![]()
daca nu ma laud eu...atunci cine??
pupikutttt

unombun spune:
camy si al tau e colicios?eu am comandat deja o crema de fata mai buna,sa-mi dau cind ies in lume printre unii mincati si dormiti,ca altfel contrastam rau de tot.
M-am dus si eu la alocatii,acum 1 sapt,la om cunostinta si aia,repede,cum nu dormiti?are colici????????????mama,la fel,rudele la fel.Era altfel cind eram noi bebelusi si acum s-au nascut coliciosi ca ma duc cu capul si e pacat de mine
ionelamaria spune:
Camy, ma bucur mult mult ca bebe mic Flavius se face mare si papa. Sper sa se invete incet incet cu un program canvenabil pt amandoi.... cred ca e obositor asa... Bine ca e sanatos... sa fiti si voi... si sa va bucurati de el...
angel001, e bine ca te lauzi tu... iti mentii starea tonica... modestia nu mai e o virtute... si apoi... ai cu ce te lauda
Crissa, 
37+ AMR 2 sapt( de fapt maxim 14 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Angel esti in listuta cu programari
.
Citesc si raspund mai pe seara ,acum fug la medic sa ii arat hartia de la Bioclinica si sa mai vorbim un pic.

toate fetele.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
Ramonika spune:
shtephy - bafta la medic, sa vii cu vesti bune. 
mama, da ce de-a nasteri sunt programate luni... 
Ramonika
si Vladutz 
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui camy_pusAndrecluj sa nu te mai stresezi de greutatea lui bebe...eu pe al meu l-am nascut de 2950gr si am olecat acasa cu el cu 2630 gr ![]() ![]() ...numai DD stie cat am plans cand vedeam cum scade...acum 2 zile avea 2930gr...si inca creste in greutate. Este sanatoasa micuta si asta este cel mai important! ![]() |
Merci de gandul bun
36+
Chiara Ada
FDANIELA spune:
Buna fetelor
azi am fost la control , fata mea nu vrea sa vina
, peste 2 zile fac 40 de saptamani , am programare la medic pe data de 18 si daca nu apare a zis medicul ca " luam masuri "... noi i promitem de toate dar se pare ca nu are efect

, acum ca m-am plas putin , m-am descarcat
sa incurajez si eu pe viitoarele mamici 

bebelusii cu probleme sa se faca bine cat mai repede

si noilor mamici , ma bucur ca intrati cand aveti putin timp asa ne mai sfatuiti

39+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
roxyaly spune:
Fetele m-a sunat doctorul acum sa imi zica , ca el e de garda maine si deci nasc maine.ce emotii am!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va ganditi la mine.

37+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE