Fulgusori(162) - Felicitari DianaR si Evy!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Bravo Angel pt cele 14 kg (intre noi fie vorba eu pusei 18 kg pana acum..)

am vazut ca nasti la Filantropia....uite, eu la moase stiu ca dai cam 100-150 ron (la asistente 100 ron mi se pare mult); la neonatolog cam 250, anestezist 200. eu cam asta am pregatit ca banuti! la sala de pansamente mergem dupa ce nastem de 2 ori pe zi si atunci dam cate 10 ron.
fetelor voiam sa va intreb ceva ca tare sunt in ceata: dr m i-a spus ca "gata, nu mai facem eco"!!! m'a chemat sapt viitoare iar la control, dar eco neam neam!!! voua ce v'au spus dr vostri? chiar asa sa nu il mai monitorizeze ecografic deloc?!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

roxyaly tinem pumnii maine , mai ai putin si o sa iti ai fulgusorul in brate

39+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Roxy vine momentul mult asteptat, iti vei cunoaste puiutul. Felicitari!

Scoatem agitatele si lasam emotiile acasa..ca nu ai nevoie de ele. Noi suntem alaturi de tine.

CURAJ ROXY!!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Roxy Maine agitam din greu, sa ne dai de veste neaparat. Bafta mare! 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Roxi! Curaj! Nastere usoara!!!

37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Mersi fetele

Maine agitate cat mai multe.Va anunt.O sa o sun pe Camy cand voi putea sa va dea vesti.Sa fie totul bine.

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

si niscai majorete pt Roxyaly:

Curaj!!!!!
Maine iti vezi puiul!!!

Sa nu iti fie frica, si la mine e prima operatie, prima data cand am stat in spital de cand m-am nascut, si a trecut repede!Acu la 10 zile parca nici nu as fi operata, ft putin ma mai doare!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vin si eu cu experienta mea vis-a-vis de temerile fata de cezariana:
- la mine intradevar lapticul sau colostrul a venit cam in a 4 zi, cu 2 injectii de oxitocina, dar colega de camera avea colostru de a doua zi cand a pus bbele la san! si multe altele cu cezariana de acolo au avut laptic mai repede!si fara injectii de oxitocina..
- eu am avut dureri de cap si inca o fata, restu vreo alte 4 cezarienate nu au avut nika
- eu m-am ridicat mai greut din pat a doua zi, fata de celelalte colege care au si plecat impuscate sa isi vada puiutii..
Tind sa cred ca io's mai sensibiloasa, si totusi a trecut.. Bine, e drept ca a fost alegerea mea pt cezariana desi puteam si normal, dar nasteam doar cu moasele aici la Mangalia si nu mi-am dorit-o! Si sa stii ca am vazut si mamici saracele care efectiv plangeau de durere de la epiziotomie..Deci si pro si contra sunt destule..Asta e..Bebitza sa fie sanatoasa, ca noi ne recuperam cum putem!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Pentru fetele care au nascut prin cezariana vreau sa va intre in timpul operatiei ce simti??? chiar nimik???

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

roxy - te-am trecut in listuta la programari pt. maine.
bafta multa

eu am mai fost operata de apendicita cu anestezie generala si nu simti nic, nu esti constient, insa daca iti face alt tip de anestezie, asta e altceva.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput