POTERAS FACE TAXA LA CRESA DE STAT -650lei
Am copilul la Cresa nr.13 din Drumul Taberei, si am primit un contract de prestari servicii sociale ,in alb ,intr-un singur exemplar ,fara nici o explicatie, ca pe vremea comunistilor si mi s-a spus sa-l semnez. Din el am aflat cu stupoare ca printr-o Dispozitie a PRIMARULUI POTERAS taxa la cresa in SECTORUL 6 este 650 lei/luna. Interesandu-ma am aflat ca in Sectorul 2 este 700 lei/luna. Discriminare in floare , doar la primarii PDL. In celelalte sectoare taxa este de 130 lei/luna. Asta inseamna descentralizarea, asa a inteles analfabetul de primar al Sectorului 6 sa aplice Legea Creselor. ATENTIE MAMICI CARE AVETI COPII LA CRESE DE STAT CE SEMNATI. LUNA VIITOARE TAXA VA FI 650 lei, plus materiale tehnico-sanitare ,plus cadourile doamnelor. Eu una nu semnez asa ceva, voi gasi o alta solutie.
Raspunsuri
gabitza2005 spune:
Eu am auzit ieri ceva de genul acesta pentru sectorul 2 unde vor sa calculeze taxa in functie de venitul parintilor, daca zici ca si in sect 6 e la fel in curand o sa se intample peste tot.
Nu ma mira nimic -nu stiu cum sa ne mai ia banii cu toate ca din salariu platim si pentru educatie si invatamant.
Eu am inteles ca taxa este pentru hrana deci ar rezulta pe zi 30 RON-da ce le dau de mancare la restaurant??
La particular normal ca e taxa mare ca ei suporta si utilitati si salarii....si mancare dar la stat ....nu trebuie decat sa hraneasca copii si stim toti cum o fac uneori nerespectand normele impuse.
Din pacate fiecare o sa gaseasca o solutie si vom accepta inca o data sa se ia pielea de pe noi..
andrruzza spune:
dim, am si eu contractul acasa, dar inca n-am ajuns sa-l citesc!
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
cristinamh spune:
ooo doamne... urmeaza cumva si gradinitele? ca ma ucide daca se intampla asta, din fericire de cresa am scapat!
si gradinitele tot in subordinea primariilor sunt, nu?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
andruskandu spune:
http://www.time4news.ro/ultima-ora/discriminarea-incepe-de-la-cresa/
Na! C-am gasit si un link
... nu-mi venea sa cred!!!! Si daca ai doi copii la cresa dai 1400 lei ca sa-i duci la cresa??? Pai mai bine stai acasa si rezolvi problema
ca tot un salariu se pierde...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">
Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">
PozeAndrei
Muzica mea
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
anaemi spune:
idiotenie mai mare ca asta nici ca se putea. 

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
carmenefr spune:
Din cate stiu, gradinitele sunt in subordinea minist. invatamantului, iar cresele apartin de minist. sanatatii, dar au fost date in subrodinea primariilor(stiam ca ele suporta cheltuielile aferente unei crese, mai putin pt hrana).
Oricum, nu stiu cine isi va mai tine copilul la stat,in cond. astea,cand, bine-mersi,ar putea sa mai puna ceva si sa-l dea la particular, unde sunt 5 in grupa!Cred ca va iesi scandal mare.
Nu mai zic de cei pt care e o suma prea mare...
Sa va dau un ex.Ingrijitoarea de la cresa unde e fiica-mea, are salariu de 6mil din care plateste cresa copilului ei. Pai daca s-o face 650-700 lei cresa, femeia asta trebuie sa mai aduca bani de acasa!!!
Amaya spune:
Dim, cred ca ai interpretat gresit contractul. Acolo se specifica acea suma drept costul lunar per copil, suma subventionata de catre bugetul local...singura contributie care este suportata de catre parinti fiind hrana (taxa de 9lei/zi). Iar contractul, care este contract de servicii sociale, nu este facut de catre Poteras ci de catre Directia de Protectie a copilului sector 6.
Noi am semnat contractul iar taxa este in continuare aceeasi.
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro